koslibpro Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 καλησπερες, ξερει κανενα καποιο καλο η εστω αξιολογο Plugin για e-commerce/virtual market στο wordpress..?? ευχαριστω πολυ!
koslibpro Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Κατα προτιμιση κατι δοκιμασμενο,αλλα και ακομα και αν κανενας δεν εχει.δοκιμασει τιποτα,οτι προτασεις εχετε ειναι δεκτες..
alexitsios Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Έχω δοκιμάσει καναδύο, αλλά δυστυχώς είναι όλα σαβούρες. Δέκα προϊόντα έβαζα και το site γονάτιζε. Δυστυχώς είναι όλα κακογραμμένα και δεν κάνουν ούτε για την πώληση μερικών προϊόντων. Θα σου έλεγα να στραφείς σε άλλες λύσεις όπως OpenCart. Το wordpress είναι γαμάτο σίγουρα, αλλά δεν κάνει για όλα...
koslibpro Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Έχω δοκιμάσει καναδύο, αλλά δυστυχώς είναι όλα σαβούρες. Δέκα προϊόντα έβαζα και το site γονάτιζε. Δυστυχώς είναι όλα κακογραμμένα και δεν κάνουν ούτε για την πώληση μερικών προϊόντων. Θα σου έλεγα να στραφείς σε άλλες λύσεις όπως OpenCart. Το wordpress είναι γαμάτο σίγουρα, αλλά δεν κάνει για όλα... επειδη δεν θα πουλαω πολλα προιοντα,για την ακριβεια 6 μονο,μπορεις να μου πεις ποια ειχες χρησιμοποιησει φιλε μου και να τα δω και εγω,ωστε αν μου κανουν να τα κρατησω?? αλλιως θα παω μαλλον σε στυλ opencart λυσεις,οπως μου προτινες(ομολογουμενως,δεν ειχα υποψιν μου το opencart!)
alexitsios Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Λοιπόν ένα που είχα δοκιμάσει σίγουρα ήταν το http://getshopped.org/ Δεν θυμάμαι ποιο άλλο είχα δοκιμάσει. και τα δύο όμως σέρνονταν και τονίζω είχα περάσει 9 - 10 προϊόντα σε πελάτη
Members gsarig Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Members Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 καλησπερες, ξερει κανενα καποιο καλο η εστω αξιολογο Plugin για e-commerce/virtual market στο wordpress..?? ευχαριστω πολυ! Ανακοινώθηκε χθες αυτό: http://www.woothemes.com/woocommerce/ που φαίνεται καλό. Το ενσωματώνουν τα woo themes στα premium templates τους, αλλά μπορεί να χρησιμοποιηθεί και δωρεάν ως αυτόνομο plugin. Δεν το έχω δοκιμάσει όμως - απλώς μου φάνηκε ενδιαφέρον...
koslibpro Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 σας ευχαριστω πολυ για τις προτασεις σας
zuratharamon Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Εγώ έστησα πρόσφατα με το WP E Commerce και με 7000 προιόντα στο site πάμε πολύ καλά από θέμα απόδοσης. Με ζόρισε λιγάκι στην παραμετροποίηση, καθώς και στο τραγικό search (βασίζεται πάνω στο native search toy wordpress) Δεν ξέρω αν το επόμενο eshop θα το στήσω πάνω σε αυτό.... Σίγουρα θα πειραματιστώ με κάτι άλλο για να δω διαφορές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.