Προς το περιεχόμενο

ΕΤΟΙΜΟ PC. θα ηθελα την γνωμη σας

eXrhsots

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 52
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ναι ισχυει διαφωνω και γω με τις μνημες αφου οι 2000αρες δν νομιζω οτι θα του χρειαστουν ασε που θελουν και τις καταλληλες ρυθμισεις απο bios.Αλλωστε αν ηθελε τετοιες μνημες θα ηξερε και να τις αξιοποιησε οποτε και θα της ζηταγε.Επισης διαφωνω και με το value for money της καρτας.150 ευρω δν αξιζει.Τωρα οσο για τον ssd θα εβαζα εναν crucial M4 128GB απο αμαζον στα 170 ευρω πορτα πορτα.Αυτα απο μενα :rolleyes:Α και κατι αλλο που τωρα το ειδα θα παρει sata II ssd απο την στιγμη που υποστηριζει sata III?

Δημοσ.

Δεν υπάρχει ivy bridge και δεν υπάρχει i7 2500k

*120€ για 2x2gb ddr3 όταν με 40€ παίρνεις 8gb?

Αι σέκοντ ντατ..

Το ψητό δε βγήκε καλό ντίνο ;ρ

Δημοσ.

Εξακολουθητε να μην ασχολιστε με το θεμα sorry pro ειναι i5 2500k kai sandy bridge.

Οσο για τις ram ας παρει με 40 ευρω 8gb..τοσα ξερεις τοσα λες.Οσο για τα 2133mhz ναι δεν θα το χρησιμοποιήσει ακομα αλλα μπορει να τις βαλει και στο επομενο Pc του σε αντιθεση με τα 8 gb στα 40ευρω που θα εχουν καει μεχρι τοτε για επιδοσεις δεν συζητάω καν.

Α και κατι αλλο που τωρα το ειδα θα παρει sata II ssd απο την στιγμη που υποστηριζει sata III?

και PCI-Express υποστηριζει ssd τι να κανουμε τωρα?

Δημοσ.

Εξακολουθητε να μην ασχολιστε με το θεμα sorry pro ειναι i5 2500k kai sandy bridge.

Οσο για τις ram ας παρει με 40 ευρω 8gb..τοσα ξερεις τοσα λες.Οσο για τα 2133mhz ναι δεν θα το χρησιμοποιήσει ακομα αλλα μπορει να τις βαλει και στο επομενο Pc του σε αντιθεση με τα 8 gb στα 40ευρω που θα εχουν καει μεχρι τοτε για επιδοσεις δεν συζητάω καν.

Εχεις την πεποιθηση οτι στην δουλεια του θα καταλαβει την ελαχιστη διαφορα που εχουν οι 1333 - 1600αρες μνημες με τις 2133?

Και απο την στιγμη που εχουν εγγυηση εφορου ζωης οι μνημες που ειναι το προβλημα και αν καουν να τις επιστρεψει και να παρει τις αντιστοιχες τοτε μνημες των 40 ευρω?

Δημοσ.

Ολα αλαζουν εκτος απο cpu&cooler.Μην Ξεχνιομαστε αυτη ειναι η γνωμη μου!Ο καθενας στα πιστευω του σκεφτεται και πρατει!

Δημοσ.

Φυσικά και να πάρει αυτές με τα 40€ . Εσύ ξέρεις αν στο επόμενο pc του δεν θα έχουν βγει ddr4 ? Η ξέρεις ότι στο επόμενο του pc οι ίδιες δεν θα κάνουν 40€ ? Το αν θα καούν η όχι εντάξει, δεν αξίζει να το σχολιάσω καν , τότε και οι φθηνές κάρτες γραφικών και οι επεξεργαστές καίγονται .. Επίσης απλά μπορείς να πεις "Ok έκανα λάθος ας πάρει sata3 ssd κρίμα είναι" και όχι να συνεχίζεις να υποστηρίζεις μια λάθος άποψη επειδή είναι δικιά σου . Εσύ στο δικό σου pc τι θα έβαζες ?

Εγώ αυτά ξέρω αυτά λέω αν εσύ ξέρεις περισσότερα διαφώτισε μας .

Δημοσ.

Φυσικά και να πάρει αυτές με τα 40€ . Εσύ ξέρεις αν στο επόμενο pc του δεν θα έχουν βγει ddr4 ? Η ξέρεις ότι στο επόμενο του pc οι ίδιες δεν θα κάνουν 40€ ? Το αν θα καούν η όχι εντάξει, δεν αξίζει να το σχολιάσω καν , τότε και οι φθηνές κάρτες γραφικών και οι επεξεργαστές καίγονται .. Επίσης απλά μπορείς να πεις "Ok έκανα λάθος ας πάρει sata3 ssd κρίμα είναι" και όχι να συνεχίζεις να υποστηρίζεις μια λάθος άποψη επειδή είναι δικιά σου . Εσύ στο δικό σου pc τη θα έβαζες ?

Εγώ αυτά ξέρω αυτά λέω αν εσύ ξέρεις περισσότερα διαφώτισε μας .

Σιγουρα η επιλογη στις ραμ ειναι λαθος.δεν εβαλα και κανενα μαχαίρι στο λαιμο.Οσο για τον ssd ειναι κατι που μπορει να γινει Update οταν οι τιμες γινουν πιο προσιτες.Προς το παρων του εβαλα μια καλη επιλογη για το λειτουργικο και κανα προγραμμα-παιχνιδι. αλλιως ειναι το 1/12 του budget και αλλιως το 1/6. Και στο κατω κατω αμα ειναι την κανουμε απο το φορουμ να μεινετε μονο εσεις . Μιας και απαγορευετε να λεμε την αποψη μας ειτε ειναι σωστη ειτε λαθος .

Δημοσ.

Ρε φιλε επειδη ειλίκρινα εισαι εριστικος θα σου πω το εξης.Στο επομενο pc αν ηξερες εστω και λιγο τι γινεται θα εχει quad channel (ivy bridge) και οχι dual!!Oσο για τα 2133 Μhz εισαι τοσο ανευθυνος που του προτεινεις κατι που δν θα ανεβασει καθολου το συστημα του χωρις τις απαραιτητες ρυθμισεις,ασε που αν υπαρχει ελλειψη γνωσης μπορει να οδηγησουν σε ενα un-stable συστημα.Οποτε ξανασκεψου τις προτασεις σου γιατι μιλαμε για λεφτα και οχι για μαρουλια :eek: .Οσο για τον ssd δν θα σχολιασω καν.Αν θεωρεις value for money κατι που κανει 60 Ε λιγοτερο και εχει τουλαχιστον /1.5 ταχυτητα και μαλιστα ειναι μιας μαρκας η οποια ακομα εχει προβληματα στα software των ssd της αντι για την Crucial που ειναι η τοπ μαρκα τι να πω με γεια σου με χαρα σου :rolleyes: .

Δημοσ.

Σιγουρα η επιλογη στις ραμ ειναι λαθος.

Ρε φιλε επειδη ειλίκρινα εισαι εριστικος θα σου πω το εξης.Στο επομενο pc αν ηξερες εστω και λιγο τι γινεται θα εχει quad channel (ivy bridge) και οχι dual!!Oσο για τα 2133 Μhz εισαι τοσο ανευθυνος που του προτεινεις κατι που δν θα ανεβασει καθολου το συστημα του χωρις τις απαραιτητες ρυθμισεις,ασε που αν υπαρχει ελλειψη γνωσης μπορει να οδηγησουν σε ενα un-stable συστημα.Οποτε ξανασκεψου τις προτασεις σου γιατι μιλαμε για λεφτα και οχι για μαρουλια

Τι δεν καταλαβαίνεις ?

Δημοσ.

Προσεχε πως μιλας πιτσιρικι γιατι θα φυγει report.Τι να μου πεις και συ σε εχω μαμισει χρονια.....Το 75 στην σαρωνιδα...Take care μικρε ;)

Δημοσ.

Οτι εισαι τοσο καθυστερημένος..

Υπαρχουν και αλλες έννοιες .Μην παρεξηγείται τοσο ευκολα

Προσεχε πως μιλας πιτσιρικι γιατι θα φυγει report.Τι να μου πεις και συ σε εχω μαμισει χρονια.....Το 75 στην σαρωνιδα...Take care μικρε ;)

Το report να το φοβασε εσυ ΜΕΓΑΛΕ ;>

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...