humanoid Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Κυκλοφορεί εδώ και μερικές εβδομάδες αλλά μου κέντρισε το ενδιαφέρον λόγω του πολύ καλού δείκτη τιμής/απόδοσης. Κοστίζει 99 ευρώ, διατίθεται από τη Wind και έχει λειτουργικο Android 2.2. Αναλυτικότερα τα χαρακτηριστικά του είναι: Οθόνη 2,8 ιντσών ανάλυσης QVGA Επεξεργαστής στα 600MHz Κάμερα 2 megapixel Android 2,2 Μπαταρία 1.000mAh Υποστήριξη HSDPA, Wi-Fi, Bluetooth Δέκτης ραδιοφώνου και A-GPS Μνήμη 100MB για το χρήστη και υποδοχή microSD
nikoskon Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Μου θυμίζει το Vodafone 858 Smart. Χίλιες φορές το Alcatel OT-990 στα 130€.
Hopi Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Μου θυμίζει το Vodafone 858 Smart. Χίλιες φορές το Alcatel OT-990 στα 130€. Για κάποιους τα 30 ευρώ είναι μεγάλη διαφορά. Το έχω το κινητό και το θεωρώ πολύ καλό. Μάλιστα έχει εξαιρετική αυτονομία, ενώ από την αρχή μου έχει κάνει εντύπωση για το σήμα και το ακουστικό του.
nikoskon Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Και επειδή για κάποιους τα 30€ είναι σημαντική διαφορά, αυτό τί σημαίνει; Πως το Carl τα σπάει;!
Dimitris362 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 εφόσον πηγαίνεις για smartphone, μη συμβιβαστείς για τιποτα λιγοτερο απο το ZTE Blade. ολα τα αλλα απλα ειναι δύσχρηστα και κατα τη γνωμη μου τζαμπα λεφτα. παρε ενα απλο με 30 ευρω καλύτερα.
Hopi Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Και επειδή για κάποιους τα 30€ είναι σημαντική διαφορά, αυτό τί σημαίνει; Πως το Carl τα σπάει;! Κανείς δεν είπε κάτι τέτοιο. Αλλά στα 99 ευρώ, τα 30 επιπλέον αντιστοιχούν σε 30% αύξηση. Είναι σαν να λέμε κατ' αντιστοιχία ότι αντί να πάρεις ένα κινητό που κάνει 600 ευρώ, δίνεις άλλα 180 και αγοράζεις κάποιο που κάνει 780. Δεν έχουν όλοι αυτή την άνεση. Έτσι απλά.
nikoskon Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Και στο 1.000.000 το 30% είναι 300.000 . Δεν έχει να λέει. 30€ κουτσά στραβά σε ένα μήνα θα τα βγάλεις. Δεν είναι όλα τα 30% ίδια.
humanoid Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Και στο 1.000.000 το 30% είναι 300.000 . Δεν έχει να λέει. 30€ κουτσά στραβά σε ένα μήνα θα τα βγάλεις. Δεν είναι όλα τα 30% ίδια. Παρατηρώ ανθρώπους στα φόρα που συζητάνε πως θα εξοικονομήσουν εννιά ευρώ από τη αγορά ενός κινητού που κάνει 140. Και τα 30 ευρώ δεν λένε τίποτα; Sorry, φίλε μου αλλά θα μου επτιρέψεις να διαφωνήσω...
nikoskon Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Παρατηρώ ανθρώπους στα φόρα που συζητάνε πως θα εξοικονομήσουν εννιά ευρώ από τη αγορά ενός κινητού που κάνει 140. Και τα 30 ευρώ δεν λένε τίποτα; Sorry, φίλε μου αλλά θα μου επτιρέψεις να διαφωνήσω... Στο συγκεκριμένο thread που είδες να γράφει κάποιος για εξοικονόμηση 9€; Από την μεριά μου, παρατηρώ ανθρώπους που γράφουν, χωρίς πρώτα να έχουν διαβάσει τι έχει συζητηθεί.
humanoid Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Στο συγκεκριμένο thread που είδες να γράφει κάποιος για εξοικονόμηση 9€; Από την μεριά μου, παρατηρώ ανθρώπους που γράφουν, χωρίς πρώτα να έχουν διαβάσει τι έχει συζητηθεί. Μάλλον δεν έγινα κατανοητός. Γράφω ξεκάθαρα ότι παρατηρώ ανθρώπους στα φόρα (προφανώς και δεν εννοώ μόνο στο insomnia) να κάνουν θέμα σχετικά με ένα πόσο της τάξης των εννιά ευρώ. Είναι μια γενικότερη παρατήρηση και σχόλιο που δεν αφορά προσωπικά εσένα, αλλά στον τρόπο που σκέφτεται ο κόσμος γενικότερα. Γιατί προφανώς αυτό που μετράει είναι η πλειοψηφία... Τη δεδομένη χρονική περίοδο λοιπόν η πλειοψηφία ενδιαφέρεται να εξοικονομήσει χρήματα - και τα 30 ευρώ, στα 99, μετράνε.
nikoskon Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Μάλλον δεν έγινα κατανοητός. Γράφω ξεκάθαρα ότι παρατηρώ ανθρώπους στα φόρα (προφανώς και δεν εννοώ μόνο στο insomnia) να κάνουν θέμα σχετικά με ένα πόσο της τάξης των εννιά ευρώ. Είναι μια γενικότερη παρατήρηση και σχόλιο που δεν αφορά προσωπικά εσένα, αλλά στον τρόπο που σκέφτεται ο κόσμος γενικότερα. Γιατί προφανώς αυτό που μετράει είναι η πλειοψηφία... Τη δεδομένη χρονική περίοδο λοιπόν η πλειοψηφία ενδιαφέρεται να εξοικονομήσει χρήματα - και τα 30 ευρώ, στα 99, μετράνε. Ε τότε φίλε είσαι off topic. Δεν τέθηκε θέμα για την τιμή και με ποιό τρόπο κάποιος θα εξοικονομήσει τα 9€ που στοχευμένα ανέφερες. Εδώ είσαι στο Insomnia και σε συγκεκριμένο thread που κανείς δεν ανέφερε τίποτα για 9€ ή για αδυναμία να δώσει 130€. Επομένως, έχουν γίνει 4 ανούσια post για να μας δείξεις πως το συγκεκριμένο κινητό που φέρνει η wind, είναι το κινητού του Έλληνα που αυτές τις δύσκολες ώρες έχει θέμα να δώσει ακόμα και 9€ περισσότερα για ένα κινητό τηλέφωνο. Πόσο μάλλον 30€. Είναι το Carl το κινητό του πονεμένου Έλληνα;
pournaras Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Και επειδή για κάποιους τα 30€ είναι σημαντική διαφορά, αυτό τί σημαίνει; Πως το Carl τα σπάει;! Που ακριβως γρφτηκε οτι τα σπαει; Ποσο δυσκολο ειναι να καταλαβουμε οτι το καρλ αξιζει για 99 για αυτο εχει και 99, το alcatel αξιζει 130 για αυτο εχει 130, και το galaxy S αξιζει 300 για αυτο εχει και 300. Δηλαδη με τη λογικη σου, σιγα το carl και το alcatel, βαλε 170 ευρω ακομη και παρε ενα galxy S. Διοτι μη μου πεις οτι 170 ευρω ειναι μεγαλη διαφορα, αλλα και αν για καποιους ειναι σημαντικη διαφορα, τι σημαινει; Πως το alcatel τα σπαει;
nikoskon Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 pournaras κοίτα καλύτερα τα replies του συγκεκριμένου μέλους. Το Carl είναι Android. Οικονομικό Android. Με 130€ έχεις το πλέον πλήρες οικονομικό Android(OT-990). Δε μίλησα για ούτε για 170€ ούτε για κανένα άλλο μεγαλύτερο ποσό. Αρχίσαμε από τα 100€ και ανέφερα ένα πιο πλήρες android κινητό με 130€ αλλά μέχρι εκεί. Όντως από τα 100€ στα 170€ που αναφέρεις(αν και δεν κάνει τόσο το Galaxy S) είναι μεγάλη διαφορά, αλλά που κολλάει αυτό τώρα;
pournaras Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 pournaras κοίτα καλύτερα τα replies του συγκεκριμένου μέλους. Το Carl είναι Android. Οικονομικό Android. Με 130€ έχεις το πλέον πλήρες οικονομικό Android(OT-990). Δε μίλησα για ούτε για 170€ ούτε για κανένα άλλο μεγαλύτερο ποσό. Αρχίσαμε από τα 100€ και ανέφερα ένα πιο πλήρες android κινητό με 130€ αλλά μέχρι εκεί. Όντως από τα 100€ στα 170€ που αναφέρεις(αν και δεν κάνει τόσο το Galaxy S) είναι μεγάλη διαφορά, αλλά που κολλάει αυτό τώρα; Το θεμα ειναι οτι μιλησε καποιος για 100, οποτε μενουμε στα 100, διοτι ακομη και με τη δικη σου λογικη, σιγουρα πιο καλο ειναι το 990 στα 130, και ερχομαι εγω (αφου ανεβηκαμε στα 130), και βαζω σαν καλυτερο το blade στα 160 (μονο 30 ευρω διαφορα), θα ερθει μετα καποιος αλλος (αφου το κασε ανεβηκε στα 160) και θα δωσει το δικο του καλυτερο στα 190 και παει λεγοντας. Οταν καποιος μιλα για ενα μηχανημα και μια τιμη, το να συγκρινουμε με αλλο μηχανημα μεγαλυτερης τιμης, ειναι απλα ακυρο, διοτι προφανως και το αλλο θα ειναι καλυτερο.
nikoskon Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Το θεμα ειναι οτι μιλησε καποιος για 100, οποτε μενουμε στα 100, διοτι ακομη και με τη δικη σου λογικη, σιγουρα πιο καλο ειναι το 990 στα 130, και ερχομαι εγω (αφου ανεβηκαμε στα 130), και βαζω σαν καλυτερο το blade στα 160 (μονο 30 ευρω διαφορα), θα ερθει μετα καποιος αλλος (αφου το κασε ανεβηκε στα 160) και θα δωσει το δικο του καλυτερο στα 190 και παει λεγοντας. Οταν καποιος μιλα για ενα μηχανημα και μια τιμη, το να συγκρινουμε με αλλο μηχανημα μεγαλυτερης τιμης, ειναι απλα ακυρο, διοτι προφανως και το αλλο θα ειναι καλυτερο. Για αυτό διαβάζουμε το thread από την αρχή, για να ξέρουμε περίπου τι ποσό έχει κάποιος να διαθέσει. Αλλά εδώ το thread δεν είναι για να προτείνουμε σε κάποιον τί να αγοράσει. Απλά βγαίνει ο humanoid και παρουσιάζει ένα κινητό που φέρνει η Wind στα 100€.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα