xri_ni Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Λοιπον ειχα παρει το 2008 ενα λαπ τοπ κατασκευης Multirama...το ειχα παει 2-3 φορες για επισκευη,η τελευταια ηταν γα την καρτα γραφικων και μετα απο κανα 2μηνο που μου το εφτιαξαν παλι χαλασε.Δε το ξανα πηγα,το service τους ειναι χηριστο.Πηρα αλλο και το παρατησα αυτο για καποιους μηνες.Ειπα τωρα να το ανοιξω να ασχοληθω λιγο με το προβλημα του...με ubuntu(οχι εγκατεστημενα,ανοιγουν μεσω windows) ανοιγει,ενω αν επιλεξω windows μου βγαζει αυτο και κανει επανεκκινηση.Τι μπορει να φταει?Μπορει π.χ. με ενα φορματ να φτιαξει?<br><br>Α μου ξεκιναγε και ετσι καποιες φορες....<br><br><br><br><br>
filip123go Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Τι win έχει πάνω..? Ούτε σε safe mode μπαίνει..? Μάλλον το πρόβλημά σου είναι software και όχι hardware.
xri_ni Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Windows 7 εχει,αλλα το ειχα αγορασει με Vista.Δηλαδη μπορει να μη θελει καποιο ανταλλακτικο(π.χ. παλι η καρτα γραφικων,γιατι εχω μια υποψια οτι τοτε που το ειχα παει μαλλον καποια μουφα μου βαλανε για να χαλασει παλι στο διμηνο παλι)?Γιατι αν ειναι να κοστισει δε το φτιαχνω και το αφηνω ετσι!
Liverpool89 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Και μενα το εκανε αυτο σημερα ο υπολογιστη(πρωτη εικονα) μετα απο φορματ...εφτιαξε..τωρα απο τι βλεπω στην δευτερη εικονα μπορει να εχει και προβλημα η καρτα γραφικων σου... Με το λινουξ ειδες τετοιτες οθονες?
xri_ni Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Και μενα το εκανε αυτο σημερα ο υπολογιστη(πρωτη εικονα) μετα απο φορματ...εφτιαξε..τωρα απο τι βλεπω στην δευτερη εικονα μπορει να εχει και προβλημα η καρτα γραφικων σου... Με το λινουξ ειδες τετοιτες οθονες? Οταν ανοιγει και πρεπει να επιλεξω με ποιο λειτουργικο να μπει μου εβγαζε αυτη την οθονη τωρα τις τελευταιες φορες που τον ανοιγα δε μου τις εβγαζε,με λινουξ μπαινει με windows βγαζει τη μπλε οθονη και κανει επανεκκινηση.
Moderators Gi0 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Moderators Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 δοκιμασε ενα format πρωτα @xri_ni Εαν θελεις απαντησε στην ερωτηση του filip123go Ούτε σε safe mode μπαίνει..?
Liverpool89 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Εν φορματ θα το διορθωσει ...εγω ετσι το εφτιαξα...και αφου μπαινει απο λινουξ..φταινε τα win..
xri_ni Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 @xri_ni Εαν θελεις απαντησε στην ερωτηση του filip123go Οχι δε μου τη βγαζει την επιλογη της ασφαλους λειτουργιας.Εκτος και αν μπορω καπως αλλιως να μπω...πειτε μου γιατι δε ξερω!
Moderators Gi0 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Moderators Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Οχι δε μου τη βγαζει την επιλογη της ασφαλους λειτουργιας.Εκτος και αν μπορω καπως αλλιως να μπω...πειτε μου γιατι δε ξερω! Πατα μερικες φορες το F8 οταν ξεκιναει ο υπολογιστης και αρχιζουν να φορτωνουν τα windows.
Liverpool89 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Με f8 νομιζω.Αφου το κανεις επανεκκινηση πρωτα...
xri_ni Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Μπλε οθονη μετα απο λιγο και στην ασφαλη.
Moderators Gi0 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Moderators Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 H μπλε οθονη σου βγαζει παντα το ιδιο μηνυμα? (process1_initialization_failed)
Χάρης Μυλωνίδης Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 για δοκίμασε να βγάλεις καμιά μνήμη, μπορεί να φτέει και αυτό. Πόσες έχεις;
xri_ni Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 για δοκίμασε να βγάλεις καμιά μνήμη, μπορεί να φτέει και αυτό. Πόσες έχεις; Μη μου λετε να πηραξω τιποτα και μνημες κτλ,κοπελα ειμαι,βασικα πραγματα ξερω...Μνημη μια θα εχω δε εχω προσθεσει τιποτα.. H μπλε οθονη σου βγαζει παντα το ιδιο μηνυμα? (process1_initialization_failed) Του εκανα επαναφορα συστηματος και μπηκε τελικα στην ασφαλη λειτουργια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.