Προς το περιεχόμενο

ΕΤΟΙΜΟ PC. θα ηθελα την γνωμη σας

eXrhsots

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους.

Θα παρακαλουσα τους ειδημονες αλλα και οποιον αλλον εχει γνωση , να μου πει την γνωμη του για αυτό το ετοιμο Pc.

(και μερικες ερωτησουλες...)

1)Πως είναι η τιμη του σε σχεση με αυτά που προσφερει?(εάν καταλαβα σωστα εχει και οδηγο εγγραφης Bluray )

2)Μπορει να μπει ένας δευτερος σκληρος SSD για το λειτουργικο και τα προγραματα?

Σας ευχαριστω εκ των προτερων για τον κοπο οσων μου απαντησουν. :)

http://www.zero1.gr/product_info.php?products_id=242831

http://h20195.www2.hp.com/V2/GetPDF.aspx/c02829035.pdf

• Απαντ. 52
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Δεν αξιζει σε καμια περιπτωση να παρεις τον συγκεκριμενο ετοιμο.λογικα θα εχει αθλιο τροφοδοτικο και ο δισκος λεει ειναι στις 5400.εαν θελεις απο το ιδιο καταστημα μπορω να σου κανω μια συνθεση και να σου το στησουν αυτοι.

Αρκει να μου πεις εαν εχεις οθονη,χρειαζεσαι περιεφερειακα και ποια θα ειναι η χρηση του υπολογιστη.

Βασικα θελεις να ειναι απο εκεινο το καταστημα η συνθεση γιατι εαν εισαι θεσσαλονικη μπορεις να το απρεις και απο αλλου.

Επισης στα ποσα χρηματα θελεις να κινηθεις.

Δημοσ.

Εχω αυτην την οθονη

http://www.mgmanager.gr/product/18488/dell-ultrasharp-u2410-rev-a05-24-premiercolor-.html

και τον υπολογιστη τον θελω για να κανω λιγο απ΄ όλα. :rolleyes:

Ερασιτεχνικα επεξεργασια φωτο και video, λιγο gaiming, δουλειες γραφειου, μουσικη ,ταινιες κλπ,κλπ

Μεχρι 1000-1200 ευρω….

Δημοσ.

Γιατι με λες....τυχερο????? :)

Ναι Αθηνα μενω και εκτος απο το λειτουργικο που ειναι Xp τα υπολοιπα τα εχω.

Με το μαγαζι δεν με συνδεει τιποτα απλα εκει βρηκα την καλυτερη τιμη.

Δημοσ.

Γιατι με λες....τυχερο????? :)

Ναι Αθηνα μενω και εκτος απο το λειτουργικο που ειναι Xp τα υπολοιπα τα εχω.

Με το μαγαζι δεν με συνδεει τιποτα απλα εκει βρηκα την καλυτερη τιμη.

Μαλιστα.Λοιπον η προταση μου ειναι η παρακατω και το μαγαζι ειναι Θεσσαλονικη οπου φυσικα μπορουν να στο στησουν αυτοι και να σου το στειλουν.

Αλλα πριν παρεις κατι,να βρεις απο κανεναν ''θειο σου'' τα windows 7 64bit με το SP1.

Και μετα....

Κουτι Xigmatek Utgard CPC-T90DB-U02 ΤΙΜΗ 87.03 €

Τροφοδοτικο Corsair Power Supply 650W ATX 24 pin TX V2 ΤΙΜΗ 91.09 €

Μητρικη Gigabyte Socket 1155 GA-Z68AP-D3 ΤΙΜΗ 111.16 €

Επεξεργαστης Intel Core i5 2500K 3.3 GHz Quad Core Socket 1155 ΤΙΜΗ 199.62 €

Ψυχτρα επεξεργαστη Corsair A70 ΤΙΜΗ 38.66 €

Μνημη Kingston Hyper X Blu 8GB DDR3 Non ECC CL9 1600MHz ΤΙΜΗ 54.02 €

Καρτα γραφικων ATI Radeon HD6970 2GB DDR5 PCI-E Dual DVI HDMI Dual Mini-DP (Asus) ΤΙΜΗ 327.08 €

Σκληρος δισκος Samsung 1TB SpinPoint F3 HD103SJ SATA II 7200rpm 32MB ΤΙΜΗ 57.17 €

Sdd OCZ 120GB Vertex III VTX3-25SAT3-120G ΤΙΜΗ 206.20 €

Dvd recorder Samsung DVD±RW SH-222AB ΤΙΜΗ 17.40 €

Συνολο 1189,43 και εαν θελεις να κοψουμε κατι,κοβουμε.

Δημοσ.

βασικα δεν υπαρχει κατι που θα αποφασισεις. απο οτι βλεπει στην συνθεση εχουν μπει 1000 φορες καλυτερα πραγματα. γνωριζεις και τι ακριβως βαζεις (μνημες,τροφοδοτικο) ποιο καινουργιο chipset (h67 --> z68)

Δημοσ.

βασικα δεν υπαρχει κατι που θα αποφασισεις. απο οτι βλεπει στην συνθεση εχουν μπει 1000 φορες καλυτερα πραγματα. γνωριζεις και τι ακριβως βαζεις (μνημες,τροφοδοτικο) ποιο καινουργιο chipset (h67 --> z68)

Συν το κάθε κομμάτι έχει από 3χρονια εγγύηση και μερικά έχουν και 5χρονια, ενώ εσύ το hp θα το πληρώσεις 30-40% πάνω της αξίας του και θα είσαι με μόνο ένα χρόνο εγγύηση,για όλο το pc!

Υ.Γ.Συνεχισα εκει που εμεινε ο overpower!

Δημοσ.

Συν το κάθε κομμάτι έχει από 3χρονια εγγύηση και μερικά έχουν και 5χρονια, ενώ εσύ το hp θα το πληρώσεις 30-40% πάνω της αξίας του και θα είσαι με μόνο ένα χρόνο εγγύηση,για όλο το pc!

Υ.Γ.Συνεχισα εκει που εμεινε ο overpower!

ας το συνεχισω και αλλο

Συν οτι αν χαλασει κατι δεν θα χρειαστει να το επιστρεψεις ολο τον υπολογιστη πισω

Δημοσ.

Εχω αυτην την οθονη

http://www.mgmanager...miercolor-.html

και τον υπολογιστη τον θελω για να κανω λιγο απ΄ όλα. :rolleyes:

Ερασιτεχνικα επεξεργασια φωτο και video, λιγο gaiming, δουλειες γραφειου, μουσικη ,ταινιες κλπ,κλπ

Μεχρι 1000-1200 ευρω….

τα λευτα που δινεισ ειναι υπερ-αρκετα φιλε!αρα εχεισ ενα μεγαλο ευροσ επιλογων!

εχω κανει μια μικρη ερευνα για μενα αυτο το καιρο..γιατι θελω κατι πολυ δυνατο για extreme gaming και τρελο overclock.

θα σου δωσω τον πρωτο υπολογιστη που ειναι λιιγο παραπανω απο τα λευτα σου αλλα θα αξιζε να τον παρεισ γιατι θα σου κρατισει 4-5 χρονακια και θα ειναι τοπ. οι τιμεσ ειναι απο πλαισιο ειναι δηλαδη λιιιγαακι τσιμπιμενες αλλα μπορεισ να τα βρεισ απο visualstudio η καποιο τοπικο μαγαζι με λογικεσ τιμεσ στο max του budget σου.

1)

Κουτι : CoolerMaster Elite 370 45ε

Τροφοδοτικο : Corsair HX Series CMPSU-650HX 650W 130ε

Επεξεργαστης : Intel Core i5 2500K(s1155, 3,30GHz, 6MB) 200ε

Μνημεσ Ram : Corsair XMS3 8GB DDR3-2000 Kit (2x4GB) 145ε

Μητρικη : Gigabyte Z68X-UD3P B3 161ε

Σκληρος Δισκος 1 SSD (για το λογισμικο και τα προγραμματα) : OCZ Agility 3 Series 60GB SSD 119ε

Σκληρος Δισκος 2 HDD (για παιχνιδια ταινιεσ μουσικη κλπ) : Western Digital Caviar Green WD10EARX 1TB 67ε

Καρτα Γραφικων : MSI GTX 570 Twin FrozR III Power Edition OC 380ε

Cd-Rom : Samsung DVD-RW SH-222AB 19ε

Συνολο 1ο : 1260ε απο πλαισιο ισως το βρεισ σε καλυτερη τιμη (που ειμαι σιγουροσ οτι εχει)

το δευτερο Pc θα ειναι περισσοτερο φτιαγμενο για τισ αναγκεσ σου και δεν θα εξαρτατε απο τα λευτα που εχει στην ακρη.

2)

Κουτι : CoolerMaster Elite 370 45ε

Τροφοδοτικο : Corsair HX Series CMPSU-650HX 650W 130ε

Επεξεργαστης : Intel Core i5 2500K(s1155, 3,30GHz, 6MB) 200ε

Μνημεσ Ram : Corsair Vengeance 8GB DDR3-1600 Kit (2x4GB) 69ε

Μητρικη : Gigabyte MB Z68A-D3H-B3 129ε

Σκληρος Δισκος 1 SSD : OCZ Vertex 2 Series 40GB 79ε

Σκληρος Δισκος 2 HDD : Western Digital Caviar Green WD10EARX 1TB 67ε

Καρτα Γραφικων : EVGA GTX 460 FPB 149ε

Cd-Rom : Samsung DVD-RW SH-222AB 19ε

Συνολο 2ο : 883ε .

πιστευω φιλε οτι καλυτερο απο αυτο θα ειναι απλα πεταμενα λεφτα, αν στ αληθεια θα τον δουλευεισ ετσι οπως εγραψεσ πιο πανω. το 2ο συστημα σου παει καλυτερα και κρατασ και τα 300 ευρο στη τσεπη ισωσ για μια καλη οθονη η οτιδηποτε αλλο.

Οπωσ βλεπεισ και στισ 2 συνθεσεις που σου εκανα χρησιμοποιησα μονο Intel , Nvidia , Corsair πραγματα, οτιδηποτε αλλο 'εμενα' προσωπικα μου εβγαλε προβλημα ενω συστηματα που εκανα με intel και nvidia δεν παρουσιαν τιποτα απο φυσιολογικη χρηση(δηλαδη χωρισ overvolt kai extreme overclock μαζι)δεν θελω να αρχισουμε συζητηση με τουσ συμφορουμιτεσ εδω μεσα intel vs amd απλα για μενα ειναι καλυτερη η Intel και Nvidia γι αυτο και την προτεινω. Φυσικα ακου και γνωμη για Amd και ΑΤΙ γιατι εχουν πολυ πιο χαμηλεσ τιμες.Ακομα και αν δεν επιλεξεισ κατι απο τα παραπανω θα σου συμβουλευα να προτημισεισ τουσ μεγαλουσ 'καλουσ' κατασκευαστεσ οπωσ Gigabyte , Msi , EVGA και φυσικα Corsair που ειναι η κορυφη στα τροφοδοτικα και τισ μνημεσ Ram. :) περιμενω γνωμεσ σας για τα συστηματα!

p.s

τωρα ειδα το πρωτο σου ποστ καλα καλα.μπορω να πω πως εχω σκασει στα γελια χαχαχαχαχαχαχα...οχι μαζι σου φιλε αλλα μ αυτους που κανουν αυτεσ τις προσφορεσ!και κοροιδευουν τον κοσμο που δεν ξερει καλα απο υπολογιστεσ! ειναι για ξυλο οι μαγκες!παλι καλα που εγραψεσ στο insomnia να σου ανoιξουμε λιγο τα ματια !.. :P

Δημοσ.

Σας ευχαριστω πολυ που μοιραζεστε μαζι μου τις γνωσεις σας και τον χρονο σας. :)

Εχω αυτην την οθονη http://www.mgmanager.gr/product/18488/dell-ultrasharp-u2410-rev-a05-24-premiercolor-.htmlκαι τον υπολογιστη τον θελω για να κανω λιγο απ΄ όλα. :rolleyes: Ερασιτεχνικα επεξεργασια φωτο και video, λιγο gaiming, δουλειες γραφειου, μουσικη ,ταινιες κλπ,κλπΜεχρι 1000-1200 ευρω….

πιστευω φιλε οτι καλυτερο απο αυτο θα ειναι απλα πεταμενα λεφτα, αν στ αληθεια θα τον δουλευεισ ετσι οπως εγραψεσ πιο πανω. το 2ο συστημα σου παει καλυτερα και κρατασ και τα 300 ευρο στη τσεπη ισωσ για μια καλη οθονη η οτιδηποτε αλλο.

Πιστευεις οτι χρειαζομαι καλυτερη οθονη?

Δημοσ.

κοιτα με αυτα τα λευτα φτιαχνεις ενα πολυ καλο συστημα μαζι με οθονη....1000 ευρω για πυργο ειναι αρκετα και θα σε κρατισει για πολυ καιρο το πολυ να κανεις κανα cf οταν δεν θα μπορεις να παιζεις τα παιχνιδια σε 3-4 χρονια

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...