Προς το περιεχόμενο

toshiba ή dell?

tinanef

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα απο μένα και καλως σας βρήκα.

έχω ένα toshiba 4 χρόνων και είμαι παρα πολύ ευχαριστημένη διότι έχει υποστεί μεγάλη κακοποιήση και ακόμα δουλεύει μια χαρά.πέρα δωδε πάνω κάτω παεικαι ερχεται και επιπλέον το χρησιμοποιεί και η μικρή μου κόρη.το μόνο που έκανα ήταν ότι άλλαξα πληκτρολόγιο γιατί ξεκόλλησε ένα κουμπι και έκανα πρόσφατα format, εβαλα τα win 7.( ξεχασα, ειχα κανει και αναβαθμιση την μνημη)

τώρα θέλω να αγοράσω ένα λαπτοπ γύρω στα 600 ε.φυσικά σκέφτηκα για toshiba πάλι.όμως μου λένε ότι τα καλύτερα είναι τα dell.μάλιστα σήμερα μίλησα και με έναν φίλο του αδελφού μου πωλητη στα public και μου ειπε και αυτός για dell και ότι τα toshiba είναι πιο ακριβά 100 με 150 ε σε σχέση με αυτό που προσφέρουν.

και τώρα έχω μπερδευτεί. θα ήθελα να μου πείτε όποιος έχει dell αν είναι ευχαριστημένος απο την κατασκευή.απο τεχνικά χαρακτηριστικά σιγουρα ειναι καλοί.η χρήση που κάνω είναι να κατεβάζω ταινίες και να δουλευω βίντεο στο nero και στο power director.

κοιτάω τον συγκεκριμενο http://www.multirama.gr/products/product?pid=0620782&catid=010200

ποιά είναι η γνώμη σας?

Δημοσ. · Κρυμμένο από Hal9000, 26 Σεπτεμβρίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος
Κρυμμένο από Hal9000, 26 Σεπτεμβρίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος

5 θεματα βαλε την αλλη φοραοχι μονο 3

Δημοσ.

Μετα την τεχνικη υποστηριξη της Dell , το χαος! :rolleyes:

Εγω παντως την εμπιστευτηκα μια φορα , και θα το ξαναεκανα με κλειστα ματια!..

Και το συγκεκριμενο λαπτοπ ειναι μια χαρα για τη δουλεια που θες να κανεις.

Δημοσ.

ευχαριστώ πολυ για την απάντηση.πιστεύω πως θα μείνω ευχαριστημένη το ίδιο, σύμφωνα με αυτά που διαβάζω

Δημοσ.

Toshiba-->No matter what

Dell-->Next bussines day

Προσωπικα πιο πολυ με καίει να μου φτιαξουν το λαπτοπ στην εγγυηση αν μου πέσει κάτω

και ας κάνουν μια βδομάδα παρά το next bussiness day.

αρα TOSHIBA!

Δημοσ.

ωραία...όμως διαβάζω στο φόρουμ ότι το σέρβις της dell είναι άψογο...αρα? πάλι μπερδεύτηκα...πάντως το toshiba μου εχει βγει σκυλί...μόνο που τρίζει λίγο.... :rolleyes:

Δημοσ.

Να γραψω και γω τη γνωμη μου αν και δε ξερω ποσο πρεπει να τη λαβεις υποψην σου..Δεν ειχα ποτε μου Dell αλλα εχω ακουσει τα καλυτερα.. Ειχα Acer και μεταπηδησα σε Toshiba Qosmio.. Δε μπορεις να καταλαβεις ποσο ευχαριστημενος ειμαι, δεν ειναι μονο πως δεν εχει συμβει το παραμικρο εδω και 4-5 μηνες που το χω ειναι οτι το μηχανημα απαιχτο με SSD μπαινει στα windows σε 7 sec. χρονομετρημενα.Τοση ταχυτητα..να μου πεις απο acer πηγα στα κορυφαια της Toshiba. Μαζι σου..γενικα και απο γνωστους παντως τα Toshiba ειναι κορυφαια και βεβαια εχεις κ συ εμπειρια πανω σε αυτο.. και σε dell να πας εχω την εντυπωση οτι δε θα μετανιωσεις.. Βεβαια εγω προσωπικα ομαδα που κερδιζει δεν τη αλλαζω!!!

Δημοσ.

και τα 2 ειναι πολυ αξιοπιστα.

το τοσιμπα ομως παρει μεχρι 4 χρονια εγγυηση με αγορα επεκτασης. σερβις καλο εχουν και τα 2 αλλα απο οσο ακουω η dell εχει καλυτερο.

στα χρηματα που δινεις και οι 2 εταιριες ροσφερουν καλα και αξιοπιστα μηχανηματα με φθηνα παστικα ομως, που σημαινει πως απο ποιοτητα κατασκευης μην περιμενεις το καλυτερο. Προχθες γνωστος μου πηρε απο μουλτιραμα ενα dell 17,3 i3 εξαιρετικο! με 700€.

το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι να πας και να τα δεις απο κοντα και τα 2- οθονες, σασι κλπ και να αποφασισεις.

πιστευω πως οποιο και να παρεις αν σου βγαλει προβλημα θα εισαι απλα ατυχη.

Δημοσ.

εγω παντως θα πηγαινα για toshiba. πολυ καλο service και μην ξεχνας μεχρι τελος του μηνος 2χρονια εγγυηση οτι κι αν συμβει

Κι εσυ μη ξεχνας οτι και η Dell τοσα δινει :rolleyes:

Εγω συγκεκριμενα εχω 27 μηνες εγγυηση γιατι το Laptop που πηρα μολις ειχε βγει στα ραφια..

Δημοσ.

πήγα και είδα,η αλήθεια είναι οτι δεν μου γεμισε και πολύ το μάτι το dell σαν κατασκευή αλλά μπορεί να κάνω και λάθος.βεβαια να μην ζητάω πολλά και με τα χρήματα που δίνω.το toshiba που έχω μου φαίνεται πιό στιβαρό.φυσικά ειναι και παλιό.και ότι πιο παλιό τόσο πιο καλό....σαν κατασκευή.αύριο θα πάω να το πάρω ,ας δοκιμάσω και αυτήν την εταιρεία.απλά με αυτά τα χρήματα που διαθέτω νομίζω είναι ότι καλύτερο όσον αφορά τα χαρακτηριστικά.

Δημοσ.

πείτε μου καλορίζικο!!! μια χαρά το βρίσκω και έκανα λάθος που μου φάνηκε πως η κατασκευή του δεν είναι τόσο στιβαρή όπως το παλιό.όλα καλά λοιπόν.

Δημοσ.

πείτε μου καλορίζικο!!! μια χαρά το βρίσκω και έκανα λάθος που μου φάνηκε πως η κατασκευή του δεν είναι τόσο στιβαρή όπως το παλιό.όλα καλά λοιπόν.

Συγχαρητήρια !!!!!

Δημοσ.

Kαλοριζικο!! Ετσι more Dell fans :devil:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...