Προς το περιεχόμενο

u3211h CALIBRATION

sta2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα μια ακομη φορα

μολις εγινα τελικα και εγω ενας κατοχος μιας u2311h rev.a02

Το λοιπον,

δεν μπορω να βρω πουθενα τα drivers και το ποιο σημαντικο δεν εχω ιδεα πως να την καλιμπραρω

ολοι λενε για dynamic contrast σε overdrive αλλα στην δικια μου δεν μπορεις να το πειραξεις παρα μονο σε game mode και εκει διαλεγεις μονο να ειναι on/off

και αλλα τετοια ψιλα γραμματα...απο οτι διαβαζω αν δεν την καλιμπραρεις χανεισ πολλα..γιαυτο καποιος αν μπορει να βοηθησει!!!

Δημοσ.

νασαι καλα και μονο για το ενδιαφερον θα τα δοκιμασω και θα σου πω για games to θελω πιο πολυ

χμμμ και πως τα κανω να δουλεψουν? :D:D:D:D

Δημοσ.

πας στο menu , επιλέγεις το custom και μετά κάνεις τις αλλαγές που σου λέει.

Brightness: 30

Contrast: 75

Input Color Format: RGB

Mode Selection: Graphics

Sharpness: 50

Dynamic Contrast: Off

Response time: Overdrive

RGB: Custom

• R: 99

• G: 95

• B: 98

Δημοσ.

το response time που το γραφει?:s

το response time δε μου το εχει πουθενα και το dynamic contrast δεν μπορω να το επιλεξω καν

Δημοσ.

σε αυτά μην δίνεις σημασία

Dynamic Contrast: Off

Response time: Overdrive

Το Overdrive είναι πάντα On, και το dynamic μπορείς να το αλλάξεις μόνο στο game preset

Απο κεί και πέρα αν θεωρείς πως είναι λίγο σκοτεινή για τα γουστα σου παίξε με το Brightness μεταξύ 30-40

Δημοσ.

μαλιστα οποτε βαζω τα rgb οπως ειπες (το εχω ηδη κανει) και παιζω με το brightness (το οποιο ναι μου φαινεται λιγο σκοτεινο) αλλα εφοσον δεν το εχουμε στο game δε μπορω να πειραξω το dynamic contrast το αφηνω ως εχει, αλλα μου φαινεται πολυ παραξενο που δεν υπαρχει πουθενα επιλογη response time :s τωρα γιατι ολοι χρησιμοποιουν προγραμματα για calibrarisma?

Δημοσ.

ναι αλλα οπως το εγραφε ηταν σαν να σου λεει να το βαλεις overdrive

response time: overdrive

καταλαβες τι εννοω?

οποτε αυτο μονο μπορω να κανω για να την calibrarw να τις αλλαξω το rgb μονο

και το brightness

Δημοσ.

και το sharpness και το contrast

πρέπει να ναι παραπάνω ;

τώρα αν θέλεις οπωσδήποτε να τσεκάρεις και με κάποιο calibration soft, ένα απλό και δωρεάν είναι http://www.calibrize.com/

για σοβαρό calibration tool πρέπει να τα σκάσεις.

Δημοσ.

Κοίτα, μπορείς να μπεις εδώ και με πολύ ψάξιμο να τη ρυθμίσεις όσο καλύτερα γίνεται.

Αλλιώς πας σε hardware calibration με συσκευή, που όμως κοστίζουν περισσότερο από την οθόνη σου.

Δεν έχω υπόψη μου κάτι άλλο, εκτός από tests σαν του Lagom (btw το συγκεκριμένο αναφέρεται σε πολλά ξένα sites) και hardware calibration tools.

Δημοσ.

χμμμ γιατι δεν μπορω να πειραξω το Pixel clock?σε καποιο φορουμ ελεγε τα settings που αναφερατε μονο που το pixel clock το ειχανε 48 οχι πως πιστευω 8α κανει καμια τεραστια διαφορα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...