Προς το περιεχόμενο

Γνωριζει καποιος για την εταιρεια OVB??

tmaestros

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εδω κ ενα μηνα εργαζομαι στην συγκεκριμενη εταιρεια αλα στην πραγματικοτητα δεν γνωριζω τι κρυβεται πισω απο αυτην.....μηπως θα μπορουσε να βοηθησει καποιος..??

Δημοσ.

θελω να ρωτησω....εχει παρει κανεις χρηματα απο την συγκεκριμενη εταιρεια..??

Να σε ρωτήσω κάτι;

(ρώτα ρε φιλαράκι ναούμ)

Με τι καθεστώς δουλεύεις εκεί; Τι έχεις υπογράψει;

Δημοσ.

εκει φιλε μ δεν εχω υπογραψει τπτ.....μ ειπαν πως πληρωνεσε με τους πελατες που 8α κανεις...!!γνωριζει καποιος περισσοτερα..??

Δημοσ.

εκει φιλε μ δεν εχω υπογραψει τπτ.....μ ειπαν πως πληρωνεσε με τους πελατες που 8α κανεις...!!γνωριζει καποιος περισσοτερα..??

Αν δεν έχεις υπογράψει τίποτα σηκώνεσαι και φεύγεις όπως είσαι...

Δημοσ.

Τέτοιες δουλειές που πληρώνεσαι με ποσοστά και σε έχουν και στην μπρίζα και σε πρήζουν με στόχους είναι don't για τη ψυχική σου ηρεμία ( και για την τσέπη σου λόγω συμβάσεων καταχρηστικών ) .

Η μητέρα μου που είναι ασφαλιστική σύμβουλος και εργάζεται με αυτό το καθεστώς ( βέβαια ΟΑΕΕ πληρώνει έτσι και αλλιώς λόγω άλλης δραστηριότητας ) βρήκε ένα καλό πρακτορείο με καλές προμήθειες και ξεκάθαρους ρόλους στο που τελειώνει η δουλειά του συμβούλου και που αρχίζει του πράκτορα. Τιμολογήσεις μέσω Internet μόνη της , e-mail με το πρακτορείο ( ναι απαντάνε B) ) ή τηλ. σε συγκεκριμένη ώρα για εκκρεμότητες , είσπραξη των ασφαλίστρων από το πρακτορείο . Πήραμε και ένα laser εκτυπωτή ώστε να τυπώνει προσφορές σε νορμάλ κόστος . Τη μανατζάρω εγώ για να μην την ξαναπάθει , εγώ της βρήκα τη συνεργασία κ.λ.π. Και CRM εννοείται ( το ZOHO CRM χρησιμοποιώ ).

Θα έπρεπε να έχεις υπογράψει σύμβαση έργου και θα έπρεπε να έχεις κάνει και έναρξη στην εφορία και να ασφαλίζεσαι στον ΟΑΕΕ. Κάποτε υπήρχαν οι αποδείξεις δαπανών που εάν είχες ως 5000 εισόδημα το χρόνο από τέτοιες εργασίες σου έκοβε παραστατικό η εταιρεία , νομίζω ότι από πέρσι έχει καταργηθεί αυτό.

Δημοσ.

Άμα δεν έχεις υπογράψει τίποτα, κοίτα τι θα κάνεις δεδομένων των δύσκολων ημερών που ζούμε:

α) Πας το πρωί στη δουλειά.

β) Έχεις ήδη κάνει καταγγελία στο ΙΚΑ και επιθεώρηση εργασίας και συνεννοείστε με άλλους δύο συναδέλφους σου για την καταγγελία.

γ) Έρχεται το ΙΚΑ στο γραφείο για έλεγχο.

δ) Δηλώνετε ότι δουλεύετε εκεί πάνω από ένα χρόνο χωρίς να υπογράψετε τίποτα και χωρίς να σας έχει πληρώσει το παραμικρό, παρά την επιμονή σας στο αφεντικό, το οποίο σας έχει και δουλεύετε οχτάωρο τσάμπα και μαύρα λέγοντάς σας κάθε μήνα ότι είναι δύσκολα και τον άλλο μήνα θα πληρωθείτε και θα σας κάνει πρόσληψη.

ε) Μετά το πρόστιμο θα αναγκαστεί να σας πληρώσει, αν δε σας πληρώσει θα τα πάρετε δικαστικά.

Σκέψου το, θα είναι γύρω στα 12.000 ευρώ τσάμπα.

Να μάθουν να βρουν άλλους μαλάκες*.

*μην το πάρεις προσωπικά

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...