Προς το περιεχόμενο

service υπολογιστων

dimitrisOS

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εγω τελεικα να το παω σε ενα πλαισιο να μου πουν τη δουλευει και τι οχι

εγω θελω να μαθω τι δουλευει και τι οχι να ξερω τι να πουλεισω απο το πσ τις υπογραφης ετσι και αλλιως θα αλλαχτη ολο

σας ευχαριστω πολυ για τις ωραιες σας ιστοριες !

• Απαντ. 63
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

καποιοι λοιπον δεν θελουν να δεχτουν οτι δεν φτιαχνονται τα παντα με την μεθοδο της αντικαταστασης και θιχτηκαν.

εκει δειχνω την μαγκια μου και οχι αλλαζοντας τροφοδοτικα(οχι οτι τα σνομπαρω αλλα αλλαζοντας τροφοδοτικο δεν σημαινει οτι ξερεις να φτιαχνεις pc).....

δεν φτιαχνοντα τα παντα βαση εμπειριας...

To pc αποτελειται απο parts και οποιοδηποτε part αποτυχει το αντικαθιστας και κανεις την δουλεια σου,ακομα και ο push button του on/off αλλαζεται πηγαινοντας σε εναν Κατουμα.

Παει αυτο.

Μπορει να επισκευαστει hardware part και να μην αντικατασταθει?Μα και φυσικα,τι συζηταμε τωρα?

Επισκευαζεις ενα τροφοδοτικο ή μια motherboard χωρις να την αλλαξεις και δειχνεις την μαγκια σου?Μα και φυσικα,εννοειται οτι λεγεσαι μαγκας και μαλιστα μεγαλος.

Ειναι οι λεγομενες επισκευες τριτου επιπεδου οπου αναλαμβανεις ενα pc βρισκεις την βλαβη,το λυνεις και επισκευαζεις το ηλεκτρονικο κομματι,δεν υπαρχει πιο κατω τελος,επισκευη μονο με χερια.

ΑΛΛΑ,

Αυτες τις επισκευες δεν ειναι δυνατον να τις καταφερεις ολες(μην μου πεις οτι λυνεις οποιαδηποτε αστοχια εχει το motherboard γιατι θα πηδηχτω απο το παραθυρο,που ειναι ο wash,αυτος τα λεει ωραια αυτα),ειναι χρονοβορες ,δεν αξιζει οικονομικα,μπορει να αλλαξεις κατι και να καιει κατι αλλο,και στην τελικη ουτε τον πελατη συμφερει κατι τετοιο γιατι με 30€-40€ παραπανω αγοραζει αλλη motherboard πολυ πιο καινουργια,ή αλλο τροφοδοτικο για τα οποια θα εχει συν ενα χρονο εγγυηση.

Ποτε αξιζουν τετοιες επισκευες?

Παλαιοτερα ακουγαμε συνεχεια,στειλε το board στην Ολλανδια,δεν επισκευαζεται.Το board λοιπον ενος εκτυπωτη Printronix ειχε αγορα καινουργιο 2200€ και το οποιο εφευγε για επισκευη στην Ολλανδια και επεστρεφε επισκευασμενο με ενα κοστος 350€,οχι ομως ολες τις φορες ,γιατι ακομα και η αντιπροσωπεια μερικα δεν τα επισκευαζε οποτε ητανε υποχρεωμενη να στειλει ενα refurbished στην τιμη της επισκευης.

Ποτε αλλοτε συμφερει?

Οταν μια μεγαλη εταιρεια πληροφορικης πουλησει 10.000 pc σε ενα μεγαλο πελατη,ειτε τραπεζα ειτε οργανισμο,και τα pc μετα απο εναμιση χρονο που ληξει η εγγυση αρχιζουν να χτυπανε ολα motherboard,TOTE συμφερει την εταιρεια να κλεισει συμφωνια με ενα επισκευαστικο που θα επισκευαζει το καθε motherboard με 30€ ενω ή αγορα του ειναι 67€.

37€ κερδος στο καθε μηχανημα αρα μιλαμε για πολλα χιλιαρικα.

Αλλαζοντας ενα τροφοδοτικο φυσικα και δεν σε κανει τεχνικο,ουτε ενα φορουμ σε κανει τεχνικο,συνηθως τους λεμε διεκπαιρεωτες ή συναρμολογητες.Συνηθως απο ελλεψη εμπειριας ή υπερβολικο αγχος καταληγουν να καινε κατι ή να κατσαβιδιαζουν κατι καιριο.

Εσυ ισως να εφαγες ωρες ατελειωτες διαβαζοντας αλγοριθμους ενω ενας πιτσιρικας τελειωνοντας το σχολειο να το παιζει τεχνικος βαζοντας και βγαζοντας μνημες,αλλα τι να κανουμε ,ετσι ειναι η ζωη,δυσκολη,ποιος ειπε οτι ειναι δικαιη?

Δημοσ.

με μπεδεψες B)

Σε ελεύθερη μετάφραση: ο χρόνος είναι χρήμα. Στην ηλεκτρονική, συμφέρει πλέον να αντικαταστήσεις ένα χαλασμένο ανταλλακτικό με ένα καινούριο από το να κάτσεις και να το επισκευάσεις. Εξαίρεση αποτελεί το να έχεις μεγάλο όγκο από χαλασμένα ανταλλακτικά ίδιου τύπου (για παράδειγμα, 100 μητρικές της ASUS) οπότε και συμφέρει η επισκευή τους. Μιλάμε πάντα φυσικά για επισκευές που περιορίζονται από χρονικά πλαίσια (Το μηχάνημα πρέπει να επισκευαστεί "χθες" που λέμε και επιπλέον ας μη ξεχνάμε ότι μια τυπική χρέωση τεχνικού είναι 40-50 ευρώ η ώρα)

εγω τελεικα να το παω σε ενα πλαισιο να μου πουν τη δουλευει και τι οχι

εγω θελω να μαθω τι δουλευει και τι οχι να ξερω τι να πουλεισω απο το πσ τις υπογραφης ετσι και αλλιως θα αλλαχτη ολο

Και δε το λες μωρέ από την αρχή; :P Δουλεύει τώρα το ρημάδι σου ή όχι;

Δημοσ.

ΟΧΙ δεν ανοιγη εγω θα παω σε ολικοι αναθαβαθμισει δες εδω πραγμα αν δεν βαριεσαι

και ηθελα να ξερωτι δουλευει αν ειναι θα παω σε εναν φιλο μου να δωκοιμασω την καρτα γραφικων αν δουλευει παντος επεξεργαστης και μνμες ειναι μια χαρα και οι σκληροι

οποτε θα παω στο πλαισιο μονο το τροφοδοτικο που κανει καμοια φορα εναν περιεργο ηχο ο ανεμηστηρας

ευχαριστω τον κοπο ολλων σας :-D

Δημοσ.

οτι να ναι. ο ενας λεει δεν συμφερει η επισκευη ο αλλος μιλαει για μητρικες των 40 ευρω ο αλλος λεει ενα ποιημα για την δικαιοσυνη ο αλλος απλα ρωταει τι κανει ενας τεχνικος για να διαπιστωσει αν τα πραγματα του pc του δουλευουν για να τα πουλησει ο χριστιανος... λοιπον δημητρη ακου τι θα κανεις. θα βρεις ενα pc που να ειναι η γραφικων οι μνημες ο επεξεργαστης και ολα τα υπολοιπα ιδια. θα το λυσεις θα δοκιμασεις αν παιζει η μητρικη σου. μετα βρες ενα αλλο για να δεις αν παιζει ο επεξεργαστης και λυστο κ αυτο. μετα βρες ενα για να δεις τισ ραμ σου και ουτω καθεξης... μολις βρεις το πρωτο pc κανε τον σταυρο σου και ριξε ενα λοττο. μετα συνεχιζεις... που να καθεσαι τωρα να μετρας με πολυμετρα αν φερνει ρευμα η μητρικη και τετοια.. ασε που ψαχνοντας ολα αυτα κερδιζεις και χρονο... και σε εταιριες τυπου ιντρακομ αλτεκ πουλιαδη και τα συναφη τα ιδια κανουν. τους πας εσυ το pc και περνουν ολους τους γνωστους τους για να δουν αν εχουν κανενα ιδιο για να το δοκιμασουν. αμα δεν βρουν σου λενε δυστυχως δεν φτιαχνεται και δεν μπορεις να πουλησεις τιποτα. χαχαχαχα... τωρα καταλαβα γιατι ενας χριστιανος στην αρχη ειπε δεν κανουν τιποτα οταν τους το πας για σερβις. με αυτα που ακουει δικιο εχει.δηλαδη για να καταλαβω εγω για να θεωρηθω καλος τεχνικος πρεπει να παω να βρω ολεσ τις μητρικες που ειναι συμβατες με ολους τους επεξεργαστες για να δω αν ενας επεξεργαστης ειναι ενταξει και δεν φταιει. αντιστοιχα πρεπει να παρω ολους τους επεξεργαστες για να μπορω να δοκιμαζω τις μητρικες που θα μου φερνουν. η μηπως αν σας φερουν ενα pc που δεν ανοιγει και μπορει να ειναι επεξεργαστης η μητρικη τα πετατε πακετο?η μητρικη ενταξει ειναι φτηνη. ο επεξεργαστης? και αν τελικα βαλεις καποιον να αλλαξει μητρικη και ειναι ο επεξεργαστης καμμενος τι του λες? οτι ηταν και τα 2 οποτε πρεπει να παρουμε και επεξεργαστη? αλλα βεβαια γιατι να αγχωθεις? εσυ θα το πληρωσεις? εσυ του εριξες την παπατζα οτι ηταν και τα 2 καμμενα και ας μπορουσε να γλιτωσει τα 40 ευρω ας πουμε.παιδια για αυτο πλεον ο κοσμος απευθηνεται στα μεγαλα μαγαζια και οχι στα μικρα. γιατι μπορει να γλυτωσει χρηματα σαν αυτα τις παραπανω περιπτωσης. κατι ασχετο. σε λαπ τοπ κανεις το ιδιο? δηλαδη αν για παραδειγμα ενα λαπ τοπ δεν ανοιγει βρισκεις ενα αλλο και αρχιζεις να ξεκολλας τα τσιπακια για να τα δοκιμασεις ενα ενα?η λες κατ ευθειαν 400 ευρω για μητρικη επειδη ειναι ας πουμε καμμενη η καρτα γραφικων(χωρις να ξερεις αν ειναι αλλα το λες γιατι κατι πρεπει να πεις για να φανεις οτι ξερεις τι κανεις)? δηλαδη αμα ειναι η gpu παει για πεταμα το λαπιτοπι? τες πα παιδια ομορφη η παρεα σας. αν θελετε μπορουμε να συνεργαστουμε. οτι λαπ τοπ δεν βρισκετε αντιχτοιχο για να ξεκολησετε οτι εχει κολληση επανω και να δειτε με την μεθοδο τις αντικαταστασης τι εχει μπορειται να μου το στελνετε εμενα που τα λαπ τοπ ειναι τα φορτε μου και να λετε μετα οτι τα επισκευασατε εσεις με οτι μεθοδο θελετε. εγω την εργασια μου και τα ανταλλακτικα θα σας παιρνω και θα σας δινω και εγγυηση.απο κει και περα κοροιδευτε τους πελατες σας οσο θελετε.. το οτι ειπα στον φιλο πως ο σωστος τεχνικος κανει μετρησεις για να δει αν κατι παιζει δεν σημαινει οτι σε μια φτηνη μητρικη θα κατσω να ψαξω εναν εναν τους πυκνοτες. ελεος δηλαδη. τα ντεσκτοπ γενικα ειναι κατι πολυ ευκολο και σε χαμηλη τιμη. 2 πραγματα εχει επανω. το οτι πλεον ξερουμε ολες τις ζημιες και το κανουμε εμπειρικα δεν σημαινει οτι ειναι ο σωστος τροπος αλλα βλεπεις οποιος νιωθει μειονεκτικα σπρωχνει την κουβεντα οπως θελει και εκει που θελει...

Δημοσ.

Βάλε και καμιά παράγραφο... μας έβγαλες τα μάτια!

Αυτά που λες polu_atsalos, δεν είναι δουλειά του τεχνικού υπολογιστών αλλά του ηλεκτρονικού. Πρέπει να έχει κάποιος την ανάλογη άδεια για να ανοίξει τέτοιο κατάστημα.

Αλλωστε το πλαίσιο ή τα υπόλοιπα καταστήματα ποτέ δεν διαφήμισαν ότι είναι εργαστήρια ηλεκτρονικών.

Ενώ στον τομέα της πληροφορικής, καλώς ή κακώς δεν υπάρχουν επαγγελματικά δικαιώματα. Οποιοσδήποτε έχει γνώση δικτύων ή προγραμματισμού μπορεί να τα εφαρμόζει χωρίς πτυχίο και χωρίς καμία άδεια.

Δεν μπορώ να φανταστώ τεχνικό να δουλεύει με τον δικό σου τρόπο. Το 90% των επιχειρήσεων θέλει άμεση αλλαγή στον δικό τους χώρο.

Θα πας εκεί με το ηλεκτρονικό σου εργαστήριο και θα κάνεις μετρήσεις και συγκολλήσεις πλακετών;

Τα ολοκληρωμένα κυκλώματα πως τα επιδιορθώνεις;

Δημοσ.

Βάλε και καμιά παράγραφο... μας έβγαλες τα μάτια!

Αυτά που λες polu_atsalos, δεν είναι δουλειά του τεχνικού υπολογιστών αλλά του ηλεκτρονικού. Πρέπει να έχει κάποιος την ανάλογη άδεια για να ανοίξει τέτοιο κατάστημα.

Αλλωστε το πλαίσιο ή τα υπόλοιπα καταστήματα ποτέ δεν διαφήμισαν ότι είναι εργαστήρια ηλεκτρονικών.

Ενώ στον τομέα της πληροφορικής, καλώς ή κακώς δεν υπάρχουν επαγγελματικά δικαιώματα. Οποιοσδήποτε έχει γνώση δικτύων ή προγραμματισμού μπορεί να τα εφαρμόζει χωρίς πτυχίο και χωρίς καμία άδεια.

Δεν μπορώ να φανταστώ τεχνικό να δουλεύει με τον δικό σου τρόπο. Το 90% των επιχειρήσεων θέλει άμεση αλλαγή στον δικό τους χώρο.

Θα πας εκεί με το ηλεκτρονικό σου εργαστήριο και θα κάνεις μετρήσεις και συγκολλήσεις πλακετών;

Τα ολοκληρωμένα κυκλώματα πως τα επιδιορθώνεις;

καλα κανεις πλακα τωρα? ειναι δουλεια του ηλεκτρονικου να σου φτιαξει το λαπ τοπ? οποιος ξερει να φτιαξει δικτυο μπορει χωρις πτυχιο και αδεια να το παιζει τεχνικος? δηλαδη εμεις που ειμαστε γραμμενοι σε τεχνικα επιμελητηρια και τσμεδε και ολα τα σχετικα ειμαστε λακαμαδες? το 90 τις εκατο των επιχειρησεων θελει αμμεση επισκευη σιγουρα. δηλαδη θελεις να μου πεις οτι το να πας με ενα καρο ανταλακτικα για να κανεις αντικαταστασεις ειναι πιο ευκολο απο τα παρεις το πολυμετρακι σου και να τσεκαρεις 2 απλα πραγματακια? θελεις να μου πεις δηλαδη οτι ειναι χρονοβορο να κανεις μια μετρηση τασης? θελεις να το αναλυσουμε να δουμε τι ειναι πιο χρονοβορο?αν μια εταιρια που εχει λαπ τοπ και εχει προβλημα με ενα απο αυτα θα πας εκει με μια μητρικη απο λαπ τοπ για να τις κανεισ αμμεση αλλαγη?ελεος δηλαδη μην τρελαθουμε εντελως.. δηλαδη εσυ μπορεις να φτιαξεις τα παντα σε μια επιχειρηση χωρις να παρεις το μηχανημα στο εργαστηριο σου? θελεις να μου πεις τον τροπο που το κανεις αυτο? πας σε μια εταιρια και εχει ενα μηχανημα που ενω δινει ρευμα κανονικα δεν παιζει. αλλαζεις το τροφοδοτικο που εχεις παρει μαζι και παλι δεν παιζει. θα το φτιαξεις εκει επι τοπου? πως? θελεις να σε πληρωσω να μου κανεις μαθηματα πως τα φτιαχνεις για να το κανω και εγω? οσο για την ερωτηση σου υπαρχουν workstation απο 1000 ευρω και πανω(ισως και πιο φθηνα) που σου επιτρεπουν την αποκοληση ενοσ chip και την επανακολληση του σε εργοστασιακη μορφη. ψαξε λιγο στο νετ και κατι θα βρεις.

να ρωτησω κατι ετσι για το ξεκαρφωμα τις υποθεσης για να καταλαβω τι μου γινετε? απο εδω που μιλαμε εχει καποιος καποιο πτυχιο απο ανωτερο η ανωτατο ιδρυμα ή έστω καποιο χαρτι που να πιστοποιει οτι για να κανει την δουλεια που κανει καποιος τον εκρινε οτι ειναι καταλληλος? εμενα ο βασικος τιτλος του πτυχιου μου(μηχανικος) ειναι προγραμματιστης και δικτυας απο πολυτεχνιο με ειδικοτητα στην διπλωματικη μου την δημιουργια ολοκληρωμενων κυκλωματον μονου ηλεκτρονιου.SET(single electron transistor). αν κανεις μια μικρη ερευνα θα δεις οτι ειναι τομεας που ανηκει στον κλαδο της νανοτεχνολογιας και στην δημιουργια νανοεπεξεργαστων και στην ελλαδα εχουν κανει ερευνα πανω σε αυτο ο Αλεξιου του πανεπιστημιου πατρων ο Κονοφαος του πανεπιστημιου αιγαιου και ο Τσιολακης του πανεπιστημιου πατρων. σε ολη την ελλαδα 3 ατομα κανουν ερευνα σε αυτο και 8 ατομα εχουμε φτιαξει ολοκληρωμενα κυκλωματα που δουλευουν με την κινητικη ενεργεια ενος ΜΟΝΟ ηλεκτρονιου. αν εχεις ακομη απορια για το πως επιδιορθωνω ενα ολοκληρωμενο μπορω να σου στειλω την πτυχιακη μου για να δεις πως φτιαχνεται εξ αρχης ενα τετοιο κυκλωμα και οχι μονο πως διορθωνεται(φυσικα εννοω να κατανοησεις την βασικη δομη του και οχι να καθησεις σπιτι σου και να φτιαξεις ενα chip. το λεω γιατι εδω μεσα καταλαβαινεται οτι να ναι.)..χαχαχα. και να ξερεις οτι επειδη εχω κανει και κατοχυρωση και δεν την εχω αναρτησει στο νετ αλλα ειναι μονο κατατεθημενη στην βαση του πολυτεχνειου θα εισαι και απο τους τυχερους που θα εχουν ενα μερικο αντιτυπο στα χερια τους.

τωρα το οτι δεν εχεις δει τεχνικο να δουλευει με τον δικο μου τροπο αδερφε τι να σου πω. αν θελεις μπορω να σου φερω παραδειγματα εταιριων που δουλευουν με αυτο τον τροπο καθως και ελευθερους επαγελματιες. για την ακριβια αν σε φερει η βολτα κατα εδω μπορω να σε παω σε τρια εργαστηρια συναδελφων που δουλευουμε με ακριβως τον ιδιο τροπο. και τονιζω οτι δεν ειναι εταιριες κολοσσοι αλλα μικρα εργαστηριακια απαρατηρητα που τα εχουν τεχνικοι με πτυχιο φυσικα και οχι καποιος που ανοιξε μαγαζι και σου λεει ας το παιξω και τεχνικος μιας και μπορω να βρω πως γινεται εμπειρικα απο το ιντερνετ και αμα πιασει επιασε. τωρα αν κανω και καμια ζημια παραπανω ε μωρε δεν τρεχει και τιποτα. θα πω οτι ηταν ηδη χαλασμενο... χαχαχαχα.

τωρα που εβαλα και παραγραφους ειμαι καλυτερος τεχνικος?(αστειευομαι φυσικα)

Δημοσ.

καποιος χρειαζεται την βοηθεια σας φιλοι μου... για να δουμε αν φτιαχνεται χωρις αλλαγη μητρικης η επεξεργαστη κατα την γνωμη σας και πειτε μου και τι ειναι πιο χρονοβορο... ολο αυτο που εχει κανει το παλικαρακι και που θα κανετε εσεις ή μια μετρηση στην μητρικη και οπου αλλου χρειαζεται... για να δω πραξεις λοιπον...

http://www.insomnia.gr/topic/421633-%CE%BC%CE%B1%CF%85%CF%81%CE%B7-%CE%BF%CE%B8%CE%BF%CE%BD%CE%B7/

Δημοσ.

Γράψε του το λοιπόν που να συνδέσει τον παλμογράφο του και τι κυματομορφές πρέπει να περιμένει, δώσε τη λύση και σταμάτα τις ειρωνίες...

Δημοσ.

το οτι ειπα στον φιλο πως ο σωστος τεχνικος κανει μετρησεις για να δει αν κατι παιζει δεν σημαινει οτι σε μια φτηνη μητρικη θα κατσω να ψαξω εναν εναν τους πυκνοτες. ελεος δηλαδη.

Αρα λοιπον με μια φθηνη motherboard δεν θα ασχοληθεις καν να μετρησεις και θα την αλλαξεις?Τελεια

τα ντεσκτοπ γενικα ειναι κατι πολυ ευκολο και σε χαμηλη τιμη. 2 πραγματα εχει επανω. το οτι πλεον ξερουμε ολες τις ζημιες και το κανουμε εμπειρικα δεν σημαινει οτι ειναι ο σωστος τροπος αλλα βλεπεις οποιος νιωθει μειονεκτικα σπρωχνει την κουβεντα οπως θελει και εκει που θελει...

Πριν απο λιγο δεν ασχοληθηκαμε με την φθηνιαρα την motherboard και την αλλαξαμε εμπειρικα,αλλα παρολαυτα δεν ειναι ο σωστος τροπος?

Ρε δασκαλε πες μας τι πινεις και δεν μας δινεις,γιατι αυτο που παιρνεις ειναι πολυ καλο και σε πιανει αποτομα.

Σημερα μας αναγραφεις και δευτερο βιογραφικο,ποιος σου ειπε οτι ενδιαφερει κανενα το βιογραφικο σου,οι γνωμες πρεπει να ειναι σεβαστες αν και εφοσον στεκουν και απο ανθρωπους με βιογραφικα και απο αλλους χωρις βιογραφικα.

Βρισκεσαι σε πληρη συγχηση και μεταπηδας απο το ενα θεμα στο αλλο,τη μια γραφεις για desktop μετα γραφεις για laptop,οτι θα ξεκολλαμε parts και θα τα δοκιμαζουμε .Που τα διαβασες αυτα?Λιγο πιο πανω γραφεις οτι δεν θα ασχοληθεις με μια φθηνιαρα motherboard,γιατι εγω τι σου γραφω παραπανω οτι δεν αξιζει ουτε ο κοπος ουτε ο χρονος?

Δεν μπηκες καν στον κοπο να διαβασεις και σε επιασες ο οιστρος οτι πρεπει να το παιξεις καθηγητης. (αν και σου ειπα,κατι τετοιοι δεν εχουνε πιασει ουτε πολυμετρο)

Καποιον τον ειπανε μαγκα αλλα αυτος δεν γουσταρε και ηθελε να τον λενε μ.. αστο δεν το λεω γιατι θα φαμε κανενα ban.

Ξανανεβα λιγο πιο πανω ρε ανθρωπε και ξαναδιαβασε γιατι εσυ εχεις βαλθει να μας τρελανεις.

Τι δεν καταλαβαινεις οταν σου λεω οτι ειναι μαγκας αυτος που θα ολοκληρωσει την βλαβη μονο με τα χερια και δεν θα χρειαστει να αντικαταστησει κανενα ανταλλακτικο,ποσο πιο λιανα να στο κανω?

Τεχνικος για σενα ειναι μονο αυτος που θα μετρησει και θα πραξει αναλογα,τρια επισκευαστικα κεντρα που ειναι τα φιλαρακια σου επι πεντε ατομα καθε επισκευαστικο συν εσενα ισον 16,αρα λοιπον οι τεχνικοι υπολογιστων στην Ελλαδα ειναι 16.Να γιατι παει σκατα η πληροφορικη στην Ελλαδα,γιατι για 10 εκατομμυρια πλυθησμο εχουμε 16 τεχνικους.Ουτε η Ουγκαντα δεν εχει 16 τεχνικους.

Βασικα η συζητηση πλεον μαζι σου ειναι ματαιη,να χαιρεσαι τις σπουδες σου φιλε μου και να βγαζεις οσο πιο πολλα λεφτα μπορεις εκμεταλλευοντας αυτες,αλλα λυπαμαι που στο λεω ο χαρακτηρας σου ειναι νιανια,ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΟΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΕΙΣ ΟΛΟΥΣ.

Δημοσ.

Γράψε του το λοιπόν που να συνδέσει τον παλμογράφο του και τι κυματομορφές πρέπει να περιμένει, δώσε τη λύση και σταμάτα τις ειρωνίες...

του εχω ηδη απαντησει φιλε μου... καλο ειναι να μην μιλαμε οταν δεν ξερουμε...χαχαχαχα.

Πριν απο λιγο δεν ασχοληθηκαμε με την φθηνιαρα την motherboard και την αλλαξαμε εμπειρικα,αλλα παρολαυτα δεν ειναι ο σωστος τροπος?

Ρε δασκαλε πες μας τι πινεις και δεν μας δινεις,γιατι αυτο που παιρνεις ειναι πολυ καλο και σε πιανει αποτομα.

Σημερα μας αναγραφεις και δευτερο βιογραφικο,ποιος σου ειπε οτι ενδιαφερει κανενα το βιογραφικο σου,οι γνωμες πρεπει να ειναι σεβαστες αν και εφοσον στεκουν και απο ανθρωπους με βιογραφικα και απο αλλους χωρις βιογραφικα.

Βρισκεσαι σε πληρη συγχηση και μεταπηδας απο το ενα θεμα στο αλλο,τη μια γραφεις για desktop μετα γραφεις για laptop,οτι θα ξεκολλαμε parts και θα τα δοκιμαζουμε .Που τα διαβασες αυτα?Λιγο πιο πανω γραφεις οτι δεν θα ασχοληθεις με μια φθηνιαρα motherboard,γιατι εγω τι σου γραφω παραπανω οτι δεν αξιζει ουτε ο κοπος ουτε ο χρονος?

Δεν μπηκες καν στον κοπο να διαβασεις και σε επιασες ο οιστρος οτι πρεπει να το παιξεις καθηγητης. (αν και σου ειπα,κατι τετοιοι δεν εχουνε πιασει ουτε πολυμετρο)

Καποιον τον ειπανε μαγκα αλλα αυτος δεν γουσταρε και ηθελε να τον λενε μ.. αστο δεν το λεω γιατι θα φαμε κανενα ban.

Ξανανεβα λιγο πιο πανω ρε ανθρωπε και ξαναδιαβασε γιατι εσυ εχεις βαλθει να μας τρελανεις.

Τι δεν καταλαβαινεις οταν σου λεω οτι ειναι μαγκας αυτος που θα ολοκληρωσει την βλαβη μονο με τα χερια και δεν θα χρειαστει να αντικαταστησει κανενα ανταλλακτικο,ποσο πιο λιανα να στο κανω?

Τεχνικος για σενα ειναι μονο αυτος που θα μετρησει και θα πραξει αναλογα,τρια επισκευαστικα κεντρα που ειναι τα φιλαρακια σου επι πεντε ατομα καθε επισκευαστικο συν εσενα ισον 16,αρα λοιπον οι τεχνικοι υπολογιστων στην Ελλαδα ειναι 16.Να γιατι παει σκατα η πληροφορικη στην Ελλαδα,γιατι για 10 εκατομμυρια πλυθησμο εχουμε 16 τεχνικους.Ουτε η Ουγκαντα δεν εχει 16 τεχνικους.

Βασικα η συζητηση πλεον μαζι σου ειναι ματαιη,να χαιρεσαι τις σπουδες σου φιλε μου και να βγαζεις οσο πιο πολλα λεφτα μπορεις εκμεταλλευοντας αυτες,αλλα λυπαμαι που στο λεω ο χαρακτηρας σου ειναι νιανια,ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΟΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΕΙΣ ΟΛΟΥΣ.

ευχαριστω για τα καλα σου λογια φιλε μου. αν θελεις ελα μια μερα να σε κερασω απο αυτα που πινω. μιας και οι δουλειες πανε καλα δεν εχουμε θεμα κερναμε και αγνωστους, το θεμα ειναι οτι εκπεμπουμε σε διαφορετικο μηκος κυμματος και υπαρχει προβλημα κατανοησης. εγινε μια ερωτηση, απαντησα, σε καποιους δεν αρεσε και τεκμηριωσα γιατι χρειαζεται κατι απο αυτα που ειπα. οταν στην αρχικη μου απαντηση περιεγραψα τα βηματα ελεγχου δεν αναφερθηκα σε σταθερα και λαπ τοπ. μου εγινε επιθεση για φτηνες μητρικες και για τον χρονο που θα κανει καποιος στις 2 περιπτωσεις και τεκμηριωσα τα λεγομενα μου. εγω ξερεις τι βλεπω? οτι οταν ερχεστε σε δυσκολη θεση αλλαζετε τροπο επιθεσης. στην αρχη σας πειραξε η φτηνη μητρικη. οταν μιλησα για σερβερ απαντησατε τα δικα σας. οταν τεκμηριωσα που χρησιμοποιει καποιος μετρησης μου ειπατε οτι αλλαζω απο desktop σε lap top. οταν με ρωτησατε πως επισκευαζω ενα ολοκληρωμενο σας απαντησα και δεν σας αρεσε. εσεις δεν ξερετε καν οτι ενα ολοκληρωμενο τυπου chip γραφικων οταν λεμε στην καθημερινη οτι καηκε δεν εννοουμε οτι χαλασε γιατι πολυ απλα δεν χαλαει ετσι και οτι ο λογος που δεν παιζει ειναι γιατι αποκολουνται οι ψυχρες κολλησης(απο την θερμοκρασια) και για αυτο δεν παιζει.ο αλλος νομιζει οτι το ολοκληρωμενο το κολλας με κολλητηρι και ψηλη μυτη και οτι μπορεις να το ανοιξεις και να το επισκευασεις.. τι κουβεντα να κανω λοιπον με ατομα που δεν κοιτανε να κανουν κουβεντα αλλα να επιτεθουν, να ειρωνευτουν και να αποδειξουν ποιος την εχει πιο μακρυα. ξερεις κατι? ειμαι 2 χρονια γραμμενος στο φορουμ και εχω κανει 17- 18 ποστ και τα περισσοτερα εγιναν εδω για να "δικαιολογησω γιατι δουλευω ετσι[αν ειναι δυνατον να σου ζητανε να δικαιολογησεις γιατι κανεις κατι με τον σωστο τροπο]. ξερεις γιατι? για κατι τετοια σκηνικα. τωρα οσο για το αν εχω πιασει πολυμετρο στο χερι μου ειναι αλλουνου παπα ευαγγελιο. απο οτι ειδες μεχρι στιγμης ομως απο γνωσεις καλα τα παω.. οποτε οσο ασχετος και να ειμαι ε ενα πολυμετρο ξερω να το λειτουργησω. εδω ξερουν αλλοι και αλλοι που οταν τους πηγαινουν λαπ τοπ για να τα φτιαξουν τα πανε σε ηλεκτρονικους γιατι δεν ειναι η δουλεια του τεχνικου να το επισκευασει... αληθεια ποια ειναι η δουλεια του? οσο για το μ..... και τα σχετικα καλο ειναι να προσεχεις τι λες...δεν ειμαστε και φιλοι , για την ακριβεια δεν γνωριζομαστε καν. αληθεια δεν μου απαντησες ομως εσυ γνωστη των πολυμετρων απο που εγινες ειδιμων? η πειρα της ζωης? δεν ηξερα οτι η τεχνολογια ειναι οπως η οικοδομη.. εχεις ακουσει που μιλανε για τεχνογνωσια? για τεχνοεμπειρια εγω δεν εχω ακουσει χωρις τεχνογνωσια παντως. σλογκαν σου ειναι θα χαλασουμε κανα δυο μεχρι να βρουμε πως γινεται? οσο για το υφος μου ειναι ειρωνικο και εριστικο και ξερεις γιατι? γιατι ταιριαζει στους συνομιλητες που νομιζουν οτι μιλανε με κανα τσουτσεκι 20 χρονων.φιλακια ρουφηχτα απο εμενα γιατι αμα στειλω τιποτα αλλο θα εχουμε προβλημα.

Δημοσ.

του εχω ηδη απαντησει φιλε μου... καλο ειναι να μην μιλαμε οταν δεν ξερουμε...χαχαχαχα.

ευχαριστω για τα καλα σου λογια φιλε μου. αν θελεις ελα μια μερα να σε κερασω απο αυτα που πινω. μιας και οι δουλειες πανε καλα δεν εχουμε θεμα κερναμε και αγνωστους, το θεμα ειναι οτι εκπεμπουμε σε διαφορετικο μηκος κυμματος και υπαρχει προβλημα κατανοησης. εγινε μια ερωτηση, απαντησα, σε καποιους δεν αρεσε και τεκμηριωσα γιατι χρειαζεται κατι απο αυτα που ειπα. οταν στην αρχικη μου απαντηση περιεγραψα τα βηματα ελεγχου δεν αναφερθηκα σε σταθερα και λαπ τοπ. μου εγινε επιθεση για φτηνες μητρικες και για τον χρονο που θα κανει καποιος στις 2 περιπτωσεις και τεκμηριωσα τα λεγομενα μου. εγω ξερεις τι βλεπω? οτι οταν ερχεστε σε δυσκολη θεση αλλαζετε τροπο επιθεσης. στην αρχη σας πειραξε η φτηνη μητρικη. οταν μιλησα για σερβερ απαντησατε τα δικα σας. οταν τεκμηριωσα που χρησιμοποιει καποιος μετρησης μου ειπατε οτι αλλαζω απο desktop σε lap top. οταν με ρωτησατε πως επισκευαζω ενα ολοκληρωμενο σας απαντησα και δεν σας αρεσε. εσεις δεν ξερετε καν οτι ενα ολοκληρωμενο τυπου chip γραφικων οταν λεμε στην καθημερινη οτι καηκε δεν εννοουμε οτι χαλασε γιατι πολυ απλα δεν χαλαει ετσι και οτι ο λογος που δεν παιζει ειναι γιατι αποκολουνται οι ψυχρες κολλησης(απο την θερμοκρασια) και για αυτο δεν παιζει.ο αλλος νομιζει οτι το ολοκληρωμενο το κολλας με κολλητηρι και ψηλη μυτη και οτι μπορεις να το ανοιξεις και να το επισκευασεις.. τι κουβεντα να κανω λοιπον με ατομα που δεν κοιτανε να κανουν κουβεντα αλλα να επιτεθουν, να ειρωνευτουν και να αποδειξουν ποιος την εχει πιο μακρυα. ξερεις κατι? ειμαι 2 χρονια γραμμενος στο φορουμ και εχω κανει 17- 18 ποστ και τα περισσοτερα εγιναν εδω για να "δικαιολογησω γιατι δουλευω ετσι[αν ειναι δυνατον να σου ζητανε να δικαιολογησεις γιατι κανεις κατι με τον σωστο τροπο]. ξερεις γιατι? για κατι τετοια σκηνικα. τωρα οσο για το αν εχω πιασει πολυμετρο στο χερι μου ειναι αλλουνου παπα ευαγγελιο. απο οτι ειδες μεχρι στιγμης ομως απο γνωσεις καλα τα παω.. οποτε οσο ασχετος και να ειμαι ε ενα πολυμετρο ξερω να το λειτουργησω. εδω ξερουν αλλοι και αλλοι που οταν τους πηγαινουν λαπ τοπ για να τα φτιαξουν τα πανε σε ηλεκτρονικους γιατι δεν ειναι η δουλεια του τεχνικου να το επισκευασει... αληθεια ποια ειναι η δουλεια του? οσο για το μ..... και τα σχετικα καλο ειναι να προσεχεις τι λες...δεν ειμαστε και φιλοι , για την ακριβεια δεν γνωριζομαστε καν. αληθεια δεν μου απαντησες ομως εσυ γνωστη των πολυμετρων απο που εγινες ειδιμων? η πειρα της ζωης? δεν ηξερα οτι η τεχνολογια ειναι οπως η οικοδομη.. εχεις ακουσει που μιλανε για τεχνογνωσια? για τεχνοεμπειρια εγω δεν εχω ακουσει χωρις τεχνογνωσια παντως. σλογκαν σου ειναι θα χαλασουμε κανα δυο μεχρι να βρουμε πως γινεται? οσο για το υφος μου ειναι ειρωνικο και εριστικο και ξερεις γιατι? γιατι ταιριαζει στους συνομιλητες που νομιζουν οτι μιλανε με κανα τσουτσεκι 20 χρονων.φιλακια ρουφηχτα απο εμενα γιατι αμα στειλω τιποτα αλλο θα εχουμε προβλημα.

+1

android.png

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...