Προς το περιεχόμενο

Αγορά μεταχειρισμένου MacBook Pro

i-lovergr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ενδιαφέρομαι για αγορά μεταχειρισμένου MacBook Pro.Τι πρέπει να προσέξω κατα την αγορά του?Επίσης βλέπω πολλούς που τα πουλάνε σφραγισμένα, υπάρχει πιθανότητα να είναι κλεμένα?Με ποιόν τρόπο μπορώ να καταλάβω αν είναι κλεμένο?Με το serial number υπάρχει τρόπος να το δώ?Ρωτάω επειδή δεν θέλω να πέσω σε τέτοια περίπτωση και να έχω τραβήγματα.

Δημοσ.

Ενδιαφέρομαι για αγορά μεταχειρισμένου MacBook Pro.Τι πρέπει να προσέξω κατα την αγορά του?Επίσης βλέπω πολλούς που τα πουλάνε σφραγισμένα, υπάρχει πιθανότητα να είναι κλεμένα?Με ποιόν τρόπο μπορώ να καταλάβω αν είναι κλεμένο?Με το serial number υπάρχει τρόπος να το δώ?Ρωτάω επειδή δεν θέλω να πέσω σε τέτοια περίπτωση και να έχω τραβήγματα.

ρε ψηλε. απλω είναι. ρωτάς για απόδειξη αν δεν υπάρχει τότε δικιά σου η αποφάση.

Δημοσ.

Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να πας να το ελέγξεις με κάποιον που ξέρει. Ξεκινάς από την αισθητική κατάσταση του μηχανήματος...πολλές φορές προδίδει πολλά για το πως το μεταχειρίζονταν ο πρώην ιδιοκτήτης του. Από εκεί και πέρα υπάρχουν πολλά που πρέπει να τσεκάρεις...καμένα πίξελ στην οθόνη, κατάσταση μπαταρίας κτλ κτλ

Στα σφραγισμένα χωρίς απόδειξη αναλαμβάνεις εσύ το ρίσκο. Καλό είναι αν δεν υπάρχει απόδειξη/τιμολόγιο να σου υπογράψει μια υπεύθυνη δήλωση ότι στο πούλησε αντί αυτού του ποσού για να έχεις και εσύ ένα χαρτί στα χέρια σου. Πάλι δεν είσαι 100% καλυμμένος βέβαια, αλλά τουλάχιστον δεν θα μπλέξεις.

Δημοσ.

ρε ψηλε. απλω είναι. ρωτάς για απόδειξη αν δεν υπάρχει τότε δικιά σου η αποφάση.

που ξέρεις ότι είναι ψηλός?γνωρίζεστε?

Δημοσ.

Δηλαδή με το serial δεν μπορώ να δώ αν είναι κλεμένο;Μου είπε πως ηταν δώρο και μου είπε και το καταστημα απο όπου αγοράστηκε.

Δημοσ.

Παιρνεις serial τηλεφωνείς στην apple βλεπεις εαν ποτε εχει παει service , απο που εχει αγοραστει γενικα θα σου πουν τα παντα ..και μετα κανεις αναλογα..

Δημοσ.

α ρε απο εκει δεν εχεις με τι να ασχοληθεις. αν δεν εχεις να πεις κατι μην το λες.

Θα ήταν καλύτερο να μιλάς πιο ωραία,δεν σε πρόσβαλα

και το στυλάκι που έχεις άστο για εκει που σε παίρνει

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...