Ntinaras Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 του εχω ηδη απαντησει φιλε μου... καλο ειναι να μην μιλαμε οταν δεν ξερουμε...χαχαχαχα. ευχαριστω για τα καλα σου λογια φιλε μου. αν θελεις ελα μια μερα να σε κερασω απο αυτα που πινω. μιας και οι δουλειες πανε καλα δεν εχουμε θεμα κερναμε και αγνωστους, το θεμα ειναι οτι εκπεμπουμε σε διαφορετικο μηκος κυμματος και υπαρχει προβλημα κατανοησης. εγινε μια ερωτηση, απαντησα, σε καποιους δεν αρεσε και τεκμηριωσα γιατι χρειαζεται κατι απο αυτα που ειπα. οταν στην αρχικη μου απαντηση περιεγραψα τα βηματα ελεγχου δεν αναφερθηκα σε σταθερα και λαπ τοπ. μου εγινε επιθεση για φτηνες μητρικες και για τον χρονο που θα κανει καποιος στις 2 περιπτωσεις και τεκμηριωσα τα λεγομενα μου. εγω ξερεις τι βλεπω? οτι οταν ερχεστε σε δυσκολη θεση αλλαζετε τροπο επιθεσης. στην αρχη σας πειραξε η φτηνη μητρικη. οταν μιλησα για σερβερ απαντησατε τα δικα σας. οταν τεκμηριωσα που χρησιμοποιει καποιος μετρησης μου ειπατε οτι αλλαζω απο desktop σε lap top. οταν με ρωτησατε πως επισκευαζω ενα ολοκληρωμενο σας απαντησα και δεν σας αρεσε. εσεις δεν ξερετε καν οτι ενα ολοκληρωμενο τυπου chip γραφικων οταν λεμε στην καθημερινη οτι καηκε δεν εννοουμε οτι χαλασε γιατι πολυ απλα δεν χαλαει ετσι και οτι ο λογος που δεν παιζει ειναι γιατι αποκολουνται οι ψυχρες κολλησης(απο την θερμοκρασια) και για αυτο δεν παιζει.ο αλλος νομιζει οτι το ολοκληρωμενο το κολλας με κολλητηρι και ψηλη μυτη και οτι μπορεις να το ανοιξεις και να το επισκευασεις.. τι κουβεντα να κανω λοιπον με ατομα που δεν κοιτανε να κανουν κουβεντα αλλα να επιτεθουν, να ειρωνευτουν και να αποδειξουν ποιος την εχει πιο μακρυα. ξερεις κατι? ειμαι 2 χρονια γραμμενος στο φορουμ και εχω κανει 17- 18 ποστ και τα περισσοτερα εγιναν εδω για να "δικαιολογησω γιατι δουλευω ετσι[αν ειναι δυνατον να σου ζητανε να δικαιολογησεις γιατι κανεις κατι με τον σωστο τροπο]. ξερεις γιατι? για κατι τετοια σκηνικα. τωρα οσο για το αν εχω πιασει πολυμετρο στο χερι μου ειναι αλλουνου παπα ευαγγελιο. απο οτι ειδες μεχρι στιγμης ομως απο γνωσεις καλα τα παω.. οποτε οσο ασχετος και να ειμαι ε ενα πολυμετρο ξερω να το λειτουργησω. εδω ξερουν αλλοι και αλλοι που οταν τους πηγαινουν λαπ τοπ για να τα φτιαξουν τα πανε σε ηλεκτρονικους γιατι δεν ειναι η δουλεια του τεχνικου να το επισκευασει... αληθεια ποια ειναι η δουλεια του? οσο για το μ..... και τα σχετικα καλο ειναι να προσεχεις τι λες...δεν ειμαστε και φιλοι , για την ακριβεια δεν γνωριζομαστε καν. αληθεια δεν μου απαντησες ομως εσυ γνωστη των πολυμετρων απο που εγινες ειδιμων? η πειρα της ζωης? δεν ηξερα οτι η τεχνολογια ειναι οπως η οικοδομη.. εχεις ακουσει που μιλανε για τεχνογνωσια? για τεχνοεμπειρια εγω δεν εχω ακουσει χωρις τεχνογνωσια παντως. σλογκαν σου ειναι θα χαλασουμε κανα δυο μεχρι να βρουμε πως γινεται? οσο για το υφος μου ειναι ειρωνικο και εριστικο και ξερεις γιατι? γιατι ταιριαζει στους συνομιλητες που νομιζουν οτι μιλανε με κανα τσουτσεκι 20 χρονων.φιλακια ρουφηχτα απο εμενα γιατι αμα στειλω τιποτα αλλο θα εχουμε προβλημα. τι να πρωτοσχολιασω? την ανορθογραφια? το συντακτικο? η οτι δεν εχεις ιδεα τι ειναι η ψυχρη κολληση? μαλλον εκει στο ιεκ που πας σας ειπανε οτι η ψυχρη κολληση ειναι κολληση που γινεται χωρις θερμοκρασια για να μη χαλαει το ολοκληρωμενο ε?ροφλ απλα.
polu_atsalos Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 τι να πρωτοσχολιασω? την ανορθογραφια? το συντακτικο? η οτι δεν εχεις ιδεα τι ειναι η ψυχρη κολληση? μαλλον εκει στο ιεκ που πας σας ειπανε οτι η ψυχρη κολληση ειναι κολληση που γινεται χωρις θερμοκρασια για να μη χαλαει το ολοκληρωμενο ε?ροφλ απλα. χαχαχα.. αλλο και τουτο? ειπα εγω οτι η ψυχρη κολληση ειναι κολληση που γινεται χωρις θερμοκρασια???? χαχαχα. φιλε μου εισαι παντελως ασχετος..δεν ειμαι αποφοιτος ιεκ φιλε μου. τωρα σας πειραξε η ανορθογραφια ε? χαχαχαχα. ελα να σου πω για εξηγησε μου εσυ τι ειναι η ψυχρη κολληση και πως γινεται και μετα ελα απο το εργαστηρι μου να σου δειξω με ποιο μηχανημα γινεται , με ποιο τροπο , και θα σου φερω και μια εργοστασιακη με μια δικη μου να τις συγκρινουμε... οτι να ναι καταλαβαινεις... πιο πανω ειπα οτι ενα ολοκληρωμενο σαν κυκλωμα δεν χαλαει απο την θερμοκρασια και οτι το προβλημα που εχει η gpu σε ενα λαπ τοπ οταν "καιγεται " ειναι οτι ξεκολανε οι ΚΟΛΛΗΣΕΙΣ απο την θερμοκρασια ενω το chip δεν εχει καποια ζημια. τωρα που το συμπερανες εσυ αυτο οτι ειπα πως χαλαει απο την θερμοκρασια δεν το καταλαβαινω πραγματικα..... ξερεις τι συμπερανα? οτι το προβλημα σας δεν ειναι πως δεν συμφωνειτε αλλα οτι δεν ξερετε να διαβασετε. εδω δεν ξερεις να ξεχωρησεις την αποκολληση με το reflow.αλλα και την εννοια του reflow παλι δεν την ξερεις γιατι απο 2 βιντεο που ειδες στο youtube νομιζεις οτι αμα βαλεις μια καρτα στο φουρνο η την ζεστανεις με το πιστολακι οτι κανεις reflow. θελεις να επισκευασουμε και οι 2 μια καρτα γραφικων και να την βαλουμε να παιξει ενα παιχνιδι σε υψηλα γραφικα να δουμε ποση ωρα θα δουλεψει το reflow σου και ποση το δικο μου? αντε καντε μας την χαρη που ειδατε 2 λαλακιες και νομιζετε οτι τα γινατε τεχνικοι. αντε γιατι αρχιζω να μανουριαζω τωρα. πριν πειτε οτι λαλακια σας κατευει στο κεφαλι για να επιτεθειτε διαβαστε πρωτα καλα τι γραφω, ρωτηστε για αποριες και αγνωστες λεξεις και αφου σας λυσω τις αποριες κανετε την επιθεση.
Ntinaras Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 εχω κλασει στο γελιο. ροφλ ξανα. για πες μου τι εισαι αν δεν εισαι αποφοιτος ιεκ.
polu_atsalos Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 εχω κλασει στο γελιο. ροφλ ξανα. για πες μου τι εισαι αν δεν εισαι αποφοιτος ιεκ. διαβασε πιο πισω να δεις τι ειμαι. εσυ δεν μας ειπες τι εισαι... ουτε τι ειναι η ψυχρη κολληση μας ειπες? ψαχνεις να βρεις απο το νετ τι ειναι? ουτε πως γινεται μας ειπες.. αλλα για να καταλαβες οτι την κανουν χωρις θερμοκρασια μαλλον θα νομιζεις οτι γινεται με καλαϊ και κολλητηρι... χαχαχα. χαζουλι... δεν βαζουν κολλητηρι γιατι ειναι πολυ λεπτες οι κολλησεις.. θα μαθεις και εσυ μολις βγαλεις τριχουλες.. αντε καλη μερα να εχεις και τα ξαναλεμε οταν θελησω να ξεχασω και αυτα που ξερω. φιλακια και οχι μονο σε εσενα.. με πιανεις.. χαχαχαχαχα. τωρα το ειδα αυτοοο... χαχαχαχα Επειδη o τιτλος "μαυρη οθονη" συμπιπτει και με τι δικη μου περιπτωση, και για να μην ανοιγω νεο νημα.. Εχω το λαπτοπ acer 5920g με την 8600gt. Η οθονη δεν αναβει σε κανενα σταδιο, ο η/υ ομως μπουταρει κανονικα και ακουγεται μεχρι και ο χαρακτηριστικος ηχος οταν μπαινει στα windows. Μπορει να ειναι προβλημα φωτεινοτητας της οθονης? Μπορω να τη συνδεσω με καποια εξωτερικη οθονη? (το συνδεσα μεσω vga με μια οθονη η/υ που εχω, αλλα παρεμεινε μαυρη..) πιθανοτατα να ειναι το inverter της οθονης,η το backlight Η και η ηδια η οθονη. ο οπισθιος φωτισμος της οθονης αναβει και δε δειχνει τιποτα η οθονη η δεν αναβει τιποτα? αν δεν αναβει το φως ,παρε ενα φακο και φωτισε την οθονη να δεις αν φαινεται τιποτα. http://www.insomnia.gr/topic/421633-%CE%BC%CE%B1%CF%85%CF%81%CE%B7-%CE%BF%CE%B8%CE%BF%CE%BD%CE%B7/page__st__10 χαχαχα χαχαχα.. εχω πεθανει στο γελιο.
Ntinaras Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 εγραψες οτι εισαι καθηγητης σε ιεκ. εγω σε ρωτησα τι εχεις τελειωσει. φανταζομαι τι γαματος καθηγητης που θα εισαι για να λες στους μαθητες τι ειναι η ψυχρη κολληση σαν να λες οτι το ψαρονεφρι ειναι νεφρο ψαριου.
polu_atsalos Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 εγραψες οτι εισαι καθηγητης σε ιεκ. εγω σε ρωτησα τι εχεις τελειωσει. φανταζομαι τι γαματος καθηγητης που θα εισαι για να λες στους μαθητες τι ειναι η ψυχρη κολληση σαν να λες οτι το ψαρονεφρι ειναι νεφρο ψαριου. καλα αλλαξε κανα ινβερτερ εσυ σε μαυρη οθονη και τα λεμε...χαχαχαχαχα. ειδες που εχω δικιο οτι δεν ξερεις να διαβαζεις? αναφερω τι εχω τελειωσει. επισης αναφερω πως γινεται η αποκολληση ενος τσιπ. τωρα αν εσυ νομιζεις οτι το ψαρονεφρι ειναι το νεφρο του ψαριου και η ψυχρη κοληση ειναι κοληση που γινεται με παγο η κρυο η δεν ξερω πως το εχεις φανταστει στο μυαλο σου ειναι δικο σου προβλημα φιλε μου. λυπαμαι αλλα δεν μπορω να σε βοηθησω.. για την ακριβεια δεν μπορω καν να ασχοληθω μαζι σου..χαχαχα . η τριχα που λενε συνηθως......
Ntinaras Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 ακομα να απαντησεις τι εχεις τελειωσει.?ντρεπεσαι? χαχα.προσπαθει να με πεισει οτι εχει τελειωσει πολυτεχνειο ενω δε ξερει να γραψει σωστα μια λεξη.
koslibpro Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 καλα αλλαξε κανα ινβερτερ εσυ σε μαυρη οθονη και τα λεμε...χαχαχαχαχα. ειδες που εχω δικιο οτι δεν ξερεις να διαβαζεις? αναφερω τι εχω τελειωσει. επισης αναφερω πως γινεται η αποκολληση ενος τσιπ. τωρα αν εσυ νομιζεις οτι το ψαρονεφρι ειναι το νεφρο του ψαριου και η ψυχρη κοληση ειναι κοληση που γινεται με παγο η κρυο η δεν ξερω πως το εχεις φανταστει στο μυαλο σου ειναι δικο σου προβλημα φιλε μου. λυπαμαι αλλα δεν μπορω να σε βοηθησω.. για την ακριβεια δεν μπορω καν να ασχοληθω μαζι σου..χαχαχα . η τριχα που λενε συνηθως...... Απορω με την υπομονη σου... +1 σε οτι ειπες φιλε και +100 στις σπουδες σου(δεν το λεω ειρωνικα)
polu_atsalos Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 ακομα να απαντησεις τι εχεις τελειωσει.?ντρεπεσαι? εχω απαντησει ηδη φιλε μου και εδω μεσα και σε σενα με pm δεν χρειαζεται να σπαμαρουμε αλλο το θεμα. η γελιοτητα εχει και τα ορια της. προσπαθειτε να αποδειξετε κατι αλλα δεν σας βγαινει και ψαχνετε να βρειτε αλλα θεματα οπως ορθογραφιες παραγραφους και τα σχετικα... αντε καλα να περνας και θα περασω απο το σπιτι ουτως η αλλως το βραδυ.
dewn735 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 ακομα να απαντησεις τι εχεις τελειωσει.?ντρεπεσαι? Είπαμε, είναι δικτυάς πολυτεχνείου ο βασικος τιτλος του πτυχιου μου(μηχανικος) ειναι προγραμματιστης και δικτυας απο πολυτεχνιο
koslibpro Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 ακομα να απαντησεις τι εχεις τελειωσει.?ντρεπεσαι?χαχα.προσπαθει να με πεισει οτι εχει τελειωσει πολυτεχνειο ενω δε ξερει να γραψει σωστα μια λεξη. Και ο πατερας μου πολυτεχνειο,ηλεκτρολογους μηχανικους,εχει τελειωσει και δεν φημιζεται για την ορθογραφια του.βλεπεις,στο πολυτεχνειο κανουν φυσικομαθηματικα πιο πολυ,πιστεψε με εκθεση κ εκφραση δεν κανουν..
Ntinaras Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Και ο πατερας μου πολυτεχνειο,ηλεκτρολογους μηχανικους,εχει τελειωσει και δεν φημιζεται για την ορθογραφια του.βλεπεις,στο πολυτεχνειο κανουν φυσικομαθηματικα πιο πολυ,πιστεψε με εκθεση κ εκφραση δεν κανουν.. για να περασεις πολυτεχνειο σημαινει οτι εχεις βγαλει μινιμουμ 18. εκτος κι αν εγραψες 20 σε ολα τα αλλα και 1 στην εκθεση,που παλι δε βγαινει. παρ ολα αυτα ακομα να μας "μαθει" τι ειναι η ψυχρη κολληση. αληθεια ποιο πολυτεχνειο εχεις τελειωσει?
haris013 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 για να περασεις πολυτεχνειο σημαινει οτι εχεις βγαλει μινιμουμ 18. εκτος κι αν εγραψες 20 σε ολα τα αλλα και 1 στην εκθεση,που παλι δε βγαινει. παρ ολα αυτα ακομα να μας "μαθει" τι ειναι η ψυχρη κολληση. αληθεια ποιο πολυτεχνειο εχεις τελειωσει? ρε παιδια θα σας βγαλει πουθενα αυτη η συζητηση?χαλαρωστε
koslibpro Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 για να περασεις πολυτεχνειο σημαινει οτι εχεις βγαλει μινιμουμ 18. εκτος κι αν εγραψες 20 σε ολα τα αλλα και 1 στην εκθεση,που παλι δε βγαινει. παρ ολα αυτα ακομα να μας "μαθει" τι ειναι η ψυχρη κολληση. αληθεια ποιο πολυτεχνειο εχεις τελειωσει? Και μετα απλα δεν ενδιαφερεσαι να ξαναγραψεις οπως στις πανελληνιες.ο ανθρωπος εχει τελειωσει την σχολη του(5 χρονια τουλαχιστον)και ηδη δουλευει,εχει εργαστηριο οπως ειπε..6 τουλαχιστον χρονια μετα θα γραφει εκθεση καθε φορα που μιλαει η θα θυμαται ολους τους κανονισμους,μετα απο τοσα χρονια απανωτης φυσικης και μαθηματικων? Στην ελλαδα οποιος ξερει κατι καλα,τον τρωνε οι αλλοι,για διαφορους λογους.μηπως πρεπει να ασχοληθουμε περισσοτερο με την προσωπικη επιμορφωσω και να σταματησουμε τις λογοκρισιες λεω εγω?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.