Προς το περιεχόμενο

Alone, Under Strange Night

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γεια χαρά σε όλους! :)

Αν έχετε χρόνο ρίξτε μια ματιά στο blog μου: http://odiusfly.blogspot.com/ - είναι ένα adventure game που ετοιμάζω..

ή μπορείτε και από εδώ: http://odiusfly.blogspot.com/search/label/Alone

Λίγα λόγια:

Πρόκειται για ένα παιχνίδι τρόμου, που έχει να κάνει με την εξαφάνιση μιας κοπέλας.. Ο πρωταγωνιστής, Alex, και πατέρας της μικρής (Anna), μετά από ένα ατύχημα που είχαν με το αυτοκίνητο και αφού συνήλθε συνειδητοποίησε ότι η κόρη του είχε εξαφανιστεί.. περισσότερα στο blog μου!

Ευχαριστώ! :)

Επεξ/σία από fsk
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

το τραγούδι μια χαρά είναι..(μου θυμίζει λίγο silent hill)..εύχομαι καλή συνέχεια στη προσπάθεια σου και ότι νέο έχεις να μας ενημερώνεις!

Δημοσ.

Εμένα η όλη φάση με προδιαθέτει προς Silent Hill. Ακόμα και το ξεκίνημα της ιστορίας.

Μπορεί να είμαι λάθος, μιας και δεν ξέρουμε το τελικό προϊόν, αλλά στον δημιουργό να προτείνω να είναι έξτρα προσεκτικός ώστε το παιχνίδι να έχει τη δική του ταυτότητα.

Δημοσ.

Να εξηγήσω λίγο..

Όσο αφορά το story, τώρα η εξαφάνιση, παιδιών κτλ δεν νομίζω να είναι κάτι πρωτότυπο, έτσι δεν είναι;

Πάντως πέρα από αυτό δεν έχει να κάνει με silent hill ούτε στο ελάχιστο.. (αυτό θα το δείξει το gameplay άλλωστε!)

Τώρα όσο αφορά το soundtrack, δεν έχω να πω κάτι, γούστα είναι αυτά! :)

Φιλικά,

Κυριάκος

Δημοσ.

Ε και τα γραφικά όσο να ναι έχουν την νοστιμάδα τους.. :)

Φίλε outlaw star πρέπει να ρέει στο αίμα σου silent hill!!! hehehe

Πάντως δεν ξέρω εμένα δεν μου φέρνει καν, αλλά ok όλες οι γνώμες δεκτές σε όλους τους τομείς! :)

Δημοσ.

Λίγα λόγια:

Πρόκειται για ένα παιχνίδι τρόμου, που έχει να κάνει με την εξαφάνιση μιας κοπέλας.. Ο πρωταγωνιστής, Alex, και πατέρας της μικρής (Anna), μετά από ένα ατύχημα που είχαν με το αυτοκίνητο και αφού συνήλθε συνειδητοποίησε ότι η κόρη του είχε εξαφανιστεί.. περισσότερα στο blog μου!

Heavy Rain wannabe ξερωγω; Καλή επιτυχία! :-D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...