sta2 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Καλησπερα μια ακομη φορα μολις εγινα τελικα και εγω ενας κατοχος μιας u2311h rev.a02 Το λοιπον, δεν μπορω να βρω πουθενα τα drivers και το ποιο σημαντικο δεν εχω ιδεα πως να την καλιμπραρω ολοι λενε για dynamic contrast σε overdrive αλλα στην δικια μου δεν μπορεις να το πειραξεις παρα μονο σε game mode και εκει διαλεγεις μονο να ειναι on/off και αλλα τετοια ψιλα γραμματα...απο οτι διαβαζω αν δεν την καλιμπραρεις χανεισ πολλα..γιαυτο καποιος αν μπορει να βοηθησει!!!
guido Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 drivers δεν χρειάζεσαι.. για calibration δοκιμάζεις όποιο από το δύο σου κάθεται πιο καλά http://www.flatpanelshd.com/review.php?subaction=showfull&id=1275291737 http://www.tftcentral.co.uk/reviews/dell_u2311h.htm
sta2 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 νασαι καλα και μονο για το ενδιαφερον θα τα δοκιμασω και θα σου πω για games to θελω πιο πολυ χμμμ και πως τα κανω να δουλεψουν? :D:D:D
guido Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 πας στο menu , επιλέγεις το custom και μετά κάνεις τις αλλαγές που σου λέει. Brightness: 30 Contrast: 75 Input Color Format: RGB Mode Selection: Graphics Sharpness: 50 Dynamic Contrast: Off Response time: Overdrive RGB: Custom • R: 99 • G: 95 • B: 98
sta2 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 το response time που το γραφει?:s το response time δε μου το εχει πουθενα και το dynamic contrast δεν μπορω να το επιλεξω καν
guido Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 σε αυτά μην δίνεις σημασία Dynamic Contrast: Off Response time: Overdrive Το Overdrive είναι πάντα On, και το dynamic μπορείς να το αλλάξεις μόνο στο game preset Απο κεί και πέρα αν θεωρείς πως είναι λίγο σκοτεινή για τα γουστα σου παίξε με το Brightness μεταξύ 30-40
sta2 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 μαλιστα οποτε βαζω τα rgb οπως ειπες (το εχω ηδη κανει) και παιζω με το brightness (το οποιο ναι μου φαινεται λιγο σκοτεινο) αλλα εφοσον δεν το εχουμε στο game δε μπορω να πειραξω το dynamic contrast το αφηνω ως εχει, αλλα μου φαινεται πολυ παραξενο που δεν υπαρχει πουθενα επιλογη response time :s τωρα γιατι ολοι χρησιμοποιουν προγραμματα για calibrarisma?
phanispal Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Μα δεν είπε κανείς ότι υπάρχει επιλογή για Response Time, απλά υποτίθεται ότι επιλέγοντας το Game Mode πέφτει ελαφρώς.
sta2 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 ναι αλλα οπως το εγραφε ηταν σαν να σου λεει να το βαλεις overdrive response time: overdrive καταλαβες τι εννοω? οποτε αυτο μονο μπορω να κανω για να την calibrarw να τις αλλαξω το rgb μονο και το brightness
guido Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 και το sharpness και το contrast πρέπει να ναι παραπάνω ; τώρα αν θέλεις οπωσδήποτε να τσεκάρεις και με κάποιο calibration soft, ένα απλό και δωρεάν είναι http://www.calibrize.com/ για σοβαρό calibration tool πρέπει να τα σκάσεις.
phanispal Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Κοίτα, μπορείς να μπεις εδώ και με πολύ ψάξιμο να τη ρυθμίσεις όσο καλύτερα γίνεται. Αλλιώς πας σε hardware calibration με συσκευή, που όμως κοστίζουν περισσότερο από την οθόνη σου. Δεν έχω υπόψη μου κάτι άλλο, εκτός από tests σαν του Lagom (btw το συγκεκριμένο αναφέρεται σε πολλά ξένα sites) και hardware calibration tools.
sta2 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 μαλισταααα να'σται καλα για την βοηθεια παιδες
sta2 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 χμμμ γιατι δεν μπορω να πειραξω το Pixel clock?σε καποιο φορουμ ελεγε τα settings που αναφερατε μονο που το pixel clock το ειχανε 48 οχι πως πιστευω 8α κανει καμια τεραστια διαφορα...
guido Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 NOTE: Pixel Clock and Phase Adjustments are only available for "VGA" input. http://support.dell.com/support/edocs/MONITORS/E2311H/en/ug/operate.htm
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.