Προς το περιεχόμενο

Alcatraz (JJ Abraams)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Mια χαρα σειρες κανει ο Abrams.

Ενταξει, μπορει εντελει να μην τους αφηνει ολους ευχαριστημενους, αλλα δυσκολευομαι να πιστεψω οτι εστω και για λιγο δεν γουσταρε ασχημα καποιος το alias,το lost,το fringe.

Ναι αλλα δεν ξερω τι παθαινει στην μεση τους συνηθως και το ξεχειλωνει. πχ Λοστ λιγο πριν το τελος της 4, fringe απο την 3 και μετα, alias δεν εχω δει. Δεν ξερω ωρες ωρες μου θυμιζει σαν να εχει μια ιδεα και να την παραταει για να βαλει 2 αλλες ασχετες μεχρι εκεινη την στιγμη. Και ναι μου αρεσαν πολυ το fringe και το LOST.

• Απαντ. 170
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Γενικά, ο τύπος έχει το χτίσιμο όσο κανένας άλλος, μέχρι που βαριέται, βρίσκει μια μαλακία "τροπή" και βλέπεις πλέον σειρά με άλλη υπόθεση.

Το έλεγα και στον Sellers, πρέπει να γράψει ένα σενάριο μέχρι τη μέση και μετά να το δώσει στον Shyamalan.

Δημοσ.

Το έλεγα και στον Sellers, πρέπει να γράψει ένα σενάριο μέχρι τη μέση και μετά να το δώσει στον Shyamalan.

Δεν αφήνει ο Spielberg.

Δημοσ.

κοιτα το lost μου αρεζε μεχρι που καταλαβα τα παιχνιδια του abrams

ποσες φορες πρεπει να το πουμε οτι μετα τον πιλοτο ο abrams δεν ειχε σχεση με το Lost

Τα ιδια ισχυουν και με το fringe

Δημοσ.

Βασικα ναι συνηθως αυτο κανει, βρισκει την ιδεα μαζι με αλλους 1-2, φτιαχνουν τον πιλοτο και ενα μινι-πλανο μερικων επεισοδιων και μετα απλα μενει ως executive producer και δινει το οκ σε ο,τι παπαρια σκεφτουν οι showrunners :-D

Αλλα ναι, το χτισιμο το'χει, τις ανατροπαρες τις εχει, γενικα σε τραβανε σαν μαγνητης οι σειρες του. Εγω με lost & alias περασα υπεροχα.

Για Lost δε χρειαζεται να πω πολλα, σιγουρα για 4 σαιζον ηταν κατι το απιστευτο.

Το Alias ειναι αλλη φαση, ακομη περισσοτερο pure fun και mindless δραση αλλα παρόλα αυτα κρατησε και αυτη ενα επιπεδο για αρκετες σαιζον, ενω η 2η σαιζον της σειρας ειναι ισως η καλυτερη σαιζον σειρας που εχω δει.

Τωρα για το Alcatraz τι να πουμε, θα δειξει...

Δημοσ.

Μουφέξ, ούτε το μισό του πρώτου δεν έπαιξε ακόμα αλλα έχει μεγάλο μουφεξόφιλινγκ που είχαν V, Haven και ένα σωρό άλλα τέτοια...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...