Luxx Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Υπαρχει καποιο site που να εχει συγκεντρωτικα τι πορειες και συγκεντρωσεις γινονται στην Αθηνα καθημερινα, καθως και ποιες απεργιες υπαρχουν;
slygeo87 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Μπορεί να μου πει κάποιος τι θα παίξει με τα ταξί σίγουρα;
panosno1com Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 www.apergies.gr και εγω στο status insomnia βαζω καμια φορα edit: ταξι απ οσο λενε στα site 48ρη τεταρτη πεμπτη
panosno1com Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 μη σε παρω και στο λαιμο μου αλλα στα site γενικα δεν λεει για ταξι αυριο. ουτε στο apergies.gr εντιτ: μολις ακουσα τον Αντ-1 να λεει στις ειδησεις τα ταξι τεταρτη πεμπτη... :/
Luxx Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Για γενικοτερες πορειες και συγκεντρωσεις στο συνταγμα και προπυλαια ξερουμε κατι; Στο Indymedia πλεον δε λεει και πολλα.
-nick- Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Yπαρχει και το apergia.gr που μου φαινεται καλυτερο απο το (νεο) apergies.gr
sistah Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Εγω ενημερωνομαι εκτος απο το apergia.gr , απο το athens transport με τιτιβιζματα. Μου φαινεται αισθητα πιο γρηγορο και αμεσο σε σχεση με τα apergia/apergies.gr Twitter: @athenstransport Site: athenstransport.com Εντωμεταξυ οργανωσανε πριν λιγες μερες και το carpooling οπου τις μερες απεργιας των ΜΜΜ λεει ο καθενας οτι π.χ "Σημερα παω απο Περιστερι προς Νικαια στις 9 π.μ και εχω 3 θεσεις αδειες στο αυτοκινητο μου" Δεν περιμενα κατι τετοιο απο το ελλαδισταν
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.