manic Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Στην σχολη μου σχεδιαζεται η δημιουργια ενός φοιτητικού παραρτήματος (εαν ειναι αυτος ο σωστος ορος) της IEEΕ και ειδικότερα Student Chapter της IEEE Computer Society. ακουσα οτι υπαρχει και σε αλλα πανεπιστιμια (ΕΜΠ, ΑΠΘ) εχει καποιος εμπειρια να μου πει εαν αξιζει? ποσο χρονο, γνωσεις κτλ απαιτεί? Βασικοτερα κερδιζεις κατι απο την ολη προσπάθεια σε εμπειρία και γνώσεις για την μετέπειτα εξέλιξη σου (εννοώ πανω στην δουλεια σου ή για το μετέπειτα μεταπτυχιακο) ?
dreamercon Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Στην σχολη μου σχεδιαζεται η δημιουργια ενός φοιτητικού παραρτήματος (εαν ειναι αυτος ο σωστος ορος) της IEEΕ και ειδικότερα Student Chapter της IEEE Computer Society. ακουσα οτι υπαρχει και σε αλλα πανεπιστιμια (ΕΜΠ, ΑΠΘ) εχει καποιος εμπειρια να μου πει εαν αξιζει? ποσο χρονο, γνωσεις κτλ απαιτεί? Βασικοτερα κερδιζεις κατι απο την ολη προσπάθεια σε εμπειρία και γνώσεις για την μετέπειτα εξέλιξη σου (εννοώ πανω στην δουλεια σου ή για το μετέπειτα μεταπτυχιακο) ? Εμείς που το είχαμε δεν κάναμε τίποτα πάντως.
salazar1991 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Και εμεις στην Πατρα που εχουμε καποια,για την ωρα μονο την κωλοβαραμε
Anubis13 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Και εμεις στο ΕΜΠ που καναμε 2-3 δεν εγινε κατι παραπανω, βεβαια τα καναμε γυρω στον Απριλιο. Τωρα απο εκει και περα θα δειξει τι θα κανουμε φετος.
ChriSon Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Μήπως αναφέρεσε σε IEEE Student Branch? Μια πολύ καλή προσπάθεια κάνουν τα παιδιά του ΑΤΕΙ Θεσσαλονίκη στο Τμήμα πληροφορικής. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε Εδώ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.