Προς το περιεχόμενο

win7 64bit - δεν αναγνωρίζει usb εξ. δίσκους

vision

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

το πρόβλημα είναι οτι δεν αναγνωρίζει ούτε usb εξωτερικό δίσκο, ούτε φλασάκι.

έχω κάνει τα τελευταία updates, είμαι full ενημερωμένος αλλά παρόλο που στο system λέει οτι οι usb θύρες δουλεύουν, όταν κοτσάρω ένα οποιοδήποτε usb device, δεν κάνει τίποτα.

Τα μόνα που βλέπει είναι το mouse και το keyboard...

Καμιά λύση;

Δημοσ.

Εχεις δοκιμάσει να βάλεις τις συσκευές αυτες εκει που ειναι το mouse / keyboard δηλαδή στο πίσω μερος του υπολογιστη και οχι στο front panel ?

Δημοσ.

επιπλέον αν έχεις βάλει επεκτάσεις (καλώδια) και συνδέεις usb δίσκους χωρίς ρεύμα υπάρχει περίπτωση να μην φτάνει το ρεύμα που μεταφέρεται απο το καλώδιο!

Δημοσ.

όλα τα έχω δοκιμάσει και δεν δουλεύουν ούτε τα φλασάκια, ούτε οι εξωτερικοί δίσκοι.

Ένα search στο google θα σας πείσει πως είναι πρόβλημα (bug) του συγκεκριμένου λειτουργικού (win7 64bit).

Αν παρόλα αυτά κάποιος έχει να προτείνει καμιά λύση, ευπρόσδεκτη.

Δημοσ.

όλα τα έχω δοκιμάσει και δεν δουλεύουν ούτε τα φλασάκια, ούτε οι εξωτερικοί δίσκοι.

Ένα search στο google θα σας πείσει πως είναι πρόβλημα (bug) του συγκεκριμένου λειτουργικού (win7 64bit).

Αν παρόλα αυτά κάποιος έχει να προτείνει καμιά λύση, ευπρόσδεκτη.

επειδη τα χρησιμοποιω πολυ καιρο τα 64 bit windows 7 δεν νομιζω να ειναι bug του λειτουργικου οπως το θετεις

κανε uninstall τους drivers για το usb μεσα απο την διαχειριση συσκευων και κανε restart τα windows λογικα θα τους ξαναπερασει παλι αυτοματα και δοκιμασε να βαλεις φλασακι στις πισω θυρες

Δημοσ.

Ωραία δοκίμασε και ενα linux με live cd και δες αν λειτουργούν οι συσκευές και εκει.

Αν δεν λειτουργούν σημαίνει οι υπάρχει πρόβλημα hardware

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...