sanji Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Εχω στο λαπτοπ windows 7 και windows media player 12 και οταν ανοιγω τον player και παταω =>αλλα πολυμεσα μου βγαζει μια λιστα απο βιντεο τα οποια δεν μπορω να τα διαγραψω και ουτε διαγραφονται οταν τα σερνω στον καδο.Οταν παταω αναπαραγωγη μου βγαζει ενα x στο πλαι και αν και τα εχω διαγραψει ολα αυτο τα βγαζει συνεχεια.Ξερει κανεις τι να κανω??
tool1983 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Το ιδιο σχεδον προβλημα εχω κι εγω,εμενα δεν το κανει μονο με βιντεο αλλα με φωτο κ mp3. Ειχα βαλει κ θεμα αλλα δεν βρηκα λυση. Δες εδω http://www.insomnia.gr/topic/396013-wmp-12-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B5%CF%83%CF%84%CF%81%CE%B1%CE%BC%CE%BC%CE%B5%CE%BD%CE%B7-%CE%B2%CE%B9%CE%B2%CE%BB%CE%B9%CE%BF%CE%B8%CE%B7%CE%BA%CE%B7/
tool1983 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 ακομα ετσι σου ειναι? Ναι. Ειχα βρει αυτο αλλα ειναι για τον 11. http://support.microsoft.com/kb/925718 Σε εμενα δεν εκανε κατι.Δοκιμασε το κ γραψε αν βρεις τιποτα.
sanji Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 To εφτιαξα δες εδω ή εδω.Σε εμενα δουλεψε το 1ο
tool1983 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 To δευτερο λινκ το ειχα βρει κι εγω, ειναι μαλλον αν δεν εχει προβλημα media player οποτε δεν ισχυει στη περιπτωση μου. Παμε στο πρωτο λινκ: Παταω οπως λεει στην εναρξη services.msc ,μου ανοιγει το παραθυρο,ψαχνω το ονομα windows media player network sharing servise , αλλα δεν το βρισκω(Με αυτο το ονομα το βρηκες εσυ?). Συνεχιζω να κανω το δευτερο βημα, εναρξη παταω %LOCALAPPDATA%\microsoft ψαχνω το φακελο media player, παταω μετονομασια, τον ονομαζω media player old, κ μου βγαινει το παρακατω μηνυμα: Uploaded with ImageShack.us Τι γινεται;
sanji Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Στα ελληνικα λεει υπηρεσια διαδικτυου windows media player ...... Πρεπει να στο λεει αυτο επειδη δεν εχεις πατησει διακοπη πιο πριν στο υπηρεσια διαδικτυου windows media player.... ή εκτος αν ηταν ανοιχτος ο player.
tool1983 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 thanks φιλε μου το βρηκα κι εγω, ξαναδημιουργησε ολη τη βιβλιοθηκη απο την αρχη,ελπιζω να μην το ξαναπαθει. Κατι που με απασχολει ειναι οτι οταν ανοιγω τον wmp ,μου γραφει συνεχεια κατω δεξια: Ανακτηση πληροφοριων πολυμεσων για ενα αγνωστο αλμπουμ. Μετα απο λιγο:Η ενημερωση ολοκληρωθηκε. Και παλι το ιδιο απ την αρχη. Επειδη εχει πολυ καιρο ο wmp να μου λειτουργησει σωστα, δεν ξερω αν ειναι normal αυτο; Ας μου απαντησει καποιος που τον εχει.
sanji Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 thanks φιλε μου το βρηκα κι εγω, ξαναδημιουργησε ολη τη βιβλιοθηκη απο την αρχη,ελπιζω να μην το ξαναπαθει. Κατι που με απασχολει ειναι οτι οταν ανοιγω τον wmp ,μου γραφει συνεχεια κατω δεξια: Ανακτηση πληροφοριων πολυμεσων για ενα αγνωστο αλμπουμ. Μετα απο λιγο:Η ενημερωση ολοκληρωθηκε. Και παλι το ιδιο απ την αρχη. Επειδη εχει πολυ καιρο ο wmp να μου λειτουργησει σωστα, δεν ξερω αν ειναι normal αυτο; Ας μου απαντησει καποιος που τον εχει. και σε εμενα τα ιδια λεει.Μαλλον καποια συνδεση με το ιντερνετ ειναι κατι τετοιο.
tool1983 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 και σε εμενα τα ιδια λεει.Μαλλον καποια συνδεση με το ιντερνετ ειναι κατι τετοιο. Αφησε τον αρκετη ωρα ανοιχτο,με προσβαση στο ιντερνετ κ θα σταματησει. Μαλλον ψαχνει το καθε αρχειο ξεχωριστα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.