Προς το περιεχόμενο

Σημαντική μείωση της τιμής sony ericsson xperia play!

naruto14

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν είπα ότι δεν είναι μεγάλη διαφορά. Είπα ότι δεν είναι τόσο μεγάλη διαφορά που να προκαλεί έκπληξη

Ναι ρε παιδιά εσείς που ψάχνετε στο skroutz και βλέπετε αυτές τις τιμές πάτε και αγοράζετε από το πιο φθηνό κατάστημα? Εγώ δεν ξέρω αν θα εμπιστευόμουν να αγοράσω από τέτοιο κατάστημα...

Δημοσ.

Δε δαγκώνει κανένα κατάστημα φίλε μου εφόσον είσαι λίγο υποψιασμένος και σίγουρα το Expansys είναι ένα απο αυτά!

Εχω αγοράσει απο αρκετά καταστήματα λόγω skroutz που πριν δε τα ήξερα και δεν έχω κανένα παράπονο.

Δημοσ.

To expansys είναι αρκετά γνωστό κατάστημα και δεν έχω παρατηρήσει αρνητικές κριτικές. Από εκεί και πέρα, και για 50 ευρώ (τόσο έρχεται η διαφορά και με τα μεταφορικά) θα το αγόραζα από Ελλάδα (και μάλιστα με παραλαβή από το κατάστημα) μόνο και μόνο για να μη μπλέξω με επιστροφές σε εξωτερικό σε περίπτωση που χρειαστεί αντικατάσταση. Στο scroutz υπάρχουν κριτικές για τα περισσότερα μαγαζιά, διάβασέ τες για να έχεις κι εσύ μια πρώτη άποψη

Δημοσ.

Δε δαγκώνει κανένα κατάστημα φίλε μου εφόσον είσαι λίγο υποψιασμένος και σίγουρα το Expansys είναι ένα απο αυτά!

Εχω αγοράσει απο αρκετά καταστήματα λόγω skroutz που πριν δε τα ήξερα και δεν έχω κανένα παράπονο.

Με την εγγύηση τι γίνεται όμως?

Δημοσ.

Με την εγγύηση τι γίνεται όμως?

Τι δουλειά έχει το μαγαζί με την εγγύηση;

Αν πάθει τίποτα το κινητό εντός εγγύησης πρέπει να πάει στην αντιπροσωπεία.

Και στο μαγαζί που το αγόρασες να το πας, στην καλύτερη θα το στείλουν αυτοί και στην χειρότερη θα σου πουν να το πας εσύ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...