gohns Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Όπως αρκετά άλλα άτομα που είναι μέλη στο Facebook από διάφορα μέρη του πλανήτη, έτσι και εμείς ενεργοποιήσαμε σήμερα το νέο Timeline και μπορούμε να πούμε ότι μας άρεσε πάρα πολύ. Το ίδιο και σε κάποιους φίλους μας. Η διαδικασία ενεργοποίησης είναι πολύ εύκολη και γρήγορη. Ας δούμε λοιπόν, βήμα - βήμα, πώς μπορείτε να το ενεργοποιήσετε. - Αφού κάνετε είσοδο στο λογαριασμό σας στο Facebook, πάτε στη σελίδα https://developers.facebook.com/apps και επιτρέψτε στην εφαρμογή να έχει πρόσβαση στο προφίλ σας. - Κάντε κλικ στο "Create New App" (Δημιουργία νέας εφαρμογής) - Δώστε ένα οποιοδήποτε display name & namespace (π.χ. john-profile στο κάθε ένα), κάντε κλικ στο κουτάκι "I Agree" και έπειτα ΟΚ. - Στη νέα σελίδα, κάντε κλικ στο "Open Graph" που υπάρχει στην αριστερή μεριά της σελίδας. Εκεί συμπληρώστε ό,τι θέλετε στα δύο πεδία. Πρέπει να συμπληρώσετε τα πεδία αυτά, βάζοντας ένα ρήμα και ένα αντικείμενο στο κάθε πεδίο αντίστοιχα. Για παράδειγμα: view a profile. Δεν έχει σημασία τι ακριβώς θα γράψετε, αλλά απαιτείται να είναι συμπληρωμένο για την ενεργοποίηση της υπηρεσίας. Έπειτα κάντε κλικ στο "Get Started". - Στις επόμενες 3 σελίδες, απλά κάνετε κλικ στο "Save changes and Next" που υπάρχει στο τέλος των σελίδων, χωρίς να κάνετε κάποιες αλλαγές! - Μόλις τελειώσετε, πάτε στην αρχική σελίδα του Facebook και περιμένετε ώσπου να σας εμφανιστεί ένα μήνυμα που θα λέει να αποκτήσετε το νέο Timeline. Κάνετε κλικ στο "Απόκτησέ το τώρα" και το νέο σας προφίλ έχει ενημερωθεί! Μόλις πάτε στο νέο σας προφίλ, κάντε κλικ στο "Δημοσίευση" για να δημοσιευτούν οι αλλαγές! Site: www.tech-maniacs.com
ALdaperan Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Δεν θα αναβαθμιστεί αυτόματα ; Αν το κάνουμε τώρα έτσι μετά θα υπάρξει προβλημα ;
gohns Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Δεν θα αναβαθμιστεί αυτόματα ; Αν το κάνουμε τώρα έτσι μετά θα υπάρξει προβλημα ; Όχι δε θα υπάρξει κανένα πρόβλημα. Τώρα είναι και καλά για τους developers. Απλά σας δίνει τη δυνατότητα να το κάνετε και εσείς ώστε να το αποκτήσετε πιο γρήγορα. Θα αναβαθμιστεί αυτόματα σε όλους στις 30 Σεπτεμβρίου ή στις 3 Οκτωβρίου! Είναι με λίγα λόγια ένα λεύκωμα. Παρουσιάζει όλα όσα κάνατε στο Facebook σε μορφή χρονοδιαγράμματος, ξεκινώντας από την πρώτη ημέρα που κάνατε εγγραφή στο Facebook μέχρι και σήμερα! Σημείωση: αντικαθιστά το προφίλ και τον τοίχο σας, αλλά μπορείτε να κάνετε όλα όσα κάνατε και πριν και ακόμη περισσότερα!
vassar Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Εμένα μου ζητάει κωδικό πρόσβασης για να μπω στην εφαρμογή.
Holyday Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Μόλις συμπληρώσω τα πεδία , display name & namespace μου βγάζει πως για να συνεχίσω θα πρέπει πρώτα να επιβεβαιώσω τον λογαριασμό μου. Έτσι πρέπει να γίνει ?
gohns Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Μόλις συμπληρώσω τα πεδία , display name & namespace μου βγάζει πως για να συνεχίσω θα πρέπει πρώτα να επιβεβαιώσω τον λογαριασμό μου. Έτσι πρέπει να γίνει ? Ναι. Θα πρέπει να εισάγεις το κινητό σου τηλέφωνο ώστε να σου έρθει ένα μήνυμα στο κινητό με τον κωδικό επιβεβαίωσης. Πλέον, οι περισσότερες υπηρεσίες το κάνουν αυτό. Ακόμη και το Blogger!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.