Προς το περιεχόμενο

Μουτράκια Forthnet λόγω φορητότητας σε CYTA

nikoskon

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχθές πρωί πήγα σε ένα γνωστό που έχει κατάστημα συνεργαζόμενο με CYTA

για να υπογράψω την αίτηση ώστε να μεταφερθώ από την Forthnet.

Βλέπουμε στο σύστημα πως καταχωρήθηκε το αίτημα και φεύγω για σπίτι.

Ε από εχθές το απόγευμα, ανά 20 λεπτά έχω αποσυνδέσεις.

Του παίρνω τηλ σήμερα για να δώ τι παίζει... και μου λένε πως δεν φαίνεται να υπάρχει πρόβλημα στην περιοχή ούτε στην γραμμή μου!

Τυχαίο λέτε;

Αν συνεχιστεί και αύριο, θα τους ξαναενοχλήσω.

Αν συνεχιστεί μέχρι και την φορητότητα, λέω να ετοιμάσω μια 2η επιστολή στην ΕΕΤΤ(είχα ξανακάνει και στο παρελθόν με άμεσο αποτέλεσμα)

για να ζητήσω πίστωση για το διάστημα που δεν είχα Internet λόγω των διακοπών.

Δημοσ.

Δεν ξέρω αν είναι τυχαίο ή όχι αλλά και εγώ με HOL τελευταίες δύο μέρες έχω συνέχεια αποσυνδέσεις.

(Μην βρέξει σε αυτήν την χώρα, διαλύονται τα πάντα :( )

Δημοσ.
Αν συνεχιστεί και αύριο, θα τους ξαναενοχλήσω.

Αν συνεχιστεί μέχρι και την φορητότητα, λέω να ετοιμάσω μια 2η επιστολή στην ΕΕΤΤ(είχα ξανακάνει και στο παρελθόν με άμεσο αποτέλεσμα)

για να ζητήσω πίστωση για το διάστημα που δεν είχα Internet λόγω των διακοπών.

αυτο να κανεις...

αν τυχει και συνεχισει αυτη η κατασταση και σου λενε παλι οτι δεν εχεις κανενα πρόβλημα, πες τους να στείλουν τεχνικο οπου υποχρεούνται αν το ζητήσει ο πελατης!

Δημοσ.

αυτο να κανεις...

αν τυχει και συνεχισει αυτη η κατασταση και σου λενε παλι οτι δεν εχεις κανενα πρόβλημα, πες τους να στείλουν τεχνικο οπου υποχρεούνται αν το ζητήσει ο πελατης!

Ότι υποχρεούνται υποχρεούνται αλλά δεν υποχρεούνται να των στείλουν και τζαμπαντάν εάν δεν είναι το πρόβλημα σε αυτούς.

Δημοσ.

Βασικά το θεωρώ ξεφτιλίκι να το κάνουν επίτηδες.

Και δεν έχουμε και κανένα κονέ στη Forthnet να δούμε τί παίζει...

Η Forthnet μου έχει πιστώσει αρκετά € για μ#$@#ίες της και μου έκανε και δωράκι ένα Thomson Wi-Fi router ως ένδειξη καλής συνεργασίας.

Της πληρώνει δηλαδή τις μ43242ίες μετά από καταγγελία στην ΕΕΤΤ.

Αλλά θέλω να δω αν είναι τυχαίο ή όχι...

Δημοσ.

Λιγο περιεργο να σε ''εκδικουνται'' ετσι...

Συνηθως οταν διαγραφεσαι απο την εταιρια που εισαι για καποια αλλη, σε ''γλειφει'' και στα πρηζει με μειωσεις τιμων και αλλα τετοια...

Δεν τους ειχα για τοσο εκδικητες εκει στην Forthnet! ! ! :mrgreen:

Δημοσ.

Εγώ πριν το καλοκαίρι που μετακόμισα πήγα να κάνω διακοπή . Είχα έναν ανεξόφλητο λογαριασμό καθώς έλειπα από την πόλη και μου το είχαν κομμένο για κάτι μέρες αλλά όταν πήγα μου λένε εκδόθηκε και δεύτερος λογαριασμός χτες (ενώ ήταν κομμένο ) και πρέπει να γίνει εξόφληση 100€ (δηλαδή να πληρώσω τα 50€ του πρώτου και άλλα 50 του δεύτερου ο οποίος είχε ακόμα 1.5 μήνα μπροστά του :shifty: ,δηλαδή να πληρώσω ένα λογαριασμό του οποίου τις υπηρεσίες δε θα χρησιμοποιούσα ) .

Τους εξηγώ ότι είμαι 5 χρόνια πελάτης και θέλω τη διακοπή γιατί θα κάνω άλλη αίτηση forthnet σε άλλη πόλη και μου λένε έτσι είναι η πολιτική τις εταιρείας . Οπότε έφυγα χωρίς να δώσω μία άλλαξα εταιρεία και θα πάρουν τα *$%#&^ μου .

Δημοσ.

Δεν ξέρω αν είναι τυχαίο ή όχι αλλά και εγώ με HOL τελευταίες δύο μέρες έχω συνέχεια αποσυνδέσεις.

(Μην βρέξει σε αυτήν την χώρα, διαλύονται τα πάντα :( )

Και εγω τα ιδια με ΟΝ :-(

Δημοσ.

Τελικά μάλλον έτυχε! Αν και δεν είχε ανακοινώσει εργασίες στην περιοχή μου ή τις γειτονικές!

Αλλά από timing... ...λαχείο! :)

Δημοσ.

Εγώ πριν το καλοκαίρι που μετακόμισα πήγα να κάνω διακοπή . Είχα έναν ανεξόφλητο λογαριασμό καθώς έλειπα από την πόλη και μου το είχαν κομμένο για κάτι μέρες αλλά όταν πήγα μου λένε εκδόθηκε και δεύτερος λογαριασμός χτες (ενώ ήταν κομμένο ) και πρέπει να γίνει εξόφληση 100€ (δηλαδή να πληρώσω τα 50€ του πρώτου και άλλα 50 του δεύτερου ο οποίος είχε ακόμα 1.5 μήνα μπροστά του :shifty: ,δηλαδή να πληρώσω ένα λογαριασμό του οποίου τις υπηρεσίες δε θα χρησιμοποιούσα ) .

Τους εξηγώ ότι είμαι 5 χρόνια πελάτης και θέλω τη διακοπή γιατί θα κάνω άλλη αίτηση forthnet σε άλλη πόλη και μου λένε έτσι είναι η πολιτική τις εταιρείας . Οπότε έφυγα χωρίς να δώσω μία άλλαξα εταιρεία και θα πάρουν τα *$%#&^ μου .

Eγω παλι οταν διεκοψα την συνδεση απο την 4νετ επειδη η διακοπη εγινε στα μεσα του μηνα μου στειλαν εκκαθαριστικο με επιστροφη χρηματων.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...