Προς το περιεχόμενο

Alcatraz (JJ Abraams)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 170
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ειδα μονο το 1το, ισως δω το 2ρο σημερα αργοτερα. Δεν τρελαθηκα αλλα δεν με χαλασε κιολας. Ειναι απο τις σειρες που θα κρατιουνται μονο επειδη εχουν μια καλη παραγωγη και 2-3 καλους ηθοποιους. Η κεντρικη ιδεα εμενα εμοιαζε να ναι ξεπατικοτουρα απο το 4400, δηλαδη ενα γκρουπ ανθρώπων που εχουν εξαφανιστει χωρις να αφησουν σημαδια και γυρνανε σιγα σιγα μετα απο χρονια χωρις να εχουν γερασει. Το σετ απ ειναι διαφορετικο, εξωγιηνοι εκει και ενα ιδρυμα να προστατευει τους επαναμφανιζομενους, φυλακες εδω και το αλκατραζ να ξαναφυλακιζει τους πρωην κρατουμενους +οτι κουλο σκαρφιστουν αλλα η ιδεα ειναι ιδια. Και για να εχουμε ζουμι για ξεχειλωμα πολυ απλα καθε τρεις και λιγο θα εμφανιζετε και απο ενας καινουριος χαρακτηρας(εξαφανιζομενος). Σιγουρα ειναι ενας αχταρμας απο ιδεες αφου εχει στοιχεια απο λοστ, φριντζ, χ-φαιλς και οτι αλλο σκεφτεις. Πρωσοπικα με χαλασε λιγο η μουντη ατμοσφαιρα και η μουσικουλα στο μπαγκραουντ.

privateer και εγω ακουγα για dr who και δεν ειχα δει ποτε. ΕΠισης ο τιτανοτεραστιος craig ferguson ειναι μεγαλος φαν και τον υπακουο παντα. Οποτε το αρχισα. Αρχικη εντυπωση ηταν οτι ειναι λιγο μουφιτσα και ο τροπος που αποδιδανε τις ιστοριες, τα ρομποτ, τα εφε....εμοιαζε πολυ προχειρος, ειχε μια ταση απλοτητας και χαζομαρας. Αν το προσπερασεις και το συνεχισεις θα καταλαβεις οτι αυτα ειναι τα δυνατα του σημεια και οτι μεσα στην απλη αποδοση σαν σειρα εχει γαμω τις ιδεες. Αν και ειμαι μονο στην αρχη της 3της σεζον, με εχει κερδισει φουλ. ΣΤΑΡΤ ΙΤ!

Δημοσ.

Εγώ μετά τη θέαση και του 2ου επεισοδίου θα συνεχίσω να το βλέπω κανονικά.Πιστεύω , διαβάζοντας και άλλα σχόλια, ότι γινόμαστε υπερβολικά απαιτητικοί από μια ταινία μυστηρίου.Και το alcatraz σαν κεντρικό θέμα, αλλά και τα flashbacks στις προηγούμενες δεκαετίες καθώς και το γενικότερο μυστήριο εμένα με ικανοποιούν πάντως απόλυτα.

• Super Moderators
Δημοσ.

ξαναλέω δεν γινόμαστε απαιτητικοί, απλά έχεις κατεβάσει τέρμα κάτω τον πήχη skiabox... :rolleyes:

Δημοσ.

ξαναλέω δεν γινόμαστε απαιτητικοί, απλά έχεις κατεβάσει τέρμα κάτω τον πήχη skiabox... :rolleyes:

Αστον άνθρωπο ρε :P

Δημοσ.

Kasrith : Εντάξει ο Thresh είναι συμπαθητική φιγούρα.Δε του κρατάω κακία.Γούστα είναι αυτά.Και στο tv.com δεν είδα καλά σχόλια.

Δημοσ.

Δε μου είπε κάτι.

Μια αστυνομική (?) σειρά με αυτοτελή επεισόδια και ένα "μυστήριο" το οποίο προς το παρόν με αφήνει παγερά αδιάφορο.

Καμμία αίσθηση.

Δημοσ.

Το περίμενα πώς και πώς.Δεν έχω δει ακόμα το πρώτο επεισόδιο αλλά απο αυτά που λέτε έχω απογοητευτεί ηδη.... :-( :-( :-( :-(

Δημοσ.

Βλέπω και το Grimm

Δημοσ.

Το περίμενα πώς και πώς.Δεν έχω δει ακόμα το πρώτο επεισόδιο αλλά απο αυτά που λέτε έχω απογοητευτεί ηδη.... :-( :-( :-( :-(

Mην απογοητευεσαι ακομα.

Αυτο ειναι το κακο της κληρονομιας του Λοστ

Ο,τι λοστιζει, το συγκρινουμε αμεσως με τις καλυτερες στιγμες του Λοστ και φυσικα χανει στην συγκριση.

Εγω θα του δωσω μερικα επεισοδια ακομα και δεν ξεχνω οτι υπαρχουν σειρες που εφτιαξαν στην πορεια (Fringe) σειρες που βελτιωνονταν συνεχως με τον χρονο (Supernatural 1-5, oι 6-7 δεν μετρανε) και πως το Λοστ εκτος απο awesome ειχε και κατι αθλια διαστηματα

ΥΓ. η ολη φαση μου θυμιζει κατι συγκρισεις που γινονται στα αθλητικα οταν βγαινει νεος παικτης με τον Πελε ή τον Μαραντονα ή στο ελληνικο μπασκετ με τον Γκαλη και ολοι καταληγουν "Πελε/Μαραντονα/Γκαλης δεν ξαναβγαινει" γιατι λογω της παρελευσης ετων, ολοι θυμουνται μονο τις μεγαλες στιγμες, όχι και τις περιοδους παρακμης

Δημοσ.

λιγο ακυρο αλλα οκ. δεν εχω δει το lost ακομα

οταν παιζοταν ημουν μικρος. αξιζει να το δω;

Δηλαδή τώρα είσαι μεγάλος? Πέρισυ τελειώσε:P

Όχι δεν αξίζει μη το δεις.

Είναι πολύ μπέρδεμα.

Δημοσ.

Δηλαδή τώρα είσαι μεγάλος? Πέρισυ τελειώσε:P

Όχι δεν αξίζει μη το δεις.

Είναι πολύ μπέρδεμα.

ναι ξερω ποτε τελειωσε

σε 4 μηνες γινομαι 18 οποτε ημουν μικρος οταν βγηκε, δεν θα καταλαβαινα τιποτα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...