jason_rethymno Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Θέλω να κάνω ένα site στο Adobe Dreamweaver CS5.5 αλλά δε θέλω να το κάνω με το να γράφω C++ κώδικες κτλ. Πως μπορώ?
isay Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Θέλω να κάνω ένα site στο Adobe Dreamweaver CS5.5 αλλά δε θέλω να το κάνω με το να γράφω C++ κώδικες κτλ. Πως μπορώ? Για να φτιάξεις ενα site δεν γράφεις C++ αλλά html/javascript/κλπ Με το dreamweaver δεν χρειάζεται να γράψεις κώδικα, εκτός αν εισαι ψείρας και κοιτάς την λεπτομέρεια.
jason_rethymno Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Ναι αυτό εννοοώ "html/javascript/κτλ" Οχι δε θέλω την λεπτομέρεια. Οπότε τι πρεπει να κάνω ? thanks
isay Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Κάτσε να δω αν καταλαβα καλα. Ρωτάς πως χρησιμοποιείς το dreamweaver ή κάτι άλλο; Στο dreamweaver φτιάχνεις ένα project (πχ mysite) και ξεκινάς να φτιάχνεις σελίδες όπως δουλεύεις στο word. Έχει και εκτεταμένο help.
jason_rethymno Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Πως θα αρχίσω δλδ ,μπορώ να βρώ απο κάπου έτοιμα σχεδιαστικά projects ,να διαλέξω ποιο μ αρέσει και να τα εισάγω στο dreamweaver και το μόνο που θα μένει να κάνω να είναι να βάλω το κείμενο ,τις φωτογραφίες κτλ?
isay Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Το dreamweaver δεν ειναι απλό μικρο προγραμματάκι που μπορεί κάποιος να στο δείξει μέσω 5 γραμμών σε ένα forum. Είναι σα να ζητάς να σου δείξουν το photoshop ή το word. Στο νετ υπάρχουν αρκετά βιβλία, βίντεο και tutorials. Ενδεικτικά δες ΕΔΩ. Μια συμβούλη: Πριν ξεκινήσεις να ασχολείσαι με το dreamweaver αφιέρωσε 1-2 μέρες να μάθεις τα βασικά της HTML. Θα σε βοηθήσει δραστικά.
jason_rethymno Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 οκ thnks αυτό το μενού που έχει στο site της nasa πως μπορώ να το βάλω στο site mou sto dreamweaver?
orotoi Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 αυτό το μενού που έχει στο site της nasa πως μπορώ να το βάλω στο site mou sto dreamweaver? διαβάζοντας για html/css και javascript
ΠάρηςΓ Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Ειχα φτιαξει καποτε και ειναι λιγο περιεργο να το πετυχεις καλά...Θελει τσατσια για τα flash γιατι πανε απο πανω... Επισης για το υψος θελει ειδικο κολπο ωστε να δουλεψει και να μην ειναι fixed. hint εδω
jason_rethymno Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 ok .Themes που μπορώ να κατεβάσω για να περάσω στο Dreamweaver?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.