pavlinara Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Επειδή δεν βρίσκω πλέον το γκρουπ του φέισμπουκ που είχε πολλές φωτογραφίες της Αθήνας κάνω ένα θέμα εδώ για να ανεβάσετε όσοι έχετε φωτογραφίες της. i love athens!
Garnele Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Κι εγώ. Να, αυτή είναι η αγαπημένη μου.
pavlinara Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 εννοω φωτογραφιες που να φαινεται η ομορφια της Μελίσσια
Traumatias Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Το ήξερα ότι δεν ήταν καλό το σπόιλερ πριν το δω Και εμένα μου άρεσε πάντως αυτή η φώτο Στη Αθήνα οι μόνες φωτογραφίες που βγάζω είναι οι τις παρέας και οι της σχολής, οι μη τουριστικές δηλαδή, οπότε μόνο τέτοιες έχω, αυτή πάντως είναι από την αγαπημένη μου περιοχή
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 εννοω φωτογραφιες που να φαινεται η ομορφια της Μελίσσια Ε αφου η μιση και βαλε ειναι χτισμενη πανω σε καταπατημενα/καμμενα δαση, αναγκαστικα αναμεσα απτο τσιμεντο θα ξεπηδα και λιγη ομορφια/πρασινο. Anyway ειναι ωραια πολη. Αν δεν επικρατουσαν αυτες οι χαοτικες συνθηκες κινησης, κορναρισματων, συνωστισμου στα ΜΜΜ, γκετο λαθρομεταναστων και πρεζακιων, πολιτικων ακρων, απεργιων, επεισοδιων, ΜΑΤ, εγκληματικοτητας και δε ξερω κι εγω τι αλλο εμφανιστηκε τα τελευταια 15 χρονια στην πολη αυτη, τοτε πραγματικα θα χαιροσουν να ζεις και να την περπατας απο ακρη σε ακρη με τις ωρες.
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Το κλιπακι βραβευμενο διεθνως Υποκλινομαστε
-nick- Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Κι εγώ. Να, αυτή είναι η αγαπημένη μου. 2008 ?
pavlinara Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 πεύκη(κλεμμένη απο το panoramio). τι ωραία περιοχή.
Traumatias Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Το κλιπακι βραβευμενο διεθνως Υποκλινομαστε Τι κάνει η οπτική γωνία Πολύ καλό βιντεάκι
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Η Αθηνα στα ματια μου ειναι πιο ωραια πολη στον κοσμο.Η πολη που μεγαλωσα,πηρα εμπειριες κ εγινα αντρας.Οσο κ να την γ***** την Αθηνα αυτη η πολη ειναι κειμηλιο για τον παγκοσμιο πολιτισμο.Εχει μια απο τις πιο πολυπλοκες γεωμοφρολογιες στον κοσμο κ συνδιαζει βουνα με θαλασσα.Για μενα καθε σοκακι κ καθε γωνια της Αθηνας εχει μια προσωπικη ιστορια.Μπορει να ζω στο Λονδινο αλλα η καρδια μου θα ειναι μεχρι να πεθανω στην Αθηνα.Στην πολη μου.
Traumatias Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Η Αθηνα στα ματια μου ειναι πιο ωραια πολη στον κοσμο.Η πολη που μεγαλωσα,πηρα εμπειριες κ εγινα αντρας.Οσο κ να την γ***** την Αθηνα αυτη η πολη ειναι κειμηλιο για τον παγκοσμιο πολιτισμο.Εχει μια απο τις πιο πολυπλοκες γεωμοφρολογιες στον κοσμο κ συνδιαζει βουνα με θαλασσα.Για μενα καθε σοκακι κ καθε γωνια της Αθηνας εχει μια προσωπικη ιστορια.Μπορει να ζω στο Λονδινο αλλα η καρδια μου θα ειναι μεχρι να πεθανω στην Αθηνα.Στην πολη μου. ...με συγκίνησες Θα με πιάσει μελαγχολία τώρα...
pavlinara Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 καλα εσυ σερραιος δεν εισαι? πωπω!
Garnele Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Το τελευταίο ωραίο μέρος που πήγα στην Αθήνα ήταν το σολντάτενφριντχοφ στην Πεντέλη, στο οποίο μάλιστα είχα πάει ραντεβού. Εξαίσιο, αλλά δεν έχω φωτογραφίες. Από το νεκροταφείο, όχι από το ραντεβού, ανόητοι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.