Προς το περιεχόμενο

virtual market στο wordpress

koslibpro

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κατα προτιμιση κατι δοκιμασμενο,αλλα και ακομα και αν κανενας δεν εχει.δοκιμασει τιποτα,οτι προτασεις εχετε ειναι δεκτες..

android.png

Δημοσ.

Έχω δοκιμάσει καναδύο, αλλά δυστυχώς είναι όλα σαβούρες. Δέκα προϊόντα έβαζα και το site γονάτιζε. Δυστυχώς είναι όλα κακογραμμένα και δεν κάνουν ούτε για την πώληση μερικών προϊόντων. Θα σου έλεγα να στραφείς σε άλλες λύσεις όπως OpenCart. Το wordpress είναι γαμάτο σίγουρα, αλλά δεν κάνει για όλα...

Δημοσ.

Έχω δοκιμάσει καναδύο, αλλά δυστυχώς είναι όλα σαβούρες. Δέκα προϊόντα έβαζα και το site γονάτιζε. Δυστυχώς είναι όλα κακογραμμένα και δεν κάνουν ούτε για την πώληση μερικών προϊόντων. Θα σου έλεγα να στραφείς σε άλλες λύσεις όπως OpenCart. Το wordpress είναι γαμάτο σίγουρα, αλλά δεν κάνει για όλα...

επειδη δεν θα πουλαω πολλα προιοντα,για την ακριβεια 6 μονο,μπορεις να μου πεις ποια ειχες χρησιμοποιησει φιλε μου και να τα δω και εγω,ωστε αν μου κανουν να τα κρατησω?? αλλιως θα παω μαλλον σε στυλ opencart λυσεις,οπως μου προτινες(ομολογουμενως,δεν ειχα υποψιν μου το opencart!)

• Members
Δημοσ.

καλησπερες,

ξερει κανενα καποιο καλο η εστω αξιολογο Plugin για e-commerce/virtual market στο wordpress..??

ευχαριστω πολυ!

Ανακοινώθηκε χθες αυτό: http://www.woothemes.com/woocommerce/ που φαίνεται καλό. Το ενσωματώνουν τα woo themes στα premium templates τους, αλλά μπορεί να χρησιμοποιηθεί και δωρεάν ως αυτόνομο plugin.

Δεν το έχω δοκιμάσει όμως - απλώς μου φάνηκε ενδιαφέρον...

Δημοσ.

Εγώ έστησα πρόσφατα με το WP E Commerce και με 7000 προιόντα στο site πάμε πολύ καλά από θέμα απόδοσης.

Με ζόρισε λιγάκι στην παραμετροποίηση, καθώς και στο τραγικό search (βασίζεται πάνω στο native search toy wordpress)

Δεν ξέρω αν το επόμενο eshop θα το στήσω πάνω σε αυτό.... Σίγουρα θα πειραματιστώ με κάτι άλλο για να δω διαφορές

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...