PETROS13 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Αθήνα γιατί δεν βάλανε; δεν τους συνέφερε ή έχουν αρχίσει να χάνουν πελατεία στην Τσιμισκή!
GeorgT. Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Me too!!! Ενα βιβλίο στην αδερφή μου κ ενα στη κοπέλα μου!! Στο τελος εγω θα φαίνομαι ωραίος κ θα με έχουν κ οι δυο στα όπα όπα
skatopaido Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 παιδια νομιζω πως η golden deals θα στειλει λιστα με τα ονοματα των κατοχων των κουπονιων στο Public-οποτε αν εχει παρει καποιος 2 εστω και απο διαφορετικες καρτες στον ελεγχο θα φανει (δειχνεις ταυτοτητα),θελω να παρω και εγω 2 κουπονια ,λετε να μην ειναι ετσι?
fernadezzz Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Ρε παιδια για αξεσουαρ για ps3 γινετε? το προ 2012 εχει 59 ευρω!! φιλε μονο για τιτλους παιχνιδιων πρεπει να ειναι!
panos2171 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Στις νεες κυκλοφοριες θα επιτρεψουν την εκπτωση η μπα??Γιατι με 39 ευρω ουσιαστικα μπορουμε να τσιμπισουμε το Pro 2012.
GeorgT. Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 παιδια νομιζω πως η golden deals θα στειλει λιστα με τα ονοματα των κατοχων των κουπονιων στο Public-οποτε αν εχει παρει καποιος 2 εστω και απο διαφορετικες καρτες στον ελεγχο θα φανει (δειχνεις ταυτοτητα),θελω να παρω και εγω 2 κουπονια ,λετε να μην ειναι ετσι? 30 καρτες αν εχεις μπορείς να κάνεις 30 εγγραφές στο gd με διαφορετικά ονόματα συγγενών σου κ να πηγαίνεις καθε φορα με το κατάλληλο ατομο να παίρνεις αυτο που θες! Εγω π.χ αν κ η πιστωτικές ειναι στο όνομα μου τα κουπόνια τα έβγαλα στο ονόματα της αδερφής-κοπελας μου οι οποίες θα πανε με τις ταυτότητες τους να πάρουν οτι θέλουν!
giorginho Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Και γιατι να μη γινεται το αντιστροφο; Εβαλα δηλαδη τον πατερα μου να αγορασει ενα και να βαλει στο ονομα μου το κουπονι, δηλαδη πατερας μου ειναι, στην ταυτοτητα μου ειναι το ονομα του, τι θα θελουν... εξουσιοδοτηση απο την αστυνομια;;;
zapermania Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Στις νεες κυκλοφοριες θα επιτρεψουν την εκπτωση η μπα??Γιατι με 39 ευρω ουσιαστικα μπορουμε να τσιμπισουμε το Pro 2012. Λογικά ναι,δεν αναφέρει κάποιον περιορισμό σε νέα ή παλαιότερα παιχνίδια.Πάντως και στην φώτο στη σελίδα της golden deals το προ 12 έχουν μπροστά μπροστά
PETROS13 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 έχει λάβει κανείς τον κωδικό μέχρι τώρα για τα 20 ευρώ έκπτωση?
GeorgT. Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 μη βιάζεσαι, πρώτα τελειώνει η προσφορά κ μετα τους στέλνουν!
PETROS13 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 μη βιάζεσαι, πρώτα τελειώνει η προσφορά κ μετα τους στέλνουν! α οκ! είχε παράταση η προσφορά, αφού κανονικά έπρεπε να λήξει από χτες. οπότε αναμένουμε αύριο..
giorginho Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Bγηκαν οι κωδικοι! Παρακαλω μην σπρωχνετε! (παντως καλου-κακου ας παρει καποιος το Public να ρωτησει αν τους εχουν λαβει και αυτοι, μην πατε τζαμπα, στο παρελθον εχω πετυχει μαγαζι να κανει 3-4 μερες να του στειλουν τους κωδικους) Εdit: Γυρισα πριν λιγο. Εσκασε μυτη στο ταμειο τυπος με καμια 20αρια κουπονια. Δεν υπαρχει το παραμικρο προβλημα αν καποιος εχει πανω απο ενα, ομως να εχετε υποψη σας οτι οι αποδειξεις βγαινουν με ονοματεπωνυμο και ΔΕΝ συνδιαζονται για το 2ωρο δωρεαν παρκινγκ που ισχυει για αγορες >100 ευρω. Πηγαμε 3 φιλοι, ψωνισαμε 134 ευρω και ΔΕΝ μας εδωσαν το παραπανω "προνομιο". Μεγαλο φαουλ απο το Public.
frankp Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Στο κουπόνι δεν αναγράφεται πάντως η εξαίρεση για τα βιβλία που υπάγονται στο καθεστώς της ενιαίας τιμής.
giorginho Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Λοιπον για να ειμαι κι εγω σωστος, καλα εκανα και σας προειδοποιησα προηγουμενως, ομως μετα απο επικοινωνια μεσω email ελαβα μια πολυ εντιμη απαντηση απο τον υπευθυνο του καταστηματος η οποια με ικανοποιει πληρως και διορθωνει ολα τα κακως κειμενα που ανεφερα προηγουμενως. Δειχνει οτι ειναι πανω απο ολα ανθρωποι και οχι μηχανες οπως αρκετοι "άλλοι". Οποτε αν τυχει να πατε κι εσεις παρεα πλεον πιστευω θα εχουν ενημερωθει οι υπαλληλοι και θα παρετε το δωρεαν 2ωρο παρκινγκ κανονικα. Φροντιστε παντως να ενημερωθειτε για διαθεσιμοτητες γιατι παρα πολλα πραγματα που εμφανιζονται στην ιστοσελιδα δεν υπαρχουν στο καταστημα (και ειναι εν μερει λογικο και αναμενομενο).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.