Προς το περιεχόμενο

CyberLink PowerDirector 7

koularasss

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας,σημερα αγορασα το προιον του τιτλου που ειναι ενας μετατροπεας σε στυλ φλασακι που ενωνει το βιντεο η την βιντεοκαμερα με τον υπολογιστη για να γραψει τις κασετες στον σκληρο,οταν ομως παταω για το βιντεο μου βγαζει αυτο post-221625-0-63133200-1317052435_thumb.jpg,ξερετε τι συμβαινει?

Δημοσ.

Κάντο απεγκατάσταση και μετά ξανά εγκατάσταση. Αν δε γίνει, εφόσον είναι αγορασμένο μπορείς να απευθυνθείς στην εταιρεία.

Με άλλο πρόγραμμα δεν μπορείς να κάνεις τη δουλειά σου; Δεν κατάλαβα τι θες να κάνεις ακριβώς.

Δημοσ.

το απεγκατεστησα και το ξαναεγκατεστησα αλλα τιποτα,θελω να αντιγραψω τις παλιες βιντεοκασετες στον σκληρο του λαπτοπ και αυτο μπορω να το κανω μονο με αυτον τον μετατροπεα,να και ενα βιντεο

MOV005.wmv

Δημοσ.

Λογικά κάποιο alternative θα υπάρχει που θα κάνει το ίδιο πράγμα, αλλά καλύτερα προσπάθησε να διορθώσεις αυτό.

Εδώ: http://www.cyberlink.com/downloads/support/powerdirector/patches_en_US.html

έχει τα patches που δίνει η cyberlink για κάθε έκδοση. Λογικά δεν μπορείς να αναβαθμιστείς δωρεάν στην έκδοση 9, αλλά το Patch του 7 αν δεν το έχεις βάλτο.

Αν δεν γίνει, ίσως πρέπει να αναβαθμιστείς στην έκδοση 9. Πάντως το έχουν κι άλλοι λίγοι το πρόβλημα αυτό απο ότι είδα.

Δημοσ.

το 1ο δουλευει πολυ καλα αλλα δεν γραφει τον ηχο απο την κασετα αλλα απο το μικροφωνο του λαπτοπ,τι να κανω για να γραφει τον ηχο απο την κασετα?

Δημοσ.

Δυστυχώς δε ξέρω. Δεν έχω ιδέα απο τέτοια προγράμματα. Το έχεις συνδέσει σωστά;

Δες κανένα manual ή ψάξε και το δεύτερο πρόγραμμα αν είναι.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...