Προς το περιεχόμενο

Νεα οθόνη εως 150 με D-sub ή HDMI?

viper151

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Καταρχάς να θέσω τις προδιαγραφές και τι έχω βρεί μέχρι στιγμής:

1)Χρησιμοποιώ λάπτοπ το οποίο έχει D-sub έξοδο αλλα καί HDMI.

2)Θα προτιμούσα η οθόνη να έχει HDMI έξοδο γιατί προσωπική μου γνώμη το HDMI δείχνει πιο καθαρά τα fonts και ο κυριος λόγος που αλλάζω απο την παλιά LCD είναι γιατί άρχιζε και θόλωνε.

3)Εώς 150 Ευρώ.

4)Δεν γνωρίζω αν το D-sub προσφέρει πιο καλή απεικόνιση των γραμματοσειρών αλλα αν κάποιος το γνωρίζει ας το πεί

Και έχω καταλήξει μεχρις στιγμήν σε αυτή:

http://www.skroutz.gr/s/300387/Philips-234CL2SB-23.html

Σκεφτομαι και την 21.5 Philips Blade που έχει ακριβώς ίδια χαρακτηριστικά λόγω μικρής αποστασης απο το γραφείο μήπως και στραβώνει η 23αρα αλλα για 20 ευρώ διαφορά σκέφτομαι το μέγεθος.

Ποιά η γνώμη σας? Μπορω να βρώ κάτι καλύτερο?

Επίσης D-sub ή HDMI??

Αν πάω σε D-sub λογικά θα υπάρχουν και καλύτερες επιλογές μιας και η VGA είναι αρκετά παλιά τεχνολογια σωστα?

Ευχαριστώ :)

Δημοσ.

http://www.skroutz.gr/c/699/metatropeis-adaptors.html?keyphrase=hdmi+to+dvi δε σε προβληματίζει το βύσμα .

Kαι δεν χαλάει καθόλου η ποιότητα εικόνας??

Σε αυτή την περίπτωηση, επειδή δεν κοίταξα ποιά οθόνη θα προτείνες??

Είδα οτι παίζει πολύ η Dell u2311hεδω μέσα. Είναι τόσο καλή? Μπορεί να έχει IPS panel αλλα έχει δυναμική αντίθεση αρκετά μικρή και 8ms..

Δημοσ.

Μη δίνεις τόση βαρύτητα σε ονομαστικές τιμές, ρίξε ένα διαβασματάκι εδώ μέσα, κάθε μέρα τα ίδια και τα ίδια λέμε και γράφουμε.

Διάβασε και reviews και θ' αρχίσουν όλα να γίνονται περισσότερο κατανοητά.

Δημοσ.

Μη δίνεις τόση βαρύτητα σε ονομαστικές τιμές, ρίξε ένα διαβασματάκι εδώ μέσα, κάθε μέρα τα ίδια και τα ίδια λέμε και γράφουμε.

Διάβασε και reviews και θ' αρχίσουν όλα να γίνονται περισσότερο κατανοητά.

Nαι τα διαβαζα πριν λίγο και νομίζω έχω ψηθεί να πάρω την Dell.

Μια τελευταία ερώτηση

Οκ hdmi σε dvi δεν έχει διαφορά. HDMI σε display port? Νομιζω οτι αξίζει η αγορά μιας καλής ποιότητας τέτοιου τύπου καλωδίου μιας και θα μου μείνει.

Δημοσ.

Ποια κάρτα γραφικών έχεις;

Οι καινούριες έχουν είτε mini DP είτε full DP.

1)Χρησιμοποιώ λάπτοπ το οποίο έχει D-sub έξοδο αλλα καί HDMI.

:rolleyes:

Ελληνικά

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...