D4rkst3EL Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Εδώ και μερικές μέρες έχω το εξής πρόβλημα με αυτό laptop hp pavilion dv7 1070ev. Το πληκτρολόγιο και το touchpad για άγνωστους λόγους σταματάνε να λειτουργούνε. Αν του δώσω λίγο χρόνο(του στυλ 10 δευτερόλεπτα αν και δεν είμαι απόλυτος) θα κάνει όλες τις εντολές μαζεμένες που προσπαθούσα να κάνω όσο ήταν εκτός. Άλλες φορές δεν επανέρχεται(αν και δε το έχω αφήσει και πάρα πολύ ώρα να δω τι θα γίνει). Το πρόβλημα το λύνω πατώντας το on/off στιγμιαία και βάζοντας το σε sleep mode για λίγο χρόνο. Αν μπει σε sleep mode και το ανοίξω πάλι αμέσως τότε keyboard/touchpad δε λειτουρούν και πάλι!!! (αυτό το έχω επαναλάβει αρκετές φορές) Να σημειώσω ότι το laptop το έχω τρία χρόνια τώρα και έχω κατεβασμένους drivers και τα σχετικά. Να κάνω και μια τελευταία παρατήρηση. Το πρόβλημα μου φαίνεται εμφανίστηκε αφότου έκανα install το setpoint 6.30 της logitech και πως το ποντίκι συνεχίζει να λειτουργεί κανονικά. Τα φώτα σας γιατί έχει αρχίσει να γίνεται εκνευριστικό edit: Με το που έκανα το ποστ ξανασυνέβει και το άφησα ώρα να δω τι θα γίνει. Το πλητρολόγιο ξαναλειτούργησε γύρω στο δίλεπτο αλλό το touchpad ήθελε πολύ παραπάνω ώρα
chrisv. Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Και όλα αυτά αν είναι κλειστά όοολα σου τα προγράμματα?
D4rkst3EL Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Τι να σου πω όταν κάθομαι στον υπολογιστή χρησιμοποιώ τα προγράματα μου δεν κάνω κ άλλη δουλειά άρα δε μπορώ να σου απαντήσω ακόμα. Πάντως i got your point και θα το δοκιμάσω. Αν κ όπως είπα είναι πολύ τυχαίο το πρόβλημα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.