Προς το περιεχόμενο

Δεν ανοιγει το λαπτοπ οταν ειναι συνδεδεμενος ο σκληρος!

jmallen3

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα! εχω ενα λαπτοπ και 2 εξωτερικους σκληρους,εναν 2.5" wd με usb 3 τον οποιο συνδεω και στην usb 3 θυρα του λαπτοπ και εναν 3.5" wd παλι.οταν ο 3.5" ειναι συνδεδεμενος στο λαπτοπ δεν υπαρχει κανενα προβλημα και λειτουργουν ολα αψογα.οταν ομως ο 2.5" ειναι συνδεδεμενος στο λαπτοπ και ειμαι μεσα στα windows δεν υπαρχει προβλημα,οταν ομως κανω επανεκιννηση η παω να ανοιξω το λαπτοπ και ειναι ηδη συνδεδεμενος ο σκληρος σε αυτο δεν ανοιγει ουτε καν μπουταρει,με το που βγαζει την εικονα στην αρχη της μητρικης και κανονικα αρχιζει να φορτωνει για να προχωρησει,η γραμμη φρτωνει μεχρθι την μεση και μενει εκει και για να ανοιξει πρεπει να αποσυνδεσω τον σκληρο και να κλεισω και να ξαναανοιξω το λαπτοπ.μπορει καποιος να μου πει τι γινεται και τι φταιει?? ειμαι με windows 7 home premium 64bit

Δημοσ.

οχι δεν βγαζει κανενα error αλα δεν συνεχιζει το bootαρισμα και μενει εκει σαν να κολλαει τον υπολογιστη.

αυτο το noot orger που αναφερεσαι τι ειναι ακριβως να τσεκαρω και που ειναι?

Δημοσ.

Boot order ήθελα να γράψω (το διόρθωσα και πιο πάνω)

Μπες στο bios και βάλε εκεί που λέει first boot device (η κάτι παρόμοιο) τον σκληρό στον οποίο έχεις περασμένα τα windows...

Δημοσ.

Ενδεχεται να ειναι θεμα μητρικης (ΒΙΟS).

Μου συνεβη με εναν USB MAXTOR 1TB σε ενα παλιοτερο PC που ειχα με μια ASUS P5GD1 PRO

να μη ξεκιναει, να σταματαει δηλαδη στο σημειο που το ΒΙΟS ελεγχει τους δισκους.

Με τον ιδιο δισκο δεν συναντησα προβλημα εκκινησης σε ενα πολυ παλιοτερο DELL GX240

ουτε και σε TOSHIBA LAPTOP και ASUS NETBOOK.

Δημοσ.

καλημερα

Κανε ενα reset bios και ξαναδοκιμασε

Καλημερα...

Αν εννοεις εμενα, οσο ειχα το συγκεκριμενο PC ειχα δοκιμασει και reset bios αλλα δεν ειχα αποτελεσματα.

Ευτυχως στο νεο PC δουλευει αψογα.

Δημοσ.

Ρε παιδιά τι bios και cmos αφού το ξεπερνάει αυτό και κολλάει στην μπάρα φόρτωσης που δείχνουν τα windows.

με το που βγαζει την εικονα στην αρχη της μητρικης και κανονικα αρχιζει να φορτωνει για να προχωρησει,η γραμμη φρτωνει μεχρθι την μεση και μενει εκει
Δημοσ.

Έχω συναντήσει παρόμοιο πρόβλημα με φορητό hp και εξωτερικό ποντίκι με καλώδιο. Όταν το ποντίκι παρέμενε συνδεδεμένο το μηχάνημα δεν ξεκινούσε. Λύση δεν βρήκα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...