Προς το περιεχόμενο

3€ για Δωροεπιταγή 20€ από το Public Θεσσαλονίκης (Τσιμισκή)

ziggywas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Υπάρχει κάποιος λόγος που θα μπορούσε να μην ισχύει; Δεν έχω ξαναγοράσει από το Goldendeals είναι αλήθεια, έχει τίποτα ψιλά γράμματα πουθενά;

Δημοσ.

Απλά μην παραλείπουμε το παρακάτω:

Κάθε κουπόνι αφορά μία δωροεπιταγή αξίας 20€, για οποιαδήποτε αγορά πραγματοποιήσετε από τις εξής κατηγορίες προϊόντων του Public:

games

films

music

toys

books

Για να μην νομίζει κανείς ότι θα πάρει καμμιά κατοσταριά τέτοια και θα πάει να αγοράσει LCD-3d TV ή PS3...

Εμένα βέβαια που θέλω 2-3 βιβλία, δεν με χαλάει καθόλου να τα πάρω σχεδόν τζάμπα

Δημοσ.

Εμένα βέβαια που θέλω 2-3 βιβλία, δεν με χαλάει καθόλου να τα πάρω σχεδόν τζάμπα

Αυτό το

"Εξαιρούνται τα βιβλία που υπόκεινται στο νόμο περί ενιαίας τιμής."

ξέρει κάποιος τι σημαίνει;

Δημοσ.

Αυτό το

"Εξαιρούνται τα βιβλία που υπόκεινται στο νόμο περί ενιαίας τιμής."

ξέρει κάποιος τι σημαίνει;

Δες εδώ:http://goo.gl/QaQLT

Δημοσ.

Καλα εννοειται οτι πηρα απο τους πρωτους, αλλα χωνω και κοσμο στο goldendeals να μου παρουν κι αλλα (γιατι το πιο σημαντικο ειναι οτι επιτρεπεται ΜΟΝΟ ΕΝΑ κουπονι ανα ατομο). Απο παιχνιδια και ταινιες θα βολευτω μια χαρα!!!

Δημοσ.

το καλύτερο είναι όποιος θέλει το pro 12 αυθεντικό, έχει 30 και θα δώσει 10 μόνο!

δεν μπορουσαν να κάνουν την προσφορά 1 βδομάδα νωρίτερα που ήμουν Θεσ/νίκη ? :cry:

Δημοσ.

Αθήνα γιατί δεν βάλανε;

Αφου λενε εχουν τα πρωτα "γενεθλια" στο καταστημα Τσιμισκη! Ανοιξε περσι τετοια εποχη και παλι τοτε στο ανοιγμα ειχε μερικους "κραχτες" φοβερες ευκαιριες...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...