Προς το περιεχόμενο

Student Chapter της IEEE

manic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στην σχολη μου σχεδιαζεται η δημιουργια ενός φοιτητικού παραρτήματος (εαν ειναι αυτος ο σωστος ορος) της IEEΕ και ειδικότερα Student Chapter της IEEE Computer Society. ακουσα οτι υπαρχει και σε αλλα πανεπιστιμια (ΕΜΠ, ΑΠΘ) εχει καποιος εμπειρια να μου πει εαν αξιζει? ποσο χρονο, γνωσεις κτλ απαιτεί? Βασικοτερα κερδιζεις κατι απο την ολη προσπάθεια σε εμπειρία και γνώσεις για την μετέπειτα εξέλιξη σου (εννοώ πανω στην δουλεια σου ή για το μετέπειτα μεταπτυχιακο) ?

Δημοσ.

Στην σχολη μου σχεδιαζεται η δημιουργια ενός φοιτητικού παραρτήματος (εαν ειναι αυτος ο σωστος ορος) της IEEΕ και ειδικότερα Student Chapter της IEEE Computer Society. ακουσα οτι υπαρχει και σε αλλα πανεπιστιμια (ΕΜΠ, ΑΠΘ) εχει καποιος εμπειρια να μου πει εαν αξιζει? ποσο χρονο, γνωσεις κτλ απαιτεί? Βασικοτερα κερδιζεις κατι απο την ολη προσπάθεια σε εμπειρία και γνώσεις για την μετέπειτα εξέλιξη σου (εννοώ πανω στην δουλεια σου ή για το μετέπειτα μεταπτυχιακο) ?

Εμείς που το είχαμε δεν κάναμε τίποτα πάντως.

Δημοσ.

Και εμεις στο ΕΜΠ που καναμε 2-3 δεν εγινε κατι παραπανω, βεβαια τα καναμε γυρω στον Απριλιο. Τωρα απο εκει και περα θα δειξει τι θα κανουμε φετος.

Δημοσ.

Μήπως αναφέρεσε σε IEEE Student Branch?

Μια πολύ καλή προσπάθεια κάνουν τα παιδιά του ΑΤΕΙ Θεσσαλονίκη στο Τμήμα πληροφορικής.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε Εδώ

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...