DeadOrganPlayer Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Αν συνεχιστεί με δεύτερη σεζόν θα το δω μόνο και μόνο γιατί δεν μου αρέσει να αφήνω πράγματα στη μέση. Ελπίζω ωστόσο να βελτιωθεί... Μισή ώρα αργότερα σε όλα τα sites: Alcatraz Cancelled by FOX (Θύμισε μου να σε φωνάξω σπίτι να μας κάνεις ποδαρικό του χρόνου... )
xazomama Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Μισή ώρα αργότερα σε όλα τα sites: Alcatraz Cancelled by FOX (Θύμισε μου να σε φωνάξω σπίτι να μας κάνεις ποδαρικό του χρόνου... ) Χαχαχα... Ναι εγώ φταίω που δεν ανανεώθηκε! Βρε, είχα το προαίσθημα αλλά δεν ήθελα να το πω...
kostas_dr Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Δηλαδή, για άλλη μια φορά, μείναμε με τις 100 απορίες; Μπράβο Fox. Θα σε έχω στα υπόψη.
thermo-sifounas Δημοσ. 11 Μαΐου 2012 Δημοσ. 11 Μαΐου 2012 Δηλαδή, για άλλη μια φορά, μείναμε με τις 100 απορίες; Μπράβο Fox. Θα σε έχω στα υπόψη. Αν λαβεις υποψη οτι η σειρα ηταν του JJ abraams το πιθανοτερο ειναι οτι η σειρα θα τελειωνε με τους φυλακισμενους σε μια εκκλησια- προθαλαμο στον δρομο για την κολαση, χωρις περαιτερω εξηγηση οποτε No harm done
linuslost Δημοσ. 11 Μαΐου 2012 Δημοσ. 11 Μαΐου 2012 Αν λαβεις υποψη οτι η σειρα ηταν του JJ abraams το πιθανοτερο ειναι οτι η σειρα θα τελειωνε με τους φυλακισμενους σε μια εκκλησια- προθαλαμο στον δρομο για την κολαση, χωρις περαιτερω εξηγηση οποτε No harm done Yπαλληλος προβατων!
kostas_dr Δημοσ. 11 Μαΐου 2012 Δημοσ. 11 Μαΐου 2012 Εντάξει, σε όλες αυτές τις σειρές υπάρχει πρόβλημα στην "εξήγηση". Οι σεναριογράφοι έχουν μια ιδέα, στους παραγωγούς αρέσει, ποιος το ψυρίζει για κάποια εξήγηση που να μην μπάζει απο παντού; Μόνο, ίσως, οι τηλεθεατές! Ποιος όμως, τους λογαριάζει αυτούς;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα