KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 γεια σας μαγκες..λοιπον..εχω το Microsoft security essentials..τιποτα αλλο..και σκεφτομαι να βαλω το Malwarebytes η το Superantispyware..η και τα 2 μαζι..για να κανω κανενα scanarisma με safe boot..εσεις τι λετε?
kostas^^ Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 το malwarebytes' ειναι πολυ καλο...εξισου καλο ειναι κ το SUPERAntispyware..εγω τα 'χω και τα 2 κ' κανουν πολυ καλα τη δουλεια τους...τωρα για το mse θα σε στενοχωρησω αλλα δεν το 'χω κ πολυ σε εκτιμηση.......
KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 το malwarebytes' ειναι πολυ καλο...εξισου καλο ειναι κ το SUPERAntispyware..εγω τα 'χω και τα 2 κ' κανουν πολυ καλα τη δουλεια τους...τωρα για το mse θα σε στενοχωρησω αλλα δεν το 'χω κ πολυ σε εκτιμηση....... κοιτα το avast ειχα τοσα χρονια...απλως εβαλα αυτο ετσι για αλλαγη
kostas^^ Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 το mse εχει ευκολο μενου αλλα απο κει κ΄περα τιποτα...χαος!στα τεστ εχει μεινει πολυ πισω..avira,avast,avg ειναι πιο μπροστα...
KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 οοοοκ...βλεπω οτι το trustport ειναι τερμα επανω απο ολα? τι παιζει με αυτο? δεν το εχω ξανακουσει...πρεπει να το πληρωσεις βεβαια απλως θελω να μαθω..παντα free antivirus ειχα..
kostas^^ Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 ειναι απ'τα καλυτερα...καθε φορα ξεπεταγεται κ απο ενα.....χρησιμοποιει mutliple antivirus engines(BitDefender + AVG + Dr.Web + VirusBlockAda Engines) και δεν ειναι πολυ ελαφρυ....για οποιον θελει 1 χρονο ΔΩΡΕΑΝ αδεια για το TrustPort : http://computelogy.com/2011/09/get-free-trustport-total-security-protection-2012-one-year-genuine-license/ http://www.trustport.com/en/products/trustport-total-protection
KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 αχαααα...αξιζει να το βαλω για εναν χρονο η θα μου σερνεται το pc..επειδη ειναι βαρυ ρωταω
kostas^^ Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 εγω το δοκιμασα σε ενα παλιο λαπτοπ κ' σερνοτανε ολιγον..!αν εχεις καλο μηχανημα φυσικα κ΄θα αξιζε...αλλιως βαλε καποιο ελα-free.....(avira,avast)
KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 μωρε το μηχανημα μου καλο ειναι..4πυρινος 4gb ραμ..θα το δοκιμασω και θα δω..ευχαριστω φιλος!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.