Προς το περιεχόμενο

Να κάνω ανταλλαγή το iphone4 με Android και ποιά συσκευή ?

taxiarhisv

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θέλω να ρωτήσω τους κατόχους που έχουν και τα 2, Anroid & iOS.

ΝΑ ΔΩΣΩ Η ΑΝΤΑΛΛΑΞΩ ΤΟ IPHONE 4 ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΩ android ?

Απλό ΝΑΙ η ΟΧΙ η πείτε την γνώμη σας.

αν οι admins μπορούν να το κάνουν και με ψήφο, θα βοηθούσε.

ευχαριστω.

Δημοσ.

Δεν εχει και ιδιαίτερο νοημα ακόμα. Αν έχεις ηδη το 4αρη μεινε με το 4αρη.

Μπορεις βεβαια να το δωσεις και χωρις να πληρωσεις διαφορα να παρεις ενα optimus 2x καινουριο ομως να ξερεις οτι μπαινεις σε αλλη διαφορετικη φιλοσοφια.

Εχoντας και τα 2 "στρατοπεδα" προτιμω αυτο του android για την ελευθερια - παραμετροποιηση που σου προσφερει.

Ενα μεγαλο ατου ειναι και τα widgets.

To ios απο την αλλη ειναι πιο στρωτο ομως αυτο φαινετε να ειναι απορια των ελληψεων. ΠΧ εχεις πιο smooth scrolling ομως ειναι με crop. Εχεις πιο smooth scrolling στις εφαρμογες αλλα δεν εχεις desktops κα.

Ολα ομως λειτουργουν χωρις να χρειαζετε να το ψαξεις ή να το πειραξεις.

Εγω θα σου προτινα να πουλησεις το iphone και να αγορασεις ενα μεταχειρισμενο optimus 2x ή htc sensation ή galaxy s 2. Κρατα τουλαχιστον κανα μηνα. Ετσι θα ξερεις τι σου ταιριαζει, δεν θα πληρωσεις διαφορα και αν σου αρεσει το κρατας αλλιως πας στο νεο iphone η περνεις ξανα μτχ 4αρι.

Δημοσ.

To ios απο την αλλη ειναι πιο στρωτο ομως αυτο φαινετε να ειναι απορια των ελληψεων.

Τί θα πει "απορια ελληψεων" στο iPhone4;

Δημοσ.

Νομίζω ότι είμαι έτοιμος για το μεγάλο βήμα. :devil:

Δίνω το 4 μαύρο 16γκιγα με θήκες ζελατίνες κουτιά κλπ για HTC EVO 3D η Samsung Galaxy S II 16GB.

ισχύει μέχρι να το μετανιώσω.

Δημοσ.

Το βασικότερο κριτήριο για εμένα είναι οι εφαρμογές ανάμεσά τους. Το sgsII δεν είναι τόσο smooth όσο το ios, αλλά είναι πολύ γρήγορο εξίσου (άλλο smooth άλλο γρήγορο).

Αλλά κοίτα τις εφαρμογές σου και δες τις αντίστοιχες στο android. Αν δεν έχεις πρόβλημα με κάποια που λείπει ή δεν έχει τόσο καλή υλοποίηση σκέψου το.

Πέρα απο αυτό δεν νομίζω να το μετανιώσεις, αν και για εμένα πέραν του μεγέθους της οθόνης, το iphone με Jailbreak προσφέρει περισσότερα. Μια αλλαγή όμως πάντα κάνει καλό...

Ελπίζω να μη σε μπέρδεψα.

Δημοσ.

Το Iphone σαν συσκευή είναι απο τα καλύτερα κινητά (δεν είναι vfm οπως και κανένα σε αυτα τα λεφτα) το θέμα είναι ομως τι σου λείπει απο το iphone για να θέλεις να το ξεφορτωθείς και τι νομίζεις οτι θα βρεις σ ενα κινητό με android.

Πάντως μην κοιτάς τα χαρακτηριστικά στο κάθε κινητό, δεν λένε πάντα την αλήθεια, έχε στο μυαλό σου κάποια που σου αρέσουν και προσπάθησε να τα "παίξεις" λίγο στα χέρια σου, είτε απο κάποιον φίλο είτε σε κάποιο κατάστημα..

*Η αλήθεια πάντως είναι οτι υπάρχουν πολλοί μετανιωμένοι αγοραστές iphone, είναι πανέμορφα/δυνατά σε χαρακτηριστικά/και κορυφαία στην ποιότητα κατασκευής αλλά φοράνε ενα φασιστικό λειτουργικό που αυτο ξενίζει σε πολλές περιπτώσεις..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...