Giorgos09 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Δυστυχως τα macros σε online παιχνιδια ειναι δεκαδες και οσα ακρα (χερια ποδια) μπορεις να χρησιμοποιησεις τοσο το καλυτερο. Πιστευω 2-3 πεταλια ισως και στα 2 ποδια θα εκαναν μεγαλη διαφορα. Εχετε κατι υπ' οψιν σας να προτεινετε? Υπαρχουν ξεχωριστα η πρεπει να αγορασω τιμονιερα? Μπορω να κανω bind το shift σε ενα πεταλι?
Giorgos09 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 ισως αν επρνες κανενα αλλο ποντικι? Εχω το naga, αλλα δεν βολευει πολυ στο ventriloo/mumble γιατι οσο πιο πολλα δακτυλα χρησιμοποιω τοσο πιο ασταθες γινεται το ποντικι. Το εχω μελετησει εχω κανει τα παντα για να ειμαι οσο πιο αποδοτικος γινεται. Χρειαζομαι πεταλια. Αφου το ποδι καθετε μπορει καλλιστα να παταει τουλαχιστον ενα πεταλι. Οταν εχεις 3 δακτυλα στο wasd και αλλο ενα στο shift στο αριστερο χερι, και 3 δακτυλα στο δεξι για κλικ εκ των οποιων το ενα πρεπει να βρισκεται οσο πιο αριστερα στο αριστερο κλικ γινεται για να παταει και το κουμπι του ventrilo/mumble σιγουρα ενα πεταλι θα ηταν πιο βολικο και θα απεσπαγε λιγοτερο την προσοχη γιατι ολα αυτα επηρεαζουν το σημαδι και την κινηση του παικτη.
overpower Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 μπορεις να δοκιμασεις τιμονιερα....δεν εχω ακουσει τιποτα αλλο σαν ξεχωριστα πεταλια....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.