skiabox Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Και ένα hint για το τι κρύβεται πίσω από την πόρτα
tzinos Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 η αληθεια ειναι οτι περναμε κακους καιρους και εχουμε διαμορφψσει λιγο μιζερους και κατινιαρικους χαρακτηρες, ποιο πολυ ενδιαφερομαστε (βαζω και τον εαυτουλη μου δυστηχος μεσα) να καραθαψουμε κατι που δεν μας αρεσει, παρα να συζητησηουμε κατι που μας αρεσει. Και καπως ετσι τα ποστ για μια μετρια σειρα ειναι παραπανω απο κανα carnivale, scrubs, wire, shield.....μπλα μπλα
steze7 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 Δείτε το trailer που έχω φτιάξει για την σειρά!! http://www.youtube.com/watch?v=9MiI5wqj4uY
skiabox Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 Ωραίος!Από τις αγαπημένες μου σειρές το Alcatraz!
Pantelthekiller Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Εμενα ένα με χαλάει από την σειρά,το γατάκι που έχουνε για μπατσίνα... Είναι κλασική γκόμενα που και με το όπλο της να σε σημαδεύει δεν πρόκειται ποτε να σε πείσει ότι κινδυνεύεις... Μακάρι να φτιάξει η σειρά γιατί προς το παρόν είναι μονο για σκότωμα της ώρας,τίποτα παραπάνω...
auron12 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Εμενα ένα με χαλάει από την σειρά,το γατάκι που έχουνε για μπατσίνα... Είναι κλασική γκόμενα που και με το όπλο της να σε σημαδεύει δεν πρόκειται ποτε να σε πείσει ότι κινδυνεύεις... Μακάρι να φτιάξει η σειρά γιατί προς το παρόν είναι μονο για σκότωμα της ώρας,τίποτα παραπάνω... Μην περιμενεις αδικα...Η μπατσινα ειναι αισχος, νομιζα πως με τον καιρο θα γινοταν καλυτερη αλλα δεν το εχει.Χειροτερη γινεται και αυτο δειχνουν και τα νουμερα της σειρας η οποια εχει πιασει σχεδον πατο...
timoboll Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 εμενα πάντως μου προκαλεί την αίσθηση παιδικής σειράς μα το θεό
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 ρε σεις, το 7ο δεν ήταν το τελευταίο που προβλήθηκε πριν τα σημερινά 2 ή κάνω λάθος?
KilliK Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 Εμενα ένα με χαλάει από την σειρά,το γατάκι που έχουνε για μπατσίνα...Είναι κλασική γκόμενα που και με το όπλο της να σε σημαδεύει δεν πρόκειται ποτε να σε πείσει ότι κινδυνεύεις... για ποια λες;
kostas_dr Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 Κάπου διάβασα ότι τα: Alcatraz, The Finder και House πάνε για κόψιμο! Το Fox έκανε πάλι το θαύμα του! Όχι ότι περίμενα κάτι το διαφορετικό απ' το συγκεκριμένο κανάλι δυστυχώς!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 το House τελειώνει, δεν "κόβεται"...
kostas_dr Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 Πάντως δεν ανανεώνεται. Εντάξει, 8 χρόνια προβολής είναι πολλά.
LLNEO Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 ρε σεις, το 7ο δεν ήταν το τελευταίο που προβλήθηκε πριν τα σημερινά 2 ή κάνω λάθος? To episode 8 "Clarence Montgomery" στο wiki φαινεται να προβάλεται στις 12/3 και τα episodes 9&10 στις 5/3. Στο epguides το Clarence Montgomery episode είναι με αύξοντα αριθμό 10 και προβάλλεται στις 12/3. Με λίγα λόγια ήταν που ήταν η σειρά για φούτσες τώρα την έκαναν τελείως λομπουρδέ
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 είπα κι εγώ, πότε βγήκε και δεν το πήρα χαμπάρι...thnx man
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα