val007 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 αν μενεις αθηνα κοιτα εδω computerbeast.gr ή e-gate.gr ή okcomputer στο μαγαζι.
discoboyminimal Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 ^Πες τα ρε discoboy.Αληθεια απο ποτε η intel ειναι η nvidia? ξερω γω πως μου ρθε να το γραψω..κανω επεξεργασια αμεσος !! φυσικα δεν ειναι το ιδιο !
moldovan20 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 τα λευτα που δινεισ ειναι υπερ-αρκετα φιλε!αρα εχεισ ενα μεγαλο ευροσ επιλογων! εχω κανει μια μικρη ερευνα για μενα αυτο το καιρο..γιατι θελω κατι πολυ δυνατο για extreme gaming και τρελο overclock. θα σου δωσω τον πρωτο υπολογιστη που ειναι λιιγο παραπανω απο τα λευτα σου αλλα θα αξιζε να τον παρεισ γιατι θα σου κρατισει 4-5 χρονακια και θα ειναι τοπ. οι τιμεσ ειναι απο πλαισιο ειναι δηλαδη λιιιγαακι τσιμπιμενες αλλα μπορεισ να τα βρεισ απο visualstudio η καποιο τοπικο μαγαζι με λογικεσ τιμεσ στο max του budget σου. 1) Κουτι : CoolerMaster Elite 370 45ε Τροφοδοτικο : Corsair HX Series CMPSU-650HX 650W 130ε Επεξεργαστης : Intel Core i5 2500K(s1155, 3,30GHz, 6MB) 200ε Μνημεσ Ram : Corsair XMS3 8GB DDR3-2000 Kit (2x4GB) 145ε Μητρικη : Gigabyte Z68X-UD3P B3 161ε Σκληρος Δισκος 1 SSD (για το λογισμικο και τα προγραμματα) : OCZ Agility 3 Series 60GB SSD 119ε Σκληρος Δισκος 2 HDD (για παιχνιδια ταινιεσ μουσικη κλπ) : Western Digital Caviar Green WD10EARX 1TB 67ε Καρτα Γραφικων : MSI GTX 570 Twin FrozR III Power Edition OC 380ε Cd-Rom : Samsung DVD-RW SH-222AB 19ε Συνολο 1ο : 1260ε απο πλαισιο ισως το βρεισ σε καλυτερη τιμη (που ειμαι σιγουροσ οτι εχει) το δευτερο Pc θα ειναι περισσοτερο φτιαγμενο για τισ αναγκεσ σου και δεν θα εξαρτατε απο τα λευτα που εχει στην ακρη. 2) Κουτι : CoolerMaster Elite 370 45ε Τροφοδοτικο : Corsair HX Series CMPSU-650HX 650W 130ε Επεξεργαστης : Intel Core i5 2500K(s1155, 3,30GHz, 6MB) 200ε Μνημεσ Ram : Corsair Vengeance 8GB DDR3-1600 Kit (2x4GB) 69ε Μητρικη : Gigabyte MB Z68A-D3H-B3 129ε Σκληρος Δισκος 1 SSD : OCZ Vertex 2 Series 40GB 79ε Σκληρος Δισκος 2 HDD : Western Digital Caviar Green WD10EARX 1TB 67ε Καρτα Γραφικων : EVGA GTX 460 FPB 149ε Cd-Rom : Samsung DVD-RW SH-222AB 19ε Συνολο 2ο : 883ε . πιστευω φιλε οτι καλυτερο απο αυτο θα ειναι απλα πεταμενα λεφτα, αν στ αληθεια θα τον δουλευεισ ετσι οπως εγραψεσ πιο πανω. το 2ο συστημα σου παει καλυτερα και κρατασ και τα 300 ευρο στη τσεπη ισωσ για μια καλη οθονη η οτιδηποτε αλλο. Οπωσ βλεπεισ και στισ 2 συνθεσεις που σου εκανα χρησιμοποιησα μονο Intel , Nvidia , Corsair πραγματα, οτιδηποτε αλλο 'εμενα' προσωπικα μου εβγαλε προβλημα ενω συστηματα που εκανα με intel και nvidia δεν παρουσιαν τιποτα απο φυσιολογικη χρηση(δηλαδη χωρισ overvolt kai extreme overclock μαζι)δεν θελω να αρχισουμε συζητηση με τουσ συμφορουμιτεσ εδω μεσα intel vs amd απλα για μενα ειναι καλυτερη η Intel και Nvidia γι αυτο και την προτεινω. Φυσικα ακου και γνωμη για Amd και ΑΤΙ γιατι εχουν πολυ πιο χαμηλεσ τιμες.Ακομα και αν δεν επιλεξεισ κατι απο τα παραπανω θα σου συμβουλευα να προτημισεισ τουσ μεγαλουσ 'καλουσ' κατασκευαστεσ οπωσ Gigabyte , Msi , EVGA και φυσικα Corsair που ειναι η κορυφη στα τροφοδοτικα και τισ μνημεσ Ram. περιμενω γνωμεσ σας για τα συστηματα! p.s τωρα ειδα το πρωτο σου ποστ καλα καλα.μπορω να πω πως εχω σκασει στα γελια χαχαχαχαχαχαχα...οχι μαζι σου φιλε αλλα μ αυτους που κανουν αυτεσ τις προσφορεσ!και κοροιδευουν τον κοσμο που δεν ξερει καλα απο υπολογιστεσ! ειναι για ξυλο οι μαγκες!παλι καλα που εγραψεσ στο insomnia να σου ανoιξουμε λιγο τα ματια !.. Γιαυτό άσε κανέναν άλλο να προτείνει στο παιδί . Λίγο να προσέχουμε τι γράφουμε 1200€ θέλει να δώσει όχι να πετάξει . κοιτα με αυτα τα λευτα φτιαχνεις ενα πολυ καλο συστημα μαζι με οθονη....1000 ευρω για πυργο ειναι αρκετα και θα σε κρατισει για πολυ καιρο το πολυ να κανεις κανα cf οταν δεν θα μπορεις να παιζεις τα παιχνιδια σε 3-4 χρονια Δηλαδή να αφήσει την u2410 και να πάει σε άλλη? Εχω αυτην την οθονη http://www.mgmanager.gr/product/18488/dell-ultrasharp-u2410-rev-a05-24-premiercolor-.html και τον υπολογιστη τον θελω για να κανω λιγο απ΄ όλα. Ερασιτεχνικα επεξεργασια φωτο και video, λιγο gaiming, δουλειες γραφειου, μουσικη ,ταινιες κλπ,κλπ Μεχρι 1000-1200 ευρω…. @eXrhsots κάνε λίγες μέρες υπομονή να βγούνε και αυτοί οι buldozer και βλέπεις .Αλλά σε καμία περίπτωση μη πάρεις "έτοιμο"
discoboyminimal Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Σας ευχαριστω πολυ που μοιραζεστε μαζι μου τις γνωσεις σας και τον χρονο σας. Πιστευεις οτι χρειαζομαι καλυτερη οθονη? θα μπορουσεσ αφου ασχολησε με ερασιτεχνικη επεξεργασια βιντεο και φωτο ... επισησ θα μπορουσεσ να κρατησεισ τα λευτα για μελοντικο update του pc .. π.σ. με αυτην την καρτα γραφικων πιστευω θα μπορεισ να παιζεισ σε 3-4 χρονια τα βαρια παιχνιδια τουλαχιστον στα high settings αφου και η αναλυση σου δεν ειναι πολυ μεγαλη δεν θα εχεισ προβλημα!(1920χ1080)
moldovan20 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 θα μπορουσεσ αφου με ασχολησε ερασιτεχνικη επεξεργασια βιντεο και φωτο ... επισησ θα μπορουσεσ να κρατησεισ τα λευτα για μελοντικο update του pc .. Αρχηγέ μου η οθόνη που έχει το παιδί είναι TOP πως να το κανουμε . Το μισό forum θα ήθελε να την έχει και εσύ του λες να την αλλάξει?
discoboyminimal Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Γιαυτό άσε κανέναν άλλο να προτείνει στο παιδί . Λίγο να προσέχουμε τι γράφουμε 1200€ θέλει να δώσει όχι να πετάξει . Δηλαδή να αφήσει την u2410 και να πάει σε άλλη? @eXrhsots κάνε λίγες μέρες υπομονή να βγούνε και αυτοί οι buldozer και βλέπεις .Αλλά σε καμία περίπτωση μη πάρεις "έτοιμο" μυριζομαι φαν μποι ...πρωτον δεν αναγκασα κανεναν να αγορασει υπολογιστη με 1200 ευρο ισα ισα τον παροτρινα για το δευτερο που στοιχισε 880. το παιδι ζητησε υπολογιστη για λιγη επεξεργασια βιντεο,φωτο, λιγα παιχνιδια και τα κλασικα γραφειου μουσικη κλπ κλπ...θα ειναι ευχαριστημενος και με συστημα των 600ευρο..αφηνω σ εσενα να προτεινεις με τα σημερινα δεδομενα.φυσικα και μπορει να περιμενει για μπουλτοζες δεν του ειπα το αντιθετο! και δευτερον για λιγο να προσεχουμε την συμπεριφορα μας. φιλικα παντα ! Αρχηγέ μου η οθόνη που έχει το παιδί είναι TOP πως να το κανουμε . Το μισό forum θα ήθελε να την έχει και εσύ του λες να την αλλάξει? οχι απλα μιλισα για ισος κατι πιο επαγγελματικο οσο αναφορα την επεξεργασια βιντεο,φωτο !δεν ειπα οτι δεν ειναι απο τισ ΤΟΠ αυτη που εχει! αλλα για πανε δεσ τισ διαφορεσ απο την 2410 με καμια για επαγγελματικη χρηση
moldovan20 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 μυριζομαι φαν μποι ... Οπωσ βλεπεισ και στισ 2 συνθεσεις που σου εκανα χρησιμοποιησα μονο Intel , Nvidia , Corsair πραγματα, οτιδηποτε αλλο 'εμενα' προσωπικα μου εβγαλε προβλημα ενω συστηματα που εκανα με intel και nvidia δεν παρουσιαν τιποτα απο φυσιολογικη χρηση(δηλαδη χωρισ overvolt kai extreme overclock μαζι)δεν θελω να αρχισουμε συζητηση με τουσ συμφορουμιτεσ εδω μεσα intel vs amd απλα για μενα ειναι καλυτερη η Intel και Nvidia γι αυτο και την προτεινω. Φυσικα ακου και γνωμη για Amd και ΑΤΙ γιατι εχουν πολυ πιο χαμηλεσ τιμες Για πες και σε εμάς . αλλα για πανε δεσ τισ διαφορεσ απο την 2410 σε καμια για επαγγελματικη χρηση Για πες .
discoboyminimal Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Για πες και σε εμάς . Για πες . ξεφευγουμε του θεματοσ?να σου πω για 2410 vs καποια επαγγελματικη?δεν εχει νοημα γιατι δεν ξερω συγκεκριμενα νουμερα αλλα ξερω καλα τησ διαφορεσ!γοογλαρε και θα τισ δεισ κ εσυ!τωρα αν θεσ να σου πω για το ΄΄οτιδηποτε αλλο 'εμενα' προσωπικα μου εβγαλε προβλημα''μιλαω για καρτεσ γραφικων και λαθοσ μου που δεν το διευκρινισα πιο πανω!!..σ εμενα καικε μια shaphire 3870 και στον κολιτο μου αλλεσ 4 Ati Gpu. (μοντελα δεν θυμαμε)
orotoi Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Για πες . Οντως πιστεύεις οτι συγκρίνεται με οθόνες για επαγγελματική χρήση?? Top είναι για τον μέσο enthusiast χρήστη.. όχι για κάποιον επαγγελματία.
moldovan20 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Οντως πιστεύεις οτι συγκρίνεται με οθόνες για επαγγελματική χρήση?? Top είναι για τον μέσο enthusiast χρήστη.. όχι για κάποιον επαγγελματία. Εσένα σου φαίνεται το budget 1000-1200€ να χωράει τέτοια οθόνη ?
eXrhsots Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Καλημερα και ψυχραιμια σ΄ολους μας. Θα σας ευχαριστησω αλλη μια φορα για την ενασχοληση σας με το θεματακι μου, και θα σας παρακαλεσω να μου κανεται και προτασεις (συνθεσεις). ( ωραιες ειναι και οι αντιπαραθεσεις αλλα δεν θελω να ερχεται κανενας σε δυσκολη θεση για τετοια θεματα) Αναγνωριζω οτι ολοι εχετε τις γνωσεις σας και την γνωμη σας που με καλη διαθαση υποβαλετε εδω, και ελπιζω οτι θα με βοηθησετε να κανω την καλυτερη επιλογη. ( δεν ειμαι και τοσο παιδι οσο πολυ ευγενικα με λετε, και πιστευω οτι την απαραιτητη κριση την εχω ωστε απο τις προτασεις σας και την ανταλλαγη των αποψεων σας να βγαλω ενα καλο συμπερασμα.) Σας ακουω λοιπον.
moldovan20 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 A ,εσύ είσαι ίσα με τον πατέρα μου Στο θέμα μας, χρειάζεσαι άμεσα το pc ? Γιατί αρχές Οκτωβρίου θα κυκλοφορήσουν οι νέοι επεξεργαστές από την amd που αναμένονται με πολύ καλό value for money, οπότε δεν αξίζει να κινηθείς προς τα εκεί τώρα, εφόσον δεν υπάρχει κάτι καινούργιο . Αν πάλι το χρειάζεσαι άμεσα κάνουμε μια σύνθεση με intel sandy bridge .
orotoi Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Εσένα σου φαίνεται το budget 1000-1200€ να χωράει τέτοια οθόνη ? Ναι βρε συ.. στο ΤΟΠ διαφώνησα και στην σύγκριση με κάποια επαγγελματική Γενικά μια χαρά είναι αυτή που έχει και για την κατηγορία της όντως τοπ.. On topic.. Αν δε βιάζεσαι όντως περίμενε για τους καινούριους.. να δούμε τι λένε.. Ακόμα και σε αυτούς να μην πάς πιθανόν να επηρεαστούν λίγο οι τιμές των τωρινών..
ntinos_21 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 CPU : INTEL CORE i5 2500k Link 195Ε CPU COOLER : NOCTUA D14 Link 75 MOBO: Gigabyte Z68X-UD3P B3 Link 160 RAM : Corsair Vengeance 8GB DDR3-1600 Link70 SSD : OCZ Vertex 2 Series 60GB Link 100 GPU : EVGA 460 FPB Link150
moldovan20 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Λοιπον δεν θα σχολιασω μερικους που αντι να σε βοηθανε επι του θεματος κοιτανε να βγουνε "μαγκες" εδω στο φορουμ. Στο ψητο,η γνωμη μου συμφωνα με αυτα που ειπες οτι θες τον υπολογιστη ειναι να μην δοσεις παραπανω απο 800-1000 ευρω.Οσο αφορα τους νεους Amd ειναι δικοπο μαχαιρι λογο οτι δεν εχουνε δουλευτει πανω σε socket οσο τα Ivy Bridge της Intel.Οποτε θα πρεπει να περιμενεις πολυ καιρο ακομα για να κανεις μια σιγουρη κινηση.Αυτη την στιγμη η Intel επικρατει στο χωρο και ενας επεξεργαστης Intel i7 2500k ειναι ιδανικος για σενα.και value-for-money και επιδοσεις και ξεκλειδωτος για O/C με απλες διαδικασιες. θα σου πω τα βασικα κουτια mouse HDD κτλ ειναι στην κριση σου. Δεν υπάρχει ivy bridge και δεν υπάρχει i7 2500k *120€ για 2x2gb ddr3 όταν με 40€ παίρνεις 8gb?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.