Fragiskos89 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Πρόσφατα αγόρασα το wildfire s το οποίο έρχετε με την 2.3 έκδοση του android και έχω ένα θεματάκι με τα sms. Θέλω να γράφω και με μικρούς χαρακτήρες στα ελληνικά αλλά δεν μου δίνει την δυνατότιτα ενώ οπουδύποτε αλλού, στο internet για παράδειγμα, μπορώ... Ξέρει κανείς εδώ τι παίζει; Δεν με ενδιαφέρει να γράφω 160 χαρακτήρες, και οι 70 μου είναι αρκετοί αλλά με ενοχλούν τα κεφαλαία. Και κάτι ακόμα. Έχω κάνει sync τις επαφές μου με το facebook for htc sense αλλά δεν ενημερώνει τις φωτογραφίες όταν τις αλλάζουν στο facebook. Είναι λίγο λεπτομέρια αυτό αλλά αν ξέρει κανείς τι μπορώ να κάνω ας το πει
manost Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 To πρόβλημα με τις φωτό στο Facebook for HTC Sense σού το κάνει με όλες τις επαφές ή μπορεί μόνο με μία ή με κάποιες από αυτές; Αν σου το κάνει μόνο σε μία ή σε κάποιες από τις επαφές σου, τότε μπορεί να είναι κάποιο bug της στιγμής που θα περιμένεις κάποια στιγμή να διορθωθεί. Εμένα για αρκετό διάστημα δεν γινόταν ανανέωση στη φωτό ή στη φωτό και στο status ενός μόνο φίλου μου και ξαφνικά προχτές άρχισε να κάνει update. Αν σου το κάνει με όλες, τότε μπορείς να κάνεις clear data και να δεις αν θα διορθωθεί το πρόβλημα μετά από ένα refresh/update που θα κάνεις. Αυτό θα το πετύχεις: Menu -> Settings -> Applications -> Manage Applications -> All tab -> Facebook for HTC Sense -> Clear data, Clear cache (υπάρχει μία μικρή πιθανότητα να χρειαστεί να ξανακάνεις login πριν να κάνεις update). Για τα sms νομίζω (χωρίς να είνμαι 100% σίγουρος) ότι έτσι λειτουργούν τα applications του Android, δεν μπορείς να κάνεις κάτι. Κι εγώ στο Desire είτε με το μαμά application ή με το Handcent SMS (που χρησιμοποιώ ως κύρια εφαρμογή) παρόλου που γράφω με μικρούς χαρακτήρες, μόλις πατήσω το Send το μήνυμα αποθηκεύεται με κεφαλάια γράμματα και επίσης με κεφαλαία φτάνει στον παραλήπτη που επίσης έχει Android συσκευή.
Fragiskos89 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Αυτό που μου είπες για τις επαφές δεν βοήθησε τελικά. Ευχαριστώ όμως για την βοήθεια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.