Προς το περιεχόμενο

Alcatraz (JJ Abraams)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 170
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πιθανόν έτσι να αποφάσισε το νησί.

Χαχα!!! Καλο! αλλα σοβαρα τωρα,γιατι δεν μου ανοιγει τα spoiler tags?

Δημοσ.

Η σειρα για μενα ειναι τραγικη. κατεβασα τα 3 πρωτα να δω και δεν ολοκληρωσα ουτε το δευτερο.... Αν βλεποταν τουλαχιστον θα του εδινα μια ευκαιρια βλεποντας 5-6 αλλα καποια πραγματα καλυτερα να τα κοβεις νωρις!!!

Δημοσ.

Η σειρα ειναι μετριοτατη,Δεν θα ασχοληθω με παραγωγους και σε τι παει να μοιασει.Θα πω πως απλα δεν ειναι ενδιαφερουσα και δεν φταει η ιστορια μονο.Απλοικη σκηνοθεσια χωρις ρυθμο και χωρις πινελιες "βαριας" σειρας αν καταλαβαινετε τι εννοω.Ο Σαμ Νιλ και μετα το ..χαος.Οι υπολοιποι απλα εμφανζονται για να παιρνουν τα λεφτα τους, κανενα ειδικο βαρος, κανενας χαρακτηρας ενδιαφερον.Εχουν ενα κολλημα με καποια πραγματα οι αμερικανοι γιατι καποτε επιασαν πολυ αλλα πλεον τα εχουμε μαθει (και αποκτησει την αναλογη ανοσια)

Το Person Of Interest ειναι απο τις καλυτερες σειρες για φετος για εμενα,αγαπημενη παρα παρα πολυ,,οσοι την συνεχισαν και δεν την σταματησαν στο δευτερο επεισοδιο θα καταλαβουν.Ενταξει δεν μπορει να αρεσει σε ολους.

Επειδη βοηθαει σε ενα προτζεκτ και για τις δυο σειρες κατι φιλους :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: μου εξηγεις πως γινεται να μην βλεπει καποιος οτι το Αλκατραζ πασχει ακριβως στα ιδια σημεια που επασχε και το PoI ειδικα στα πρωτα επεισοδια (και δεν το εχει αποβαλλει ακομα)?

Πραγματικα, ως καποιος που βλεπει και τα 2 και δεν εχω τρελαθει απο το Αλκατραζ ουτε εχω ξενερωσει με το PoI, δεν μπορω να κατηγορησω το ενα και να εκθειασω το αλλο οταν εχουν τοσα κοινα ελαττωματα

Δημοσ.

μια απο τα ιδια με το poi, μαλλον θα το κοψω και αυτο...ομορφη η κοπελια, αλλα κανενας δεν με πειθει για το ρολο του...

δλδ βλεπω παραλληλα το justified, και εκει το νοιωθεις οτι ο ολιφαντ ειναι ο raylan givens, με τις γκριματσες του, το καπελο του...νοιωθεις οτι ο χαρακτηρας ειναι ζωντανος...αν δεν υπαρχει συνδεση με τους χαρακτηρες, τι να σε κρατησει σε μια σειρα? τα βαρετα τερατακια της καθε εβδομαδας?

Δημοσ.

Δεν θελω να το συγκρίνω με το λοστ αλλά ήταν σαν να βλέπω το λοστ με αλλο σενάριο.. Ιδιοι χαρακτήρες, αναπάντητα ερωτήματα να μένουν και να πολλαπλασιάζονται, σειρα από συμπτωματικές συμπτώσεις οπως θα ελεγε και μια ψυχη κλπ κλπ..

Μου κραταει ενα ενδιαφέρον ως προς το τι θα γινει και σε ποια κατευθυνση το παει αλλα δεν μπορω να πω ότι συγκλονίστηκα.

Δημοσ.

βασικα παραειναι βαρετο. Προς το παρον δεν σηκωνει ουτε αναλυση ουτε συζητηση, μια τυπικη σειρα με ντετεκτιβ και σια, που κυνηγανε καθε βδομαδα απο ενα καινουριο πρωην κρατουμενο. Βαλε και μια δοση απο υπερφυσικο μυστηριο, που καποια στιγμη θα μας πουν οτι θα εξηγηθει επιστημονικα! Το ποιο τραγικο βεβαια ειναι τα ηχητικα εφε και η μουσικη, ειναι σαν να πηραν τα αρχεια απο το λοστ και το κολλανε σε οποια ασχετη στιγμη βρουνε στο σοου. Αφου περιμενεις καμια στιγμη να πεταχτει το σμοκ μανστερ η καμια αρκουδα, κανα αλογο.. Μετα απο 4ρα επεισοδεια δεν πειθει ουτε ως time killer.

Δημοσ.

Παντως αυτό το μοτιβο που κυνηγανε καθε επεισόδιο από 1 κακοποιό με χαλάει αρκετα. Το 1ο επεισόδιο είχε και Τζακ παντως :P

Δημοσ.

Εγώ δε βλέπω κανένα pattern να επαναλαμβάνεται.Ίσα ίσα τρέχει και background story βαρβάτο κιόλας! Όποιου δεν του αρέσει απλά σταματάει να τη βλέπει. Αλλά δε βλέπω να τη σταματάει κανείς.

Δημοσ.

Εγώ δε βλέπω κανένα pattern να επαναλαμβάνεται.Ίσα ίσα τρέχει και background story βαρβάτο κιόλας! Όποιου δεν του αρέσει απλά σταματάει να τη βλέπει. Αλλά δε βλέπω να τη σταματάει κανείς.

Και πως θα βγει άκρη αν αξίζει η σειρά ή όχι? 4 επεισόδια είναι πολύ λίγα.

(Εδώ το λοστ μας πήρε 6 σεζόν) :X

Δημοσ.

βασικα παραειναι βαρετο. Προς το παρον δεν σηκωνει ουτε αναλυση ουτε συζητηση, μια τυπικη σειρα με ντετεκτιβ και σια, που κυνηγανε καθε βδομαδα απο ενα καινουριο πρωην κρατουμενο. Βαλε και μια δοση απο υπερφυσικο μυστηριο, που καποια στιγμη θα μας πουν οτι θα εξηγηθει επιστημονικα! Το ποιο τραγικο βεβαια ειναι τα ηχητικα εφε και η μουσικη, ειναι σαν να πηραν τα αρχεια απο το λοστ και το κολλανε σε οποια ασχετη στιγμη βρουνε στο σοου. Αφου περιμενεις καμια στιγμη να πεταχτει το σμοκ μανστερ η καμια αρκουδα, κανα αλογο.. Μετα απο 4ρα επεισοδεια δεν πειθει ουτε ως time killer.

συμφωνώ σε όλα εκτός από το σημείο που δεν κάνει ούτε για time killer. εγώ μια χαρά σκοτώνω την ώρα μου :-D

• Moderators
Δημοσ.
¨ Αλλά δε βλέπω να τη σταματάει κανείς.

Κοίτα καλύτερα τότε :-D

Τη σταμάτησα μετά το δεύτερο και αν την ξαναπιάσω θα πρέπει να έχει ταραχτεί το thread εδώ από θετικές γνώμες των ομόγουστων...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...