jmallen3 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 καλησπερα! εχω ενα λαπτοπ και 2 εξωτερικους σκληρους,εναν 2.5" wd με usb 3 τον οποιο συνδεω και στην usb 3 θυρα του λαπτοπ και εναν 3.5" wd παλι.οταν ο 3.5" ειναι συνδεδεμενος στο λαπτοπ δεν υπαρχει κανενα προβλημα και λειτουργουν ολα αψογα.οταν ομως ο 2.5" ειναι συνδεδεμενος στο λαπτοπ και ειμαι μεσα στα windows δεν υπαρχει προβλημα,οταν ομως κανω επανεκιννηση η παω να ανοιξω το λαπτοπ και ειναι ηδη συνδεδεμενος ο σκληρος σε αυτο δεν ανοιγει ουτε καν μπουταρει,με το που βγαζει την εικονα στην αρχη της μητρικης και κανονικα αρχιζει να φορτωνει για να προχωρησει,η γραμμη φρτωνει μεχρθι την μεση και μενει εκει και για να ανοιξει πρεπει να αποσυνδεσω τον σκληρο και να κλεισω και να ξαναανοιξω το λαπτοπ.μπορει καποιος να μου πει τι γινεται και τι φταιει?? ειμαι με windows 7 home premium 64bit
filip123go Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Σου βγάζει κάποιο error..? Τσέκαρε το boot order μέσα απ το bios..
jmallen3 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 οχι δεν βγαζει κανενα error αλα δεν συνεχιζει το bootαρισμα και μενει εκει σαν να κολλαει τον υπολογιστη. αυτο το noot orger που αναφερεσαι τι ειναι ακριβως να τσεκαρω και που ειναι?
filip123go Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Boot order ήθελα να γράψω (το διόρθωσα και πιο πάνω) Μπες στο bios και βάλε εκεί που λέει first boot device (η κάτι παρόμοιο) τον σκληρό στον οποίο έχεις περασμένα τα windows...
TheELF Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Τρέξε το Hard Disk Sentinel και δες σε τι κατάσταση είναι ο δίσκος με των οποίο κολλάει ο Η/Υ.
AggeL0S Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Ενδεχεται να ειναι θεμα μητρικης (ΒΙΟS). Μου συνεβη με εναν USB MAXTOR 1TB σε ενα παλιοτερο PC που ειχα με μια ASUS P5GD1 PRO να μη ξεκιναει, να σταματαει δηλαδη στο σημειο που το ΒΙΟS ελεγχει τους δισκους. Με τον ιδιο δισκο δεν συναντησα προβλημα εκκινησης σε ενα πολυ παλιοτερο DELL GX240 ουτε και σε TOSHIBA LAPTOP και ASUS NETBOOK.
rfc Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 καλημερα Κανε ενα reset bios και ξαναδοκιμασε
AggeL0S Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 καλημερα Κανε ενα reset bios και ξαναδοκιμασε Καλημερα... Αν εννοεις εμενα, οσο ειχα το συγκεκριμενο PC ειχα δοκιμασει και reset bios αλλα δεν ειχα αποτελεσματα. Ευτυχως στο νεο PC δουλευει αψογα.
TheELF Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Ρε παιδιά τι bios και cmos αφού το ξεπερνάει αυτό και κολλάει στην μπάρα φόρτωσης που δείχνουν τα windows. με το που βγαζει την εικονα στην αρχη της μητρικης και κανονικα αρχιζει να φορτωνει για να προχωρησει,η γραμμη φρτωνει μεχρθι την μεση και μενει εκει
shodan Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Έχω συναντήσει παρόμοιο πρόβλημα με φορητό hp και εξωτερικό ποντίκι με καλώδιο. Όταν το ποντίκι παρέμενε συνδεδεμένο το μηχάνημα δεν ξεκινούσε. Λύση δεν βρήκα.
jmallen3 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 επομενως ο μονος τροπος που βλεπω ειναι να τον συνδεω μονο αφου εχει μπουταρει το λαπτοπ??
rfc Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Δοκιμασε και το ρεσετ που σου ειπα.... ενα λεπτο θα κανεις, αλλιως ζησε ετσι.
gmanias Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 δεν υπαρχει κινδυνος με το reset ναυπαρξει καποιο προβλημα η να χασω εγγυηση ετσι?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.