getwinner Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Καλημέρα.το pc μου ανοίγει κανονικά ενώ η οθόνη μου βγάζει εξοικονόμηση ενέργειας και το πράσινο λαμπάκι γίνεται πορτοκαλί.δεν προλαβαίνω να δω καθόλου εικόνα.έχω ελέγξει τα καλώδια και είναι όλα οκ γτ έχω δοκιμάσει κ άλλα και πάλι το ίδιο.μήπως υπάρχει πρόβλημα με κάρτα γραφικών?ευχαριστώ προκαταβολικά για τη βοήθειά σας.
ninos30 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Όταν λες ανοίγει? Το ακούς να ποστάρει? Το ακούς να μπαίνει στα Windows? Αν ΝΑΙ το πιθανότερο παρέδωσε πνεύμα η VGA. Αν όμως δεν ισχύουν τα παραπάνω και απλά γυρίζουν τα ανεμιστηράκια στο PC σου, κι εσύ νομίζεις ότι ξεκίνησε, τότε 99% τροφοδοτικό.
getwinner Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 φίλε δεν ακούγεται η είσοδος στα windows.η vga φταίει?λες να την βγάλω και να την ξανά βάλω?εύχομαι να μην τα χει παίξει εντελώς
Ntinaras Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 η εικονα χανεται αφου μπει στα windows η δε δειχνει ουτε στην αρχη τιποτα?
getwinner Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 επίσης δν ανοίγει το dvd-rom και ο ακούγεται ένας περίεργος θόρυβος από τον σκληρό σαν να κάνει τικ τακ.όποιος μπορεί ας βοηθήσει
ninos30 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Αντιγράφω από το αρχικό μου POST: Αν όμως δεν ισχύουν τα παραπάνω και απλά γυρίζουν τα ανεμιστηράκια στο PC σου, κι εσύ νομίζεις ότι ξεκίνησε, τότε 99% τροφοδοτικό. Έχει σκάσει κάποιος/οι πυκνωτές μέσα και δεν δίνει σωστές τάσεις (τα ανεμιστήρια θέλουν ελάχιστη για να ξεκινήσουν). Τώρα το τικ-τακ που λες είναι άλλο. Αυτό είναι η κεφαλή του δίσκου, και μάλλον τον πήρες στο χέρι. Δεν έχει να κάνει όμως με το ότι δεν δίνει σήμα η VGA. Ρε μπας και έφαγες κανα γερό βραχυκύκλωμα και δεν το πήρες χαμπάρι?... Μόνο με αλλαγές-δοκιμές HW θα βγάλεις άκρη. Τον τσιμπάς και πας σε κανα φίλο που έχει HW να δοκιμάσετε. Διαφορετικά πας σε τεχνικό και "όσα σου πάρει"
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.