Προς το περιεχόμενο

Internet μικρής διαρκείας σε stick για εξοχικό

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας, αυτό το χειμώνα θα χρειαστή να περάσω 3 με 3,5 μήνες στο εξοχικό μου (επαρχεία, στην μέση του πουθενά) και σκέφτηκα να αγοράσω κάποιο από αυτά τα stick-ακια που διαφημίζουν οι 3 εταιρίες τηλεφωνίας και να το χρησιμοποιήσω σε κάποιο netbook για να συνδέομαι. Δεν έχω ιδέα για το όλο θέμα και πως το αγοράζεις και πως λειτουργεί. πχ πας και το αγοράζεις αμέσως ή κάνεις παραγγελεία και έρχετε? Ανοίγεις κάποιο λογαριασμό για να το αγοράσεις ή το ίδιο το stick-ακι είναι ο λογαριασμός σου? Επιλέγεις πόσο χρόνο το θες ? , πχ εγώ που το θέλω 3 - 3,5 μήνες, μπορώ πχ να το αγοράσω να έχει 4 μήνες απεριόριστο internet? Αυτό που λένε με τα GB σε διάρκεια, όταν πχ τελειώσουν τα GB δεν θα έχεις καθόλου internet ή θα έχεις με λιγότερη ταχύτητα. Επίσης απ'ότι άκουσα πρέπει να έχει η περιοχή σήμα 3G για να δουλέψει. Στην περιοχή που είναι το εξοχικό μου είχα συνδεθεί πολλές φορές με ιντερνετ της cosmote από smartphone. Αυτό σημένει ότι έχει εκεί 3G σήμα? Όταν το πάρεις το stick-ακι απλά το βάζεις σε θύρα usb και συνδέεται αυτόματα ή πρέπει να κάνω λογαριασμούς στο δίκτυο με username/passwords κτλ ? Επίσης θα ήθελα να μου πρωτείνετε κάποια από τις 3 εταιρίες με βάση αυτά που θέλω. Την wind δεν θα ήθελα να την χρησιμοποιήσω ξανά είναι η αλήθεια, γιατί κυριολεκτικά μου έχει βγάλει την πίστη εδώ και μήνες που χρησιμοποιώ το double play στο σπίτι. Δεν με πειράζει για ταχύτητα, απλά θέλω να έχω κανονικό "σταθερό" ιντερνετ για λίγο καιρό. Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!! :)

Δημοσ.

καλημερα φιλε μου, Θα παρεις τηλεφωνο στην εξυπηρετηση πελατων της εταιριας που ενδιαφερεσαι, και θα πεις οτι ενδιαφερεσαι για αγορα mobile internet. θα ρωτησεις αν στην περιοχη υπαρχει σημα 3g.Μπορεις να παρεις οποια συνδεση θες και αν αγορασεις εσυ το stickακι (κανα 50€ κοστος) εχεις δεσμευση μονο για 2 μηνες, γιατι δεν κανεις χρηση της επιδοτησης που δινουν (ειτε δωρεαν το στικακι η εκπτωση σε netbook). Οποτε εισαι καλυμμενος.Αν τελειωσουν τα gb στο unlimited προγραμμα, μπαινεις κανονικα αλλα με HSDPA ταχυτητα κ οχι 3G. στα αλλα προγραμματα, χρεωνεσαι.Μπορεις να τα δεις κιολας αυτα στο site της καθε εταιριας.Το τι να βαλεις, αν εχεις καποιον γνωστο στην περιοχη που να εχει χρησιμοποιησει, ειναι το καλυτερο.Για την συνδεση, απλα κνεις εγκατασταση τους οδηγους (εμφανιζεται αυτοματα μολις συνδεσεις το στικακι) και ακολουθεις τις οδηγειες που υπαρχουν μεσα στο κουτι. 5 λεπτα υποθεση ειναι, να ξερεις. Οτι αλλο θες στη διαθεση σου.

Δημοσ.

καλημερα φιλε μου, Θα παρεις τηλεφωνο στην εξυπηρετηση πελατων της εταιριας που ενδιαφερεσαι, και θα πεις οτι ενδιαφερεσαι για αγορα mobile internet. θα ρωτησεις αν στην περιοχη υπαρχει σημα 3g.Μπορεις να παρεις οποια συνδεση θες και αν αγορασεις εσυ το stickακι (κανα 50€ κοστος) εχεις δεσμευση μονο για 2 μηνες, γιατι δεν κανεις χρηση της επιδοτησης που δινουν (ειτε δωρεαν το στικακι η εκπτωση σε netbook). Οποτε εισαι καλυμμενος.Αν τελειωσουν τα gb στο unlimited προγραμμα, μπαινεις κανονικα αλλα με HSDPA ταχυτητα κ οχι 3G. στα αλλα προγραμματα, χρεωνεσαι.Μπορεις να τα δεις κιολας αυτα στο site της καθε εταιριας.Το τι να βαλεις, αν εχεις καποιον γνωστο στην περιοχη που να εχει χρησιμοποιησει, ειναι το καλυτερο.Για την συνδεση, απλα κνεις εγκατασταση τους οδηγους (εμφανιζεται αυτοματα μολις συνδεσεις το στικακι) και ακολουθεις τις οδηγειες που υπαρχουν μεσα στο κουτι. 5 λεπτα υποθεση ειναι, να ξερεις. Οτι αλλο θες στη διαθεση σου.

Ευχαριστώ πολύ!!! :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...