trtrtr Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Καλησπέρα. Είχα ένα λογαριασμό yahoo και τον συγχρόνισα με το outlook. Έκανα το λάθος στην αρχή στις ρυθμίσεις να μην κλικάρω κάποια επιλογή και διαγράφηκαν όλα τα μέιλ μου από τη σελίδα του yahoo και εμφανίζονται μόνο στο outlook. Γενικά νομίζω ότι με αυτό το θέμα δε μπορώ να κανω κάτι αναστρέψιμο.. Επιπλέον δεν μπορώ να στείλω mail τώρα από το outlook!!! Στέλνω mal και αυτό μένει στα εξερχόμενα!! Γιατί συβαίνει αυτό; Ξερρετε τι μπορώ να κανω ώστε να μπορώ να στείλω μέιλ;;;
nikomas50 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 http://help.yahoo.com/l/gr/yahoo/mail/classic/mailplus/pop/
isay Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Αυτό που λεει ο Nikomas ή στο outlook να περάσεις τον outgoing mail server της εταιρείας που σου παρέχει itnernet.
trtrtr Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Χρησιμοποιώ mobile ιντερνετ της vodafone αλλά δεν είμαι σίγουρος για τον outgoing mail server μου. Μπορείτε να με βοηθήσετε;
nikomas50 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Εγώ στο Nokia N900 χρησιμοποιώ κανονικά smtp.mail.yahoo.com και Port 25
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.