Προς το περιεχόμενο

Επιλογη μεταξυ 3 φορητων

gslenis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια χαρα σε ολους τους insomniacs.

Σκεφτομαι εδω και καιρο να αγορασω εναν φορητο.Θα ειναι ο πρωτος μου,οποτε οπως καταλαβαινεται δεν εχω και πολυ πειρα πανω στο θεμα.Εδω και καμια 20ρια μερες εχω αρχισει την ενημερωση και το ψαξιμο.Εχω διαβασει σχεδον ολα τα παρομοια θεματα που εχουν ανοιξει αλλα παιδια και εχω παρει μια ιδεα για το τι παιζει και το τι προτεινετε οι περισσοτεροι εδω μεσα.Ετσι εχω καταληξει σε 3 μοντελα και θα ηθελα να μου πειτε ποιο απο τα 3 θα αγοραζατε εσεις.

Η χρηση θα ειναι γενικη με ολιγον απο gaming(οχι τιποτε τρελα πραγματα).Το μπατζετ ειναι μεχρι τα 750(σε περιπτωση που προτεινετε καποιο που δεν εχω δει)!

Εχω καταληξει λοιπον στα εξης 3

http://www.shop13.gr/toshiba-satellite-l755-129-p-94246.html

Γενικα εχω σχηματισει την αποψη οτι η Toshiba εχει καλα μηχανηματα,ενω μου αρεσουν πιο πολυ και απο αποψη εμφανισης(τουλαχιστον απο φωτογραφιες γιατι ακομη δεν εχω παει να δω απο κοντα).

http://www.multirama.gr/products/product?pid=0596225&catid=010200

Αυτο το εχετε προτεινει πολλες φορες και νομιζω οτι μου κανει μια χαρα,ενω και η τιμη του ειναι καλη.

http://www.media-ram.gr/notebook-and-gps/notebook/notebook-dell-inspiron-15r-i5-480-black---on-site-2-el.html

Εδω εχουμε μια ειδικη περιπτωση,καθως αυτο που τραβαει πιο πολυ ειναι η υπαρξη του Bluray player.Θα ειχα καταληξει σε αυτο αν ειχε τον i5-2410M αντι του i5-480M.Απο αυτα που εχω διαβασει ο 2410 ειναι νεας γενιας(Sandy Bridge) ενω ο 480 οχι.Εχουν τοση διαφορα στην αποδοση τους ωστε να με προβληματισει στο μελλον?

Μεχρι στιγμης ενας φιλος και ενας γνωστος,μου εχουν προτεινει τον 3ο.Αλλα ποτε δεν βλαπτει και μια γνωμη παραπανω,σωστα?Εσεις τι λετε?Ευχαριστω εκ των προτερων για τις απαντησεις! :-D

Δημοσ.

Τις απαντησεις τις εχεις δωσει απο μονος σου. :-D

Οι διαφορες των 2 επεξεργαστων δεν ειναι μεγαλες, απλα με τον i5 sandy bridge θα εχεις μεγαλυτερη αυτονομια.

Τα toshiba οντως ειναι πολυ καλα μηχανηματα. Και η τιμη των dell ομως (οπως και το service τους) ειναι δελεαστικα..

Δημοσ.

Βασικα,ναι,εχω ψιλοκατασταλαξει,αλλα με ετρωγε αυτη η διαφορα στους επεξεργαστες.Οταν μιλαμε για μεγαλυτερη αυτονομια,σε τι επιπεδα κυμαινομαστε δηλαδη?Ευχαριστω και παλι! :)

Δημοσ.

Είμαι στην ίδια ακριβώς φάση, το Toshiba φαίνεται ωραίο στις φωτογραφίες και θα το προτιμούσα λόγω αξιοπιστίας αλλά όταν το είδα από κοντά δεν μου άρεσε καθόλου (υποκειμενικό)...

Οπότε τώρα λέω για το 2, απλά κάτι έχω ακούσει για θόρυβο από το ανεμιστηράκι του. Μήπως το έχει κάποιος να μας διαφωτίσει;

Δημοσ.
Link δες και αυτο τ dell, και γω το ψαχνω μια βδομαδα περιπου και νομιζω θα καταλείξω σε αυτο, για τα χρηματα του νομιζω είναι πολυ καλο
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ναι,στον 3ο καταληγω κι εγω,ο οποιος εχει και πιο γρηγορο σκλητρο(και φυσικα BR drive).Thanks για τις απαντησεις!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...