Προς το περιεχόμενο

Windows media player 12 διαγραφη αρχειων.

sanji

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω στο λαπτοπ windows 7 και windows media player 12 και οταν ανοιγω τον player και παταω =>αλλα πολυμεσα μου βγαζει μια λιστα απο βιντεο τα οποια δεν μπορω να τα διαγραψω και ουτε διαγραφονται οταν τα σερνω στον καδο.Οταν παταω αναπαραγωγη μου βγαζει ενα x στο πλαι και αν και τα εχω διαγραψει ολα αυτο τα βγαζει συνεχεια.Ξερει κανεις τι να κανω??

Δημοσ.

Το ιδιο σχεδον προβλημα εχω κι εγω,εμενα δεν το κανει μονο με βιντεο αλλα με φωτο κ mp3.

Ειχα βαλει κ θεμα αλλα δεν βρηκα λυση. Δες εδω

http://www.insomnia.gr/topic/396013-wmp-12-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B5%CF%83%CF%84%CF%81%CE%B1%CE%BC%CE%BC%CE%B5%CE%BD%CE%B7-%CE%B2%CE%B9%CE%B2%CE%BB%CE%B9%CE%BF%CE%B8%CE%B7%CE%BA%CE%B7/

Δημοσ.

To δευτερο λινκ το ειχα βρει κι εγω, ειναι μαλλον αν δεν εχει προβλημα media player οποτε δεν ισχυει στη περιπτωση μου.

Παμε στο πρωτο λινκ:

Παταω οπως λεει στην εναρξη services.msc ,μου ανοιγει το παραθυρο,ψαχνω το ονομα windows media player network sharing servise , αλλα δεν το βρισκω(Με αυτο το ονομα το βρηκες εσυ?).

Συνεχιζω να κανω το δευτερο βημα, εναρξη παταω %LOCALAPPDATA%\microsoft ψαχνω το φακελο media player, παταω μετονομασια, τον ονομαζω media player old, κ μου βγαινει το παρακατω μηνυμα:

97891143.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Τι γινεται;

Δημοσ.

Στα ελληνικα λεει υπηρεσια διαδικτυου windows media player ......

Πρεπει να στο λεει αυτο επειδη δεν εχεις πατησει διακοπη πιο πριν στο υπηρεσια διαδικτυου windows media player....

ή εκτος αν ηταν ανοιχτος ο player.

Δημοσ.

thanks φιλε μου το βρηκα κι εγω, ξαναδημιουργησε ολη τη βιβλιοθηκη απο την αρχη,ελπιζω να μην το ξαναπαθει.

Κατι που με απασχολει ειναι οτι οταν ανοιγω τον wmp ,μου γραφει συνεχεια κατω δεξια: Ανακτηση πληροφοριων πολυμεσων για ενα αγνωστο αλμπουμ.

Μετα απο λιγο:Η ενημερωση ολοκληρωθηκε. Και παλι το ιδιο απ την αρχη.

Επειδη εχει πολυ καιρο ο wmp να μου λειτουργησει σωστα, δεν ξερω αν ειναι normal αυτο;

Ας μου απαντησει καποιος που τον εχει.

Δημοσ.

thanks φιλε μου το βρηκα κι εγω, ξαναδημιουργησε ολη τη βιβλιοθηκη απο την αρχη,ελπιζω να μην το ξαναπαθει.

Κατι που με απασχολει ειναι οτι οταν ανοιγω τον wmp ,μου γραφει συνεχεια κατω δεξια: Ανακτηση πληροφοριων πολυμεσων για ενα αγνωστο αλμπουμ.

Μετα απο λιγο:Η ενημερωση ολοκληρωθηκε. Και παλι το ιδιο απ την αρχη.

Επειδη εχει πολυ καιρο ο wmp να μου λειτουργησει σωστα, δεν ξερω αν ειναι normal αυτο;

Ας μου απαντησει καποιος που τον εχει.

και σε εμενα τα ιδια λεει.Μαλλον καποια συνδεση με το ιντερνετ ειναι κατι τετοιο.

Δημοσ.

και σε εμενα τα ιδια λεει.Μαλλον καποια συνδεση με το ιντερνετ ειναι κατι τετοιο.

Αφησε τον αρκετη ωρα ανοιχτο,με προσβαση στο ιντερνετ κ θα σταματησει.

Μαλλον ψαχνει το καθε αρχειο ξεχωριστα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...