Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαίρετε έχω εδω και αρκετές μέρες πρόβλημα αποσυνχρονισμων με την 4νετ,για να μην σας κουράζω, έρχεται τεχνικός πολύ ευγενικός, κάνει μετρήσεις παντού μου λέει όλα δείχνουν οκ, υπόδειξη άλλαξε ρουτερ, άλλαξα 2 d-link τα ΙΔΙΑτελικά βάζω το siemens 110 και με το DMT κάνω μετρήσεις που παραθέτω αν κάποιος ειδικός μπορεί να μου πει τι δεν πάει καλά, ,,Ευχαριστω πολυ

πριν ειχα το ZYXEL P-661HW-D1 αλλά άρχισαν κάποια στιγμή οι αποσυνχρονισμοι και

συνεχιζοντε και με το siemens 110

ZYXEL>post-39518-0-24791700-1317058496_thumb.png

post-39518-0-51984400-1317058447_thumb.png΄ post-39518-0-84137700-1317058476_thumb.png

Δημοσ.

Ζήτα απο την forthnet να σε βάλουν σε μεγαλύτερο profile μήπως μειωθούν οι αποσυγχρονισμοί.

ευχαριστω, αυτο εγινε πριν ερθει ταχνικος πηγαμε 8-11-15 και παλι ειχε προβλημα δεν το εγραψα για να ειμαι συντομος το προβλημα παρουσιαζεται μετα τησ 12-13 μμ

Δημοσ.

Δοκίμασε να βάλεις ρούτεράκια της thomson TG 585V7 συγκεκριμένα είναι σταθερά και συγχρονίζουν καλύτερα.

Η 4νετ έχει τέτοια. τα d-link δεν είναι σταθερά είχα και εγώ προβλήματα.

Καλά αυτός ο μακάκας δεν τα γνωρίζει της 4νετ τεσπα. :devil:

Επίσης βάλε φίλτρα σε όλα τα τηλέφωνα.

Μήπως έχει σπλίτερ στην μπρίζα που συνδέεις με το ρούτερ.

Δημοσ.

Δοκίμασε να βάλεις ρούτεράκια της thomson TG 585V7 συγκεκριμένα είναι σταθερά και συγχρονίζουν καλύτερα.

Χάρη ευχαριστω για την απαντηση το εχω κανει ολα αυτα αλωστε μια μπριζα εχω και απευθειας στο ρουτερ το εβαλα το προβλημα παρουσιαζεται μετα τησ 12 αυτην την ωρα ειμαι οκ post-39518-0-67476100-1317108272_thumb.png

Δημοσ.

δοκίμασε ρούτερ της thosmson είναι πολύ σταθερά. :shock:

δώσε το d-link και πάρε το thomson

τελικα εστρωσε εχω το zyxel ολα οκ εδω και 26 ωρες ειμαι up

Ευχαριστώ πολύ

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

ευχαριστω, αυτο εγινε πριν ερθει ταχνικος πηγαμε 8-11-15 και παλι ειχε προβλημα δεν το εγραψα για να ειμαι συντομος το προβλημα παρουσιαζεται μετα τησ 12-13 μμ

αν παρουσιαζεται συγκεκριμενη ωρα κατι ειναι που επηρεαζει τον χαλκο.το τι μπορει να ειναι πιασε το αυγο και κουρεψτο.

και το siemens που εχει βαλει ειναι πολυ stable και με 15 αρι Profile θα πρεπε να παιζει μια χαρα.

και βλαβη στον οτε να δωθει ο οτε θα παει θα μετρησει 19 mbps και θα φυγει.μονο με καμια αλλαγη κεντρικου απερχομενου ισως να εστρωνε γιατι μπορει να ειναι παρεμβολες απο αλλο ζευγαρι η απο οτιδηποτε αλλα με τετοια ταχυτητα δεν παιζει ο οτε να μπει στον κοπο να αλλαξει απερχομενο η κεντρικο.οταν κανει αποσυνδεση μετα ξανασυγχρονιζει στην ιδια ταχυτητα??με τον τεχνικο κανατε δοκιμες στον κατανεμητη και ειχες αποσυγχρονισμους και εκει?

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

1ον δοκίμασε να βάλεις φίλτρα σε όλα τα τηλέφωνα και στο συναγερμό.

2ον εκεί που έχεις το ρούτερ παρεμβάλλεται κάποιος τοίχος ή φούρνος μικροκυμάτων;

3ον το καλώδιο που ενώνει το ρούτερ με την πρίζα τηλεφώνου να είναι αυτό που σου έδωσαν αυτοί και όχι κάποιο δικό σου. Είναι καλώδιο μικρό σε μήκος αλλά για αυτό σου το δίνουν παίζει ρόλο αυτό.

Δημοσ.

Εγω βλεπω στο διαγραμμα σου......... πολλα η/μ.

Για μετακινησε το ρουτερ σου αλλου...... αλλαξε και καλωδιο........ βαλε utp

Δημοσ.

1ον δοκίμασε να βάλεις φίλτρα σε όλα τα τηλέφωνα και στο συναγερμό.

2ον εκεί που έχεις το ρούτερ παρεμβάλλεται κάποιος τοίχος ή φούρνος μικροκυμάτων;

3ον το καλώδιο που ενώνει το ρούτερ με την πρίζα τηλεφώνου να είναι αυτό που σου έδωσαν αυτοί και όχι κάποιο δικό σου. Είναι καλώδιο μικρό σε μήκος αλλά για αυτό σου το δίνουν παίζει ρόλο αυτό.

καλο θα ειναι οσο μπορει και ο ιδιος να δοκιμασει κεντρικο πριζακι χωρις τα υπολοιπα πριζακια συναγερμους τηλεφωνα πανω.

Εγω βλεπω στο διαγραμμα σου......... πολλα η/μ.

Για μετακινησε το ρουτερ σου αλλου...... αλλαξε και καλωδιο........ βαλε utp

και τηλεφωνικο αν ειναι και ειναι το κλασσικο της συσκευασιας δεν εχει προβλημα εκτος αν το εχει χιλιοπατησει.επισης μπορει να δει και για splitter κτλ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...