ChriSon Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Καλησπέρα, Είμαι προγραμματιστής και έχω αναπτύξη ένα πρόγραμμα και προσπαθώ να καταλάβω ποιές διαδικασίες πρέπει να ακολουθήσω για να μπορέσω να το πουλήσω. Θέλω να ιδρύσω μια εταιρία(ατομική, ΟΕ,ΕΠΕ δεν ξέρω εσείς θα μου πείτε) Η εταιρία θα μπορεί να αναπτύσει προγράμματα, να τα εγκαθιστά στους πελάτες καθώς επίσης να παρέχει και υποστήριξη(Support) έναντι αμοιβής. Ρώτησα σε ένα λογιστή αλλά δεν νομίζω να πολυκατάλαβε τή ακριβώς γίνεται. Αν μπορείτε πείτε μου την πιο συμφέρουσα και νόμιμη λύση ώστε να μην με μαδίσει η εφορία και η ασφάλεια. Η εταιρία για έχει το δικαίωμα να εκτελεί τα παραπάνω πρέπει να γραφτώ στο ΤΕΒΕ ή δεν έχει σημασία σε πιο ασφαλιστικό ταμείο θα είμαι εγγεγραμένος; Τα ΚΑΔ που πρέπει να δηλώσω είναι και λιανικού εμπορίου ή μόνο αυτά στο 65 περί πληροφορικής; Και έχτρα bonus αν η εταιρία γίνει ΟΕ μπορεί να συμμετέχει άτομο που είναι ήδη εγγεγραμένο στο ΤΕΕ; Η κατάσταση είναι πιό τραγική απο ότι την φανταζόμουν μέχρι τώρα. Please HELPPP
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.