Ailuros Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 Μια που δοκίμασες τόσους players δεν δοκιμάζεις και αυτόν; http://www.videolan.org/vlc/ (αν δεν τον έχεις δοκιμάσει ήδη). Δοκίμασέ τον τόσο σε default ρυθμίσεις και αν το πρόβλημα εξακολουθεί να υφίστατα, πήγαινε στις ρυθμίσεις video και δώσε για output = έξοδος video openGL. Αμφιβάλλω μεν ότι θα σου λύσει το πρόβλημα (στην καλύτερη να στο μετριάσει ειδικά κάτω από openGL), αλλά αξίζει μια προσπάθεια. Ερώτηση: το πρόβλημα είναι ίδιο όταν είναι συνδεδεμένο το laptop στο ρεύμα και όταν λειτουργεί με την μπαταρία του;
nikosgia Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 Μια που δοκίμασες τόσους players δεν δοκιμάζεις και αυτόν; http://www.videolan.org/vlc/ (αν δεν τον έχεις δοκιμάσει ήδη). Δοκίμασέ τον τόσο σε default ρυθμίσεις και αν το πρόβλημα εξακολουθεί να υφίστατα, πήγαινε στις ρυθμίσεις video και δώσε για output = έξοδος video openGL. Αμφιβάλλω μεν ότι θα σου λύσει το πρόβλημα (στην καλύτερη να στο μετριάσει ειδικά κάτω από openGL), αλλά αξίζει μια προσπάθεια. Ερώτηση: το πρόβλημα είναι ίδιο όταν είναι συνδεδεμένο το laptop στο ρεύμα και όταν λειτουργεί με την μπαταρία του; το χω δοκιμασει και το vlc με πανω κατω τα ιδια αποτελεσματα ...παντα στο ρευμα το εχω συνδεδεμενο ποτε με μπαταρια..
Ailuros Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 το χω δοκιμασει και το vlc με πανω κατω τα ιδια αποτελεσματα ...παντα στο ρευμα το εχω συνδεδεμενο ποτε με μπαταρια.. Δοκίμασες ωστόσο να το βάλεις να δουλέψει μέσω OpenGL ή όχι; Στην ουσία αυτό που βλέπεις είναι dropped frames, δηλαδή για κάποιον λόγο απορρίπτονται κάμποσα καρέ κατά την αναπαραγωγή. Στο vlc player σε default ρυθμίσεις η απόρριψη είναι ενεργοποιημένη (όπως και σε όλους τους άλλους) μπορείς ωστόσο να την απενεργοποιήσεις μόνο που φοβάμαι ότι θα χειροτερέψει το πρόβλημα. Αυτό που φοβάμαι είναι μήπως ο φορητός σου στο προσαρμοσμένο λογισμικό του έχει πολύ συγκεκριμένο thermal trottling για τέτοιες περιπτώσεις και αν έχει βάση τότε δύσκολα διορθώνεται. Μια άλλη εξήγηση (ειδικά μετά τον πίνακα των θερμοκρασιών που παρέθεσες) δεν μπορώ να σκεφτώ.
nikosgia Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 τελικα το προβλημα λυθηκε ως εξης...απενεργοποισα το dxva και ειδα το φως μου ....με vlc player κανενα προβλημα...τωρα για ποιο λογο η καρτα αν και το υποστηριζει μου βγαζει προβλημα ο θεος και ο....κατασκευαστης της....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.