privateer Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Δεν μου αρεσε και δεν θα το συνεχισω μαζι με το Person of interest Θα συναγωνιστει για το βραβειο "most boring procedural show with a scifi twist"
skiabox Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Είδα το 1ο.Αρκετά καλό αλλά θέλω να δω και άλλα επεισόδια για να δω που το πάνε. privateer : Το person of interest είναι από τα αγαπημένα μου φετινά!
DKNI Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Mαλιστα... Μετα και το 2ο μπορω να πω οτι σε βαζει στο κλιμα της σειρας: Ναι! Νιωθω σαν τους κρατουμενους! Ναι, καποιος με απηγαγε μετα το τελος του Λοστ και με μεταφερε στο επομενο επεισοδιο παλι του Λοστ Επιτελους, μια φορα που δεν θα πουμε "σταματηστε να τα συγκρινετε ολα με το Λοστ" Δεν το λεω ακριβως για καλο, προσπαθει ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ να ειναι το "επομενο Λοστ" απο σεναριο αλλα κυριως απο εκτελεση (μουσικες, πλανα, κινησεις της καμερας, cliffhanger) που κατανταει αηδια Εγω θα το συνεχισω γιατι ειμαι sucker για κατι τετοια μαζι με το Person of interest Θα συναγωνιστει για το βραβειο "most boring procedural show with a scifi twist" Συμφωνω. Δεν ειναι κακο το PoI, ειναι boring Διαφωνω για το Αλκατραζ, το αναποδο, θεωρω πιο πιθανο να ειναι κακο παρα boring. Παιζει να βγει μαπα αλλα οχι Boring Κατι αλλο κοινο παντως που εχουν τα 2 σοου, ειναι η αμεση ανταποκριση και προσαρμογη χωρις να νιωσουν καθολου χαμενη, της Μαντσεν στο Αλκατραζ και του Ρις στο PoI. Mεγαλη βλακεια αυτο, συμβαινουν groundbraking πραγματα και αυτοι ειναι "Α,οκ, παμε"
john1987 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Ειδα το πρωτο... Πολυ μετρια εντυπωση μου εκανε,ειδικα ως προς το σεναριο/σκηνοθεσια/μουσικη που οντως φερνει Λοστ αλλα δυστυχως δεν ειναι. Το Person Of Interest μου φανηκε καλυτερο χωρις να με ξετρελαινει,εξακολουθω να το βλεπω.
DKNI Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 To 2o ειναι καλύτερο επεισόδιο πάντως Απο το 2ο επεισόδιο μαντεύω ότι ο θείος Ρέι είναι μπλεγμένος, όπως επίσης και οι γονείς της κοπέλας Για να είμαι δίκαιος, ούτε εγώ ενθουσιάστηκα αλλά και στο Fringe χρειάστηκα τουλάχιστον μισή σεζον για να αρχίσω να γουστάρω.
privateer Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 το fringe οντως αργησε να παρει μπρος αλλα ειχε ενα concept που αμεσως σε εκανε να πεις ωπα εδω μπορουμε να εχουμε πολλα cool stories στο alcatraz δεν βλεπω κατι τετοιο αντε το πολυ να ειναι κλωνοι αν δεν παιζει time travel
DKNI Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Και ομως, εχει ενδιαφερον γιατι μπορει να βγουν επισης fotw καλα επεισοδια και εχει ενδιαφερον ο χαρακτηρας του Σαμ Νιλ Απλα ειναι εντελως αθλιοι ολοι οι αλλοι χαρακτηρες και στερεοτυποι και κυριως πασχει σκηνοθετικοσεναριακα: πολυ ευκολια στο μπασιμο, καθολου set up. Στο Λοστ πραγματικα ξεκιναγες και δεν ηξερες τι θα δεις, ειχες ενα κομματι του παζλ που δεν ηταν κανω γωνια Εδω απο την αρχη ειναι φανερο τι θα δεις, σε σημειο εκνευριστικο
papahlamidas Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Τα είδα και εγώ και τα δύο. Έχω να πω ότι όταν ξεκίνησα το Lost το οποίο τους πήρε κάποια χρόνια να με πείσουν να το ξεκινήσω όταν αυτό έπαιζε την 3 σεζόν στα 4 πρώτα επεισόδια που είδα τους έλεγα "ρε με δουλεύεται σιγά την σειρά" πάλι καλά που δεν την παράτησα. Όσοι μπορέσατε να βγάλετε συμπέρασμα από δύο επεισόδια οκ μπορεί να έχετε και δίκιο. Εγώ πάντως θα του δώσω μια σεζόν να δω τι έχει να πει. Ότι λοστοφέρνει λοστοφέρνει με χίλια. Το Fringe πάντως στην δεύτερη σεζόν και μετά απέκτησε συνοχή. Όλη η πρώτη σεζόν ήταν ξεχωριστά επεισόδια τα περισσότερα (και μας τα είχε κάνει και τσουρέκια με τον γκόμενο της). Όσοι δεν την παράτησαν τελικά σε καλό τους βγήκε. Θα δούμε πάντως. Μακάρι να πάει καλά. Εεεεερε flash backward και flash forward που έχει να πέσει. Έχει μάστερ σε αυτό ο φούστης ο JJ. Είχα το προαίσθημα ότι και η μαυρούλα δεν ήταν τυχαία στο κόλπο. Επίσης ελπίζω να μην κάτσουν να πιάσουν και τους 263 κρατούμενους. Θα γίνει καλημέρα ζωή μετά :Ρ
john1987 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Εγω πιστευω κανουμε ολοι το λαθος να βλεπουμε μια σειρα επειδη γουσταρουμε το ειδος ενω ουσιαστικα η σειρα δεν ειναι κατι το σπουδαιο. Δηλαδη δεν εχουμε κατι στο επιπεδο του X-files βλεπουμε οτι υπαρχει Fringe δηλαδη κοκ.
koystado Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 τις τελευταιες μέρες με τις χρυσές σφαίρες και τώρα με το alcatraz πιο πολυ οτι βρήκα στο ιντερνετ λεγανε για το lost παρά για τις νέες σειρές πιστευω το lost έχει στοιχειωσει τις σειρές
privateer Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Απο οτι βλεπω ο JJ δεν εχει ουσιαστικα καμια σχεση με την σειρα Δεν το εγραψε, ουτε το σκηνοθετησε αλλα ουτε και η ιδεα ηταν δικια του απο οτι διαβασα το show ειναι ιδεα μιας πρωην συγγραφεα του Lost η οποια την εκανε νωρις λογω "creative differences with Fox"
speedy23 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Μολις ειδα το το τελος του 2ου,I cringed πραγματικα.LOST/Fringe παπαριες all over again.Φυσικα δεν ηταν η μοναδικη αναφορα στις 2 σειρες.Κατα την διαρκεια των 2 επεισοδιων καποιες σκηνες οπως ειχαν γυριστει μου θυμιζε τις αποπανω σειρες καθως οπως ειπατε και η μουσικη βεβαια.Πολυ αμφιβαλω αν το συνεχισω,με χαλασε απιστευτα προσωπικα(και οταν εχεις καει με το χυλο,φυσας και το γιαουρτι που λενε).Θα κατσω να δω τα επομενα 2-3 και αν συνεχισει στο ιδιο μοτιβο,αντιο πολυ απλα.
kostas_dr Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Λογικά η σειρά για να στρώσει θέλει λίγα επεισόδια ακόμα. Είναι νωρίς ακόμα για να βγάλω συμπεράσματα. Δεν την συγκρίνω με άλλες σειρές γιατί ειλικρινά μου φαίνεται ότι οι σεναριογράφοι γενικά έχουν βρει την εύκολη λύση των επαναλήψεων-ανακυκλώσεων παλαιότερων ιδεών. Δύσκολα πλεον θα βρεις κάτι το πρωτότυπο. Η ποιότητα της εικόνας πως σας φάνηκε;
sheik Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Το 1ο επεισοδιο ηταν αρκετα καλο. Το 2ο ψιλομαπα. Δε μου θυμησε lost, εκτος ισως απο την μουσικη η οποια ομως εμοιαζε αρκετα και με fringe. Κανει μπαμ οτι το προοριζουν για νεο Fringe μιας και το κοψιμο δεν το γλιτωνει και αυτο ειναι κριμα. Αυτο που με χαλασε πολυ ειναι το μοτιβο που θα ακολουθηθει το οποιο εγινε ξακαθαρο. Το Fox εχει ενα κολλημα με τις σειρες, δεν τις θελει ουτε κατα διανοια heavy serialized. Ολες τις προτιμα procedural/freak of the week ,με ψηγματα μυθολογιας εδω κι εκει ωστε να μπορει κανεις ακομη και να χασει ενα επεισοδιο που λεει ο λογος να την συνεχισει ή ακομη και να την ξεκινησει στο ακυρο απο τα μεσα της σαιζον. Οποτε η σαιζον θα κυλησει με καθε επεισοδιο να εισαγει νεο κακο ο οποιος στο τελος θα συλλαμβανεται ωσπου να γεμισει η φυλακη και θα πεταξουν στο τελος και καμια ανατροπη του στυλ οτι αυτοι που κρυβονται απο πισω αυτο ηθελαν εξ'αρχης ξερω γω και κλαιν μαιν. Αν η σαιζον αποτελειται απο 12 επεισοδια σκεφτομαι να την συνεχισω ωστε να δω που το παει διοτι σχεδον καμια σειρα δε σε κερδιζει απο τα πρωτα επεισοδια.
kostas_dr Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Το Fringe τόσο άσχημη τηλεθέαση έχει; Αν πάνε να αντικαταστήσουν την μια σειρά με την άλλη στο τέλος θα τις κόψουν και τις δύο (διαβόητο το Fox ειδικά για κάτι τέτοιες κινήσεις) και θα μείνουν με κάτι σόου και κωμικές σειρές.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα