Kostas_xolargos Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 τα δυο πρωτα επεισοδια κατι ελεγαν πιστευω ε τι λετε??
Super Moderators Thresh Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 τπτ σπουδαίο imho...
kirileman Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Δεν τα είδα τα πρώτα επεισόδια ακόμα, αλλά είναι καρατσεκαρισμένο ότι δεν είναι όλοι νεκροί; Μην την πατήσουμε πάλι.
Ahigh_forvalue Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Δεν τα είδα τα πρώτα επεισόδια ακόμα, αλλά είναι καρατσεκαρισμένο ότι δεν είναι όλοι νεκροί; Μην την πατήσουμε πάλι. χαχαχαχχαχχ ωραιος..
kajwbtfe Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Χαχαχα!!! Οχι δεν ειναι καρατσεκαρισμενο.Εξαλλου ποτε δεν ξερεις...
linuslost Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Dead Organ Player: μονο για την σειρα δεν μιλατε εδω....Ολοι λενε ή ξελενε για τον Abrams ή το LOST.... Εδω ο Αλλος λεει οτι ηταν ολοι νεκροι!Χαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχ!!!!Δεν εχει καταλαβει ουτε καν τι εβλεπε!
Ahigh_forvalue Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 1)Παροτι δεν ειμαι φαν του Ματριξ, και μονο οτι βγηκαν 10 απομιμησεις θα επρεπε να σου λεει κατι. Δεν ειναι κακο να αναγνωριζουμε την επιρροη που ασκησε κατι και ας μην μας αρεσει, δεν θα μας πουνε λιγοτερο αντρες πχ 2)ΥΓ. Για καποιον που δεν καθεται να τον δουλευει ο JJ Abraams περνας αρκετη ωρα σε θεματα για σειρες που εμπλεκεται (ακομα και αν η εμπλοκη του εδω ειναι απλα ως executive producer χωρις να εχει σχεση με το δημιουργικο) 1)δεν μου λεει τιποτα!!τιποτα ομως..και ναι!!νοιωθω πιο αντρας τωρα!!! 2)αυτο που λες απλα δεν στεκει..το οτι δεν μου αρεσουν τα σεναρια που γραφει τι σημαινει??? οτι εχει καποια σχεση αυτο με το να λεω τη γνωμη μου?? εγω μπορει να θελω να καθομαι να τον κραζω 10ωρες..τι σημασια εχει αυτο που λες??επισης μπορει να γραφω για ασχετα..απλα δεν στεκει.. και οσο για το αλκατραζ για να μην ειναι τελειως ασχετο το ποστ..μαλλον θα περιμενω να τελειωσει ο πρωτος κυκλος και θα κρινω απο τα σχολια αν θα το δω..
Moderators Praetorian Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Moderators Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Μέτριες προς κακές εντυπώσεις από το ξεκίνημα της σειράς για μένα. Είδα τα δυο πρώτα επεισόδια. Το δεύτερο με αρκετή δυσκολία. Δεν βρίσκω ενδιαφέρον στους χαρακτήρες, και δεν μου αρέσει το βασικό concept -οπότε δεν είναι για μένα. Για την ιστορία, καμιά σχέση με το LOST η σειρά για μένα. Το LOST είχε απείρως πολύ πιο ενδιαφέρον ξεκίνημα. Ίσως από τα πιο ενδιαφέροντα ξεκινήματα σειρών. Επίσης για την ιστορία, δεν μου αρέσει -πλέον- το Fringe (ποτέ δεν έπαιξε σε προσωπικό top 20), αλλά ωστόσο το βρίσκω επαρκώς ενδιαφέρον για να το παρακολουθώ ευκαιριακά και με buffering επεισοδίων.
kirileman Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Dead Organ Player: μονο για την σειρα δεν μιλατε εδω....Ολοι λενε ή ξελενε για τον Abrams ή το LOST.... Εδω ο Αλλος λεει οτι ηταν ολοι νεκροι!Χαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχ!!!!Δεν εχει καταλαβει ουτε καν τι εβλεπε! Σόρυ που δε μπήκα σε λεπτομέρειες για συγκεκριμένους χαρακτήρες και τα "εμπνευσμένα" flash sideways. Edit: Τώρα συνειδητοποίησα πόσο άκυρο ήταν το "δεν είχε καταλάβει ούτε καν τι έβλεπε". Κανείς δεν είχε καταλάβει τι έβλεπε μέχρι να τελειώσει η σειρά.
DeadOrganPlayer Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Ο Hugo τι ρόλο υποδύεται στο Alcatraz? Γιατι δε μπορώ να τον φανταστώ με τίποτα κάτι άλλο πέρα από Hugo.
skiabox Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Ωραίο και το 3ο επεισόδιο!Οι επιστροφές στο παρελθόν είναι όλα τα λεφτά!Να μην πω και για το απίστευτο φινάλε! Alcatraz rulez!
auron12 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Η σειρα ειναι μετριοτατη,Δεν θα ασχοληθω με παραγωγους και σε τι παει να μοιασει.Θα πω πως απλα δεν ειναι ενδιαφερουσα και δεν φταει η ιστορια μονο.Απλοικη σκηνοθεσια χωρις ρυθμο και χωρις πινελιες "βαριας" σειρας αν καταλαβαινετε τι εννοω.Ο Σαμ Νιλ και μετα το ..χαος.Οι υπολοιποι απλα εμφανζονται για να παιρνουν τα λεφτα τους, κανενα ειδικο βαρος, κανενας χαρακτηρας ενδιαφερον.Εχουν ενα κολλημα με καποια πραγματα οι αμερικανοι γιατι καποτε επιασαν πολυ αλλα πλεον τα εχουμε μαθει (και αποκτησει την αναλογη ανοσια) Το Person Of Interest ειναι απο τις καλυτερες σειρες για φετος για εμενα,αγαπημενη παρα παρα πολυ,,οσοι την συνεχισαν και δεν την σταματησαν στο δευτερο επεισοδιο θα καταλαβουν.Ενταξει δεν μπορει να αρεσει σε ολους. Οσο για το fringe μην εκπλαγει κανεις αν παρει το οκ και για την επομενη σεζον ,ειδικα αν δεν παει καλα το alcatraz που δεν πιστευω πως θα παει.Περυσι ειχε τα ιδια χαλια νουμερα και ομως προς εκπληξη ολων το κρατησαν.
yanc Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Θα πω πως απλα δεν ειναι ενδιαφερουσα και δεν φταει η ιστορια μονο.Απλοικη σκηνοθεσια χωρις ρυθμο και χωρις πινελιες "βαριας" σειρας αν καταλαβαινετε τι εννοω Tα ειπε ολα ο φιλος, ακριβως την ιδια αισθηση εχω κι εγω και τη σταματησα.
Sellers Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 linuslost, εδώ πέρα ακολουθούμε το γνωστό μότο ''once a spoiler, always a spoiler'' Οπότε δεν έχει σημασία πότε τελείωσε κάτι, δεν ειναι σωστό να αποκαλύπτουμε τα τέλη σειρών ή ταινιών παρά μόνο σε σπόιλερ. Παράδειγμα 1: Ο Καιζερ Σοζε ειναι ο DKNI. Παράδειγμα 2 Στο ''Καυτές Καλόγριες #24'', αυτοί στο τέλος παντρεύονται. Κ.λ.π
linuslost Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 linuslost, εδώ πέρα ακολουθούμε το γνωστό μότο ''once a spoiler, always a spoiler'' Οπότε δεν έχει σημασία πότε τελείωσε κάτι, δεν ειναι σωστό να αποκαλύπτουμε τα τέλη σειρών ή ταινιών παρά μόνο σε σπόιλερ. Παράδειγμα 1: Ο Καιζερ Σοζε ειναι ο DKNI. Παράδειγμα 2 Στο ''Καυτές Καλόγριες #24'', αυτοί στο τέλος παντρεύονται. Κ.λ.π OK,θα το εχω υποψιν!!! Αλλα γιατι δεν μου ανοιγει να διαβασω τα spoiler???
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα