Προς το περιεχόμενο

6950 φλασαρισμα σε 9670, σε ποιες 6950 ειναι δυνατο??

pnsdls

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

ναι φίλε μου αυτό έχω...δεν πρόκειται να πάω για cf γτ πολύ απλά η asus 6950 2gb πιάνει 3 θέσεις οπότε δεν χωράει τπτ άλλο μέσα.Λοιπόν έχω 2 sata τον amd 965 CE BE την κάρτα που θα πάρω 2 μνήμες και 4 12cm fans και ένα αντιγραφικό dvd!αυτά..τι λες?θα έχω πρόβλημα??ευχαριστώ για την βοήθεια πάντως

Δημοσ.

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.806631 αυτο θα σήκωνε μια 6950(6970 flash)? και ενας AMD Phenom II X3 720 στα 2.6

Δεν θα το συνιστούσα. Αν ψάξεις στο ΝΕΤ θα βρεις μόνο κακά (ΠΟΛΥ ΚΑΚΑ) λόγια για την εν λόγω σειρά της Coolermaster. Ελεεινό efficiency ~70%, κάνει πολύ θόρυβο και ζεσταίνεται υπερβολικά. Η CM τα αντικατέστησε με την σειρά GX, που είναι πάρα πολύ καλή. Αν σκοπεύεις να το πάρεις, κοίτα κάτι σε Corsair σε αυτήν την κατηγορία. Αν το έχεις ήδη, τι να σου πω... δοκίμασε.

Δημοσ.

σε περιπτωση δηλαδη που προχωρήσω στην τοποθετηση της καρτας ποιες θα ειναι οι επιπτώσεις? παιζει να καταστραφει τιποτα η απλα θα κλεινει το πισι?

Δημοσ.

σε περιπτωση δηλαδη που προχωρήσω στην τοποθετηση της καρτας ποιες θα ειναι οι επιπτώσεις? παιζει να καταστραφει τιποτα η απλα θα κλεινει το πισι?

οχι δεν καταστρεφεται τιποτα απλα θα ανεπαρκει το τροφοδοτικο

Δημοσ.

Αν δεν είναι "αρκετό", θα σου κάνει κολλήματα, reboots, BSODs, game-crashes κλπ. Δεν νομίζω ότι θα σου σκάσει με βραχυκύκλωμα και ότι πάρει ο χάρος... Δεν είναι κανα no-name. Αν μην τι άλλο για να βάλει το σήμα της η CM εκεί πάνω, δεν πάσχει από τέτοιες ασθένειες.

Απλά να ξέρεις θα καις πολύ περισσότερο ρεύμα από ένα καλό ~600αρι 80plus PSU. Οπότε κάποια στιγμή θα κάνεις και απόσβεση και θα έχεις και το κεφάλι σου ήσυχο αν το αλλάξεις

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...