Anubis13 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Mια χαρα σειρες κανει ο Abrams. Ενταξει, μπορει εντελει να μην τους αφηνει ολους ευχαριστημενους, αλλα δυσκολευομαι να πιστεψω οτι εστω και για λιγο δεν γουσταρε ασχημα καποιος το alias,το lost,το fringe. Ναι αλλα δεν ξερω τι παθαινει στην μεση τους συνηθως και το ξεχειλωνει. πχ Λοστ λιγο πριν το τελος της 4, fringe απο την 3 και μετα, alias δεν εχω δει. Δεν ξερω ωρες ωρες μου θυμιζει σαν να εχει μια ιδεα και να την παραταει για να βαλει 2 αλλες ασχετες μεχρι εκεινη την στιγμη. Και ναι μου αρεσαν πολυ το fringe και το LOST.
Lucifer Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Γενικά, ο τύπος έχει το χτίσιμο όσο κανένας άλλος, μέχρι που βαριέται, βρίσκει μια μαλακία "τροπή" και βλέπεις πλέον σειρά με άλλη υπόθεση. Το έλεγα και στον Sellers, πρέπει να γράψει ένα σενάριο μέχρι τη μέση και μετά να το δώσει στον Shyamalan.
Sellers Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Το έλεγα και στον Sellers, πρέπει να γράψει ένα σενάριο μέχρι τη μέση και μετά να το δώσει στον Shyamalan. Δεν αφήνει ο Spielberg.
privateer Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 κοιτα το lost μου αρεζε μεχρι που καταλαβα τα παιχνιδια του abrams ποσες φορες πρεπει να το πουμε οτι μετα τον πιλοτο ο abrams δεν ειχε σχεση με το Lost Τα ιδια ισχυουν και με το fringe
sheik Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Βασικα ναι συνηθως αυτο κανει, βρισκει την ιδεα μαζι με αλλους 1-2, φτιαχνουν τον πιλοτο και ενα μινι-πλανο μερικων επεισοδιων και μετα απλα μενει ως executive producer και δινει το οκ σε ο,τι παπαρια σκεφτουν οι showrunners Αλλα ναι, το χτισιμο το'χει, τις ανατροπαρες τις εχει, γενικα σε τραβανε σαν μαγνητης οι σειρες του. Εγω με lost & alias περασα υπεροχα. Για Lost δε χρειαζεται να πω πολλα, σιγουρα για 4 σαιζον ηταν κατι το απιστευτο. Το Alias ειναι αλλη φαση, ακομη περισσοτερο pure fun και mindless δραση αλλα παρόλα αυτα κρατησε και αυτη ενα επιπεδο για αρκετες σαιζον, ενω η 2η σαιζον της σειρας ειναι ισως η καλυτερη σαιζον σειρας που εχω δει. Τωρα για το Alcatraz τι να πουμε, θα δειξει...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 βγήκε first look για την σειρά, 90mb περίπου...
kostas_dr Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Θα περιμένω να βγει κανονικά το 1ο επεισόδιο.
skiabox Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Ελπίζω να είναι χορταστικό το πρώτο επεισόδιο, δηλαδή πάνω από 40λεπτο.
xavier Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 ε στανταρ θα ειναι, με διπλο επεισοδειο ξεκιναει, οπως οι περισσοτερες νεες σειρες...
speedy23 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Διπλο ειναι σιγουρα http://www.imdb.com/title/tt1728102/episodes
Super Moderators Thresh Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Τρίτη ξημερώματα δλδ θα έχουμε τα episodes, nice!
Kasrith Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Μουφέξ, ούτε το μισό του πρώτου δεν έπαιξε ακόμα αλλα έχει μεγάλο μουφεξόφιλινγκ που είχαν V, Haven και ένα σωρό άλλα τέτοια...
papahlamidas Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Είδε κανείς και τα δύο; Εγώ θα τα δω το βραδάκι και επανέλθω με σχόλια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα