Προς το περιεχόμενο

Προβλημα κατα την Εναρξη

xri_ni

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπον ειχα παρει το 2008 ενα λαπ τοπ κατασκευης Multirama...το ειχα παει 2-3 φορες για επισκευη,η τελευταια ηταν γα την καρτα γραφικων και μετα απο κανα 2μηνο που μου το εφτιαξαν παλι χαλασε.Δε το ξανα πηγα,το service τους ειναι χηριστο.Πηρα αλλο και το παρατησα αυτο για καποιους μηνες.Ειπα τωρα να το ανοιξω να ασχοληθω λιγο με το προβλημα του...με ubuntu(οχι εγκατεστημενα,ανοιγουν μεσω windows) ανοιγει,ενω αν επιλεξω windows μου βγαζει αυτο

26092011868.jpg

και κανει επανεκκινηση.Τι μπορει να φταει?Μπορει π.χ. με ενα φορματ να φτιαξει?<br><br>Α μου ξεκιναγε και ετσι καποιες φορες....<br><br>26092011863.jpg<br><br><br>

Δημοσ.

Windows 7 εχει,αλλα το ειχα αγορασει με Vista.Δηλαδη μπορει να μη θελει καποιο ανταλλακτικο(π.χ. παλι η καρτα γραφικων,γιατι εχω μια υποψια οτι τοτε που το ειχα παει μαλλον καποια μουφα μου βαλανε για να χαλασει παλι στο διμηνο παλι)?Γιατι αν ειναι να κοστισει δε το φτιαχνω και το αφηνω ετσι!

Δημοσ.

Και μενα το εκανε αυτο σημερα ο υπολογιστη(πρωτη εικονα) μετα απο φορματ...εφτιαξε..τωρα απο τι βλεπω στην δευτερη εικονα μπορει να εχει και προβλημα η καρτα γραφικων σου...

Με το λινουξ ειδες τετοιτες οθονες?

Δημοσ.

Και μενα το εκανε αυτο σημερα ο υπολογιστη(πρωτη εικονα) μετα απο φορματ...εφτιαξε..τωρα απο τι βλεπω στην δευτερη εικονα μπορει να εχει και προβλημα η καρτα γραφικων σου...

Με το λινουξ ειδες τετοιτες οθονες?

Οταν ανοιγει και πρεπει να επιλεξω με ποιο λειτουργικο να μπει μου εβγαζε αυτη την οθονη τωρα τις τελευταιες φορες που τον ανοιγα δε μου τις εβγαζε,με λινουξ μπαινει με windows βγαζει τη μπλε οθονη και κανει επανεκκινηση.

• Moderators
Δημοσ.

δοκιμασε ενα format πρωτα

fear.png

@xri_ni

Εαν θελεις απαντησε στην ερωτηση του filip123go

Ούτε σε safe mode μπαίνει..?

Δημοσ.

fear.png

@xri_ni

Εαν θελεις απαντησε στην ερωτηση του filip123go

Οχι δε μου τη βγαζει την επιλογη της ασφαλους λειτουργιας.Εκτος και αν μπορω καπως αλλιως να μπω...πειτε μου γιατι δε ξερω!

• Moderators
Δημοσ.

Οχι δε μου τη βγαζει την επιλογη της ασφαλους λειτουργιας.Εκτος και αν μπορω καπως αλλιως να μπω...πειτε μου γιατι δε ξερω!

Πατα μερικες φορες το F8 οταν ξεκιναει ο υπολογιστης και αρχιζουν να φορτωνουν τα windows.

Δημοσ.

για δοκίμασε να βγάλεις καμιά μνήμη, μπορεί να φτέει και αυτό.

Πόσες έχεις;

Μη μου λετε να πηραξω τιποτα και μνημες κτλ,κοπελα ειμαι,βασικα πραγματα ξερω:-D...Μνημη μια θα εχω δε εχω προσθεσει τιποτα..

H μπλε οθονη σου βγαζει παντα το ιδιο μηνυμα?

(process1_initialization_failed)

Του εκανα επαναφορα συστηματος και μπηκε τελικα στην ασφαλη λειτουργια.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...