koslibpro Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Καλησπερα σε ολους, Εστησα ενα wordpress site με ετοιμο theme που στα posts υποστηριζει εικονιδια.οταν απο τα media κανω attach,η αν στο καρω μερος του ποστ πατησω featured image προκειμενου να το συνδεσω με ενα εικονιδιο,μου ανοιγει το αντιστοιχο παραθυρο και εδω ξεκινανε τα προβληματα. Ειτε βαλω εικονα απο url ειτε απο την συλλογη μου,ενω δεχεται την διαδρομη της εικονας,οποια και αν ειναι αυτη,ΠΑΝΤΑ μου βγαζει στο image title ενα κοκκινο αστερακι,το οποιο εχει ως συνεπεια να μην γινεται attach το εικονιδιο.το αστερακι αυτο δεν φευγει οτι ονομα και αν βαλω! Μπορειτε να με βοηθησετε? ευχαριστω πολυ εκ των πρωτερων!
alexitsios Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Καλό θα ήταν να κάνεις και μία ερώτηση στην ελληνική κοινότητα του wordpress. Είναι πιο εξειδικευμένοι πάνω στο θέμα.
koslibpro Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 ενταξει παιδια,βρηκα την απαντηση σε αυτο που εψαχνα απο ενα βιντεακι που με καθοδηγησε! ευχαριστω για τον χρονο σας
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.