sheik Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Να το δεις μην ακους τον DeadOrganPlayer, δεν ξερει αυτος.
Ahigh_forvalue Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 εγω που θεωρω το λοστ μεγαλη πατατα να το δω??
DKNI Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 εγω που θεωρω το λοστ μεγαλη πατατα να το δω?? Το αλλο το παλικαρι ρωταει για το ιδιο το Λοστ μαλλον
Ahigh_forvalue Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Να το δεις μην ακους τον DeadOrganPlayer, δεν ξερει αυτος. τι σου κανε το παιδι και του λες να το δει ε??μην το δεις!!!χασιμο χρονου.. τωρα για το αλκατραζ μπορει να του ριξω κανα ματι αλλα με την πρωτη μλκ το κλεινω επιτοπου..
DeadOrganPlayer Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Να το δεις μην ακους τον DeadOrganPlayer, δεν ξερει αυτος. Άστο ρε συ σου λέω, δεν είναι για όλους. Δεν τον έχει αγγίξει ο Jacob αυτόνανε. ΤΟ ΑΛκατράζ θα αποφασίσω να το δω στο τέλος της σεζόν και με βάση τα σχόλια ανθρώπων που εμπιστεύομαι τις γνώμες από εδω μέσα. Όχι νωρίτερα πάντως.
DKNI Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Η αληθεια ειναι οτι οντως, το Λοστ δεν ειναι για ολους. Το Αλκατρααζ πασχει απο το συνδρομο "φτιαχτηκα μετα το Λοστ" Ολα θα πρεπει να το συγκρινουμε με το Λοστ και μαλιστα βαζουμε στο μυαλο μας τα επομενα 120 επεισοδια του Αλκατρααζ πως θα ειναι ΒΕΒΑΙΑ, οντως φαγαμε στην μαπα κατι Flashforward, κατι Event που ειναι ολα δικα μας και δεν μας χαλασε. Απλα λεω να μην το καψω απο τωρα, ας καει μονο του αν ειναι μαπα
linuslost Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 λιγο ακυρο αλλα οκ. δεν εχω δει το lost ακομα οταν παιζοταν ημουν μικρος. αξιζει να το δω; Φυσικα και αξιζει!Ειναι η πιο ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ σειρα!!! ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Οσο για το Alcatraz ειδα το 1ο επεισοδιο και μπορω να πω οτι μου αρεσε αρκετα! Μυστηριο,ωραια μουσικη,ωραια σκηνοθεσια και καλοι ηθοποιοι!βεβαια η συνεχεια θα δειξει αν ειναι οντως καλη!
sheik Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Εγω του λεω να το δει γιατι οντως αξιζει και θα γουσταρει. Απλα, αρκετα πραγματα ας μην τα παρει τοσο στα σοβαρα και ας μην ενθουσιαστει οσο δεν πρεπει. Αν την δει υπο αλλο πρισμα την σειρα, θα την καταευχαριστηθει και δεν θα το μετανιωσει(για το lost λεω). Το Alcatraz τωρα, ειναι πολυ νωρις για να πουμε αξιζει ή οχι. Ας δουμε πως θα προχωρησει πρωτα..
DKNI Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Βασικα ας μας εξηγησει ο φιλος αν εννοει να δει το Λοστ ή αν εννοει να δει το Αλκατραζ Για το Λοστ προφανως και ναι, μιλαμε για game changing σειρα, οτι εκανε το Ματριξ για τις ταινιες. Απλα να ξερει εκ των προτερων οτι αποδειχτηκε οτι ο προορισμος μαλλον ηταν κατωτερος αποτι ηταν το ιδιο το ταξιδι Για το Αλκατραζ, υπομονη οπως ολοι, δεν ξερουμε ακομα τι θα αποδειχθει
Ahigh_forvalue Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Βασικα ας μας εξηγησει ο φιλος αν εννοει να δει το Λοστ ή αν εννοει να δει το Αλκατραζ Για το Λοστ προφανως και ναι, μιλαμε για game changing σειρα, οτι εκανε το Ματριξ για τις ταινιες. Απλα να ξερει εκ των προτερων οτι αποδειχτηκε οτι ο προορισμος μαλλον ηταν κατωτερος αποτι ηταν το ιδιο το ταξιδι Για το Αλκατραζ, υπομονη οπως ολοι, δεν ξερουμε ακομα τι θα αποδειχθει ακριβως!!!τιποτα δηλαδη.. δεν ξερω αν θεωρεις βεβαια το να βγουν 10 απομιμησης που να τις φανε η αφανεια "κατι".. και γιανα τελειωνουμε το λοστ σε καποιους αρεσε σε καποιους οχι..ακρη δεν θα βγαλουμε..αν εισαι κατω των 18 δεστο..οσο πιο μικρος τοσο το καλυτερο..αλλωστε και εγω στα 13 το αρχησα..γιαυτο και το ειδα μαλλον..απο αυτα που θυμαμαι μεχρι τον 4 κυκλο εχει καποιο ενδιαφερον..μετα με αυτα που γινονται χαλανε και τα προηγουμενα..επειδη το οτι ηταν καλα τα προηγουμενα στηριζοταν στο οτι στους επομενους κυκλους περιμενες απαντησεις οχι και αλλες ερωτησεις..που στο τελος ολα μαζι απαντηθηκαν με γελοιοτητες.. και το οτι το λοστ αρχιζε να μου ξυνιζει δεν ξερω αν οφειλεται στο οτι οντως χαλουσε η στο οτι απλα εγω μεγαλωνα και αρχιζα να καταλαβαινω περισσοτερα.. ισχυει ειχε mindfuck στιγμες για μενα,αλλα θεωρω οτι αν το εβλεπα τωρα "ουτε καν" και αν το αλκατραζ εχει το στυλακι του λοστ..delete.. δεν θα καθομαι να με δουλευει ο jj abrams..
dismemberer Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 και αν το αλκατραζ εχει το στυλακι του λοστ..delete.. δεν θα καθομαι να με δουλευει ο jj abrams.. Ο οποιος τι σχεση εχει με τη σειρα ακριβως? Η για οποια σειρα βλεπεις και δε σαρεσει βριζεις τον JJ?
Ahigh_forvalue Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Ο οποιος τι σχεση εχει με τη σειρα ακριβως? Η για οποια σειρα βλεπεις και δε σαρεσει βριζεις τον JJ? ναι για ολα αυτος φταιει!!! με μπερδεψε ο τιτλος..δεν εχει καμια σχεση με τη σειρα??καλο αυτο..
DKNI Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 ακριβως!!!τιποτα δηλαδη.. δεν ξερω αν θεωρεις βεβαια το να βγουν 10 απομιμησης που να τις φανε η αφανεια "κατι".. Παροτι δεν ειμαι φαν του Ματριξ, και μονο οτι βγηκαν 10 απομιμησεις θα επρεπε να σου λεει κατι. Δεν ειναι κακο να αναγνωριζουμε την επιρροη που ασκησε κατι και ας μην μας αρεσει, δεν θα μας πουνε λιγοτερο αντρες πχ ΥΓ. Για καποιον που δεν καθεται να τον δουλευει ο JJ Abraams περνας αρκετη ωρα σε θεματα για σειρες που εμπλεκεται (ακομα και αν η εμπλοκη του εδω ειναι απλα ως executive producer χωρις να εχει σχεση με το δημιουργικο)
linuslost Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Ahigh_forvalue: Πραγματικα που τα βρισκεις αυτα που λες?Απορω!Μαλλον δεν καταλαβαινες τι εβλεπες και τι γινοταν και οχι οτι ησουν πολυ εξυπνος που δεν εκαναν για εσενα.... Και μια ερωτηση:Ποια ακριβως μυστηρια δεν απαντηθηκαν στο LOST και ποια ηταν γελοια? ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Στο Αλκατραζ τωρα,ελπιζω να συνεχισει καλα και να εχει μια καλη ιστορια να μας πει και οχι αυτοτελη επεισοδια!
DeadOrganPlayer Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Τι μυρουδιά είχε η κλανιά του Walt. Δεν απαντήθηκε με τη καμμία. Θα σε συμβούλευα τέτοιου είδους ερωτήσεις σχετικά με to Lost να τις παραθέσεις στο αντίστοιχο thread. Αλλίως θα έχεις προβλήματα με τον moderator τηε ενότητας. Εδώ o κοσμάκης μιλάει για το Alcatraz.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα