Προς το περιεχόμενο

Κραυγή απελπισίας για sagem & πρόβλημα

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Παιδιά καλημέρα.

Θα ήθελα να αναφερθώ σε ένα πρόβλημα που πιστεύω θα το έχουν και μερική άλλη άτυχη σαν και μένα.

Είμαι από αυτούς που είχαν την ατυχία να μπουν στο μπουκέτο του alpha digital και προμηθεύτηκαν τον δέκτη sagem,και όλοι τώρα έχουμε μείνει με τον........δέκτη στο χέρι.

Κατά καιρούς έχω δει διάφορα προγράμματα για νοκια,humax και διάφορους άλλους τα οποία συνδέεις τον υπολογιστή με τον δέκτη και αναβαθμίζεται, και τι αλλά ακριβώς κάνουν δεν γνωρίζω.

Για αυτό το ρημάδι δεν υπάρχει τίποτα ?

Τελικά η πιο σκάρτη δέκτες είναι ο sagem και της nova(δεν έχω δουλέψει αυτόν τον δέκτη αλλά έχω ακούσει είναι μπ-------λο και αυτός) ?

Εμένα μου την σπάει που δεν μπορώ να βάλω χαμηλό sumbol rate και το αποτέλεσμα είναι να μην μπορώ να κατεβάσω παραπάνω από 215-220 κανάλια,ενώ με την κάρτα skystar 2 που έχω κατεβάζω 500-550 κανάλια με το ίδιο πιάτο.

Για να καταλάβετε πόσο σκάρτο είναι ούτε στην σελίδα της στο ιντερνετ δεν υπάρχει αυτός ο δέκτης(μάλλον),εγώ πάντως δεν κατάφερα να τον δω.

Ξέρει κανένας ψαγμένος κανένα κόλπο η πρόγραμμα για το πρόβλημα του symbol rate?

ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...